Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Innerlijk Kind Pakket

Het innerlijke kind is het meest kwetsbare deel in jou. Veel van wat je in het nu raakt, heeft zijn wortels in je jeugd. Als je deze pijn negeert, bepaalt het je leven. Als je het liefdevol op de arm neemt, ontwikkel je zelfcompassie en kun je daarmee je onverwerkte jeugdervaringen die nog steeds invloed op je hebben, genezen.

Het innerlijke kind is ook het deel van jou dat gevuld is met vreugde, wonder en gelach. Heel vaak gaan we door ons leven met het proberen om door te gaan, proberen anderen blij te maken, geven van onszelf en nooit iets ontvangen. Uiteindelijk kun je tot een punt komen waarin de glans en vreugde van het leven ontbreekt, begin je te geloven dat je het niet waard bent om iets te mogen en kunnen ontvangen. 

Is het tijd voor jou om jezelf volledig te omarmen en je helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? Gun je zelf dan dit fantastische Innerlijke kind pakket met 3 inwijdingen voor heling en activatie van de prachtige energieën vanuit deze 3 prachtige systemen, waarbij je jezelf er heerlijk doorheen kunt laten leiden en steeds opnieuw mee kunt verbinden waardoor steeds meer lagen afgepeld en geheeld worden. 

Genezen van het Innerlijke Kind Reiki

Genezen van het innerlijke kind Reiki verbindt je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen. Het verbindt je ook met de persoonlijke beschermengelen van het innerlijke kind. De energieën van deze afstemming zullen je vervullen met liefde en vreugde en jeugdherinneringen genezen die pijnlijk zijn. Het helpt je om je innerlijke kind toe te staan om met liefde en geluk vooruit te komen. Het zal je helpen om niet alleen voor anderen te zorgen, maar ook voor jezelf. 

Lees hier verder. 

Innerlijke Kind Trauma Verlichting

Innerlijk Kind Trauma Verlichting keert onze gevoelens naar binnen en maakt direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden. Dit is een zelfverzorgende of heropvoeding waardoor we dat gewonde kind kunnen terugvorderen, zodat we kunnen zorgen dat onszelf alle liefde, steun en positieve achting die we in ons verleden nooit hebben gehad. Helpt bij het loslaten van oude beelden en verhalen.

Lees hier verder. 

Zigeuner Magie Reiki

Zigeuner Magie Reiki verbindt je met je innerlijke vrije geest, hogere zelf, het innerlijk kind, en de wijsheid van kruidenmagie. Deze inwijding stelt je ziel in staat om uit te drukken wie je werkelijk bent en dat je pret moet hebben. Het is ook een zeer helende energie die een innerlijke instinctieve wijsheid biedt van kruidenmagie, en geneest de emotionele en spirituele lichamen. Deze inwijding is gevuld met vreugde en geluk energieën die je geest reinigen en laat ongewenste negatieve energieën los. Zigeuner Magie Reiki is een uitdrukking van vreugde en genezing.

Lees hier verder. 

Innerlijk Kind Pakket aanvragen

Bij dit pakket horen 3 prachtige inwijdingen, om voor je zelf te zorgen en van jezelf te houden, om oude (trauma) verhalen en beelden los te laten en je weer te verbinden met het liefdevolle kind én het magische kind van wonderlijke creatie en vreugde. Geschikt voor iedereen die nog wat innerlijke kind heling, zelfzorg en meer levensvreugde kan gebruiken. 

Je ontvangt de inwijdingen op afspraak (afstand) of in een Chi Ball. Daarbij ontvang je duidelijke instructies via de mail en uiteraard ook de bijbehorende handleidingen. Jouw investering voor de 3 inwijdingen bedraagt € 50,-. 

Je kunt ook een enkelen inwijding aanvragen, met het pakket ontvang je € 25,- korting op het totaal bedrag van de 3 inwijdingen. 

girl-738306_640