Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Angel of Light Initiatie

Het woord  Angel of in het Nederlands Engel komt van het Griekse woord Angelos, wat boodschapper betekent. Engelen zijn de boodschappers van de Geest of het Goddelijke. Het zijn helpers die puur licht en liefde brengen.

Het zijn onze tussenpersonen die helpen bij onze persoonlijke groei en spirituele evolutie. Ze ondersteunen ons in onze zoektocht naar wie we werkelijk zijn in de diepste kern van ons wezen. Ze zorgen voor een groter begrip van en leggen een diepere verbinding met het Hoger Bewustzijn. Ze helpen ons om onze eigen IK lief te hebben.

Als wij hen eenmaal toe durven laten en ons voor hen open stellen zijn zij  een waardevolle leidraad zijn in ons leven. Vrienden die er altijd voor ons zijn, in voor- en tegenspoed, bij vreugde en verdriet.

Engelen worden geassocieerd met schoonheid, vreugde, vervulling, plezier, harmonie, genezing, bescherming en vrede.

Het doel van de Angel Light of Engelen Licht inwijding is je te  helpen om de verbinding met de Engelen tot stand te brengen en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je leven.

4 inwijdingen

De Angel Light Initiation is een prachtig inwijding om contact met engelen te krijgen en om ze een deel van je leven te maken en bestaat uit 4 afstemmingen, die in 1 inwijding gegeven worden:

  • de derde oog inwijding
  • de astrale kruin inwijding
  • de hart inwijding
  • de engeleninwijding

Je voelt tijdens de inwijding de Engelenenergie door je heen stromen. Daarna kun je de Engelenenergie inzetten tijdens behandelingen, bij meditatie, voor healing van jezelf en anderen, om ruimtes te zuiveren, etc..

De Angel Light – Engelen Licht inwijding kent geen voorwaarden. Iedereen die ernaar verlangt  om meer contact met de Engelen te hebben, kan deze inwijding ontvangen. Tevens leer je om zelf de inwijding aan anderen te geven. 

De inwijding is ook geschikt voor iedereen die graag met Engelenenergie wil werken. Je kunt er mooie helingen mee opzetten, zowel voor jezelf als voor anderen ! 

Ervaringen

‘Wat een fijne inwijding was dit, heel subtiel en sereen, doch ook voelbaar in elke cel van mijn lijf.’

‘Dankjewel voor deze inwijding.Werd veel bij mij aangeraakt..Mooi dat ik van tevoren kon lezen om me hiervoor voor te bereiden. Het aanroepen vd Engelen was heel speciaal .De klanken klonken mij zo vertrouwd voelde me meteen gedragen. Ook t openen van mijn chakra ‘s. Bij mijn hartchakra begon het inderdaad te gloeien. Heb daar regelmatig mijn hand opgelegd, stukje pijn wat nog verborgen zat mocht vrij gemaakt worden…  Kreeg heel veel tinteling bij mijn kruinchakra en voelde een hand op mijn linker schouder. Was rustig en ontspannen. Heel fijn om te ontvangen. Ook fijn om dit bij mezelf te blijven doen en daarbij ook voor andere.n Voel dat ervan me gehouden wordt. Dankjewel voor al dit moois.’

Inwijding aanvragen

Wil je graag worden ingewijd in de Angel of Light Intitiatie ontvangen,  dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen. Je ontvangt de 4 initiaties in 1 inwijding, duidelijke instructies, een originele handleiding en een certificaat via de mail.  De kosten voor deze energie uitwisseling bedragen 30 euro.