Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Ra Essentie

Ra (vaak uitgesproken als Rah, maar Ré zou meer correct zijn) is de oude Egyptische zonnengod. In de vijfde dynastie werd hij een belangrijke Godheid in oude Egyptische religie, geïdentificeerd vooral met de middag zon, met andere Goden die andere posities van de zon vertegenwoordigen

Je verbindt jezelf met Ra om het Licht te laten schijnen en om het innerlijke jou te transformeren. De energie van deze essentie helpt om je lagere energieën te transformeren. 

Stel je eigen piramide voor, Je unieke versnellingskamer, visualiseer jezelf in je eigen centrum. Doe een beroep op Ra om je hart te vullen met Goddelijk Zonlicht.

Inwijding aanvragen

Wil je de Ra Essentie inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarop ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Of je ontvangt de inwijding door middel van een Chiball. Daarna ben je kanaal voor deze energie. 

Via de mail ontvang je daartoe duidelijke instructies, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. De kosten voor deze inwijding bedragen € 25,-.