Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Shamballa Derde Oog Activatie

De Shamballa Derde Oog Activatie is bedoeld om je te verbinden en je verbinding met Shamballa-energieën te versterken en je derde oog te activeren, zodat je je intuïtie en spiritueel bewustzijn kunt vergroten en vrijer kunt werken met hogere dimensionale energieën.

De combinatie van Shamballa-energieën en de activering van het derde oog werkt heel goed. De Shamballa-energieën bevatten niet alleen hoge trillingen, maar zijn ook zeer aardend en verzorgend. Dit  energiefrequentiebereik zorgt ervoor dat het derde oog toegankelijker is en je sneller verbinding kunt maken met het ontvangen van universele informatie.

Ook bevatten de Shamballa-energieën een enorme hoeveelheid universele informatie en helende en ondersteunende energieën, waardoor het derde oog sneller kan reageren en activeren.

De Shamballa Derde Oog Activatie verhoogt eerst je trillingsfrequentie waardoor niet-dienende energetische invloed voorkomen wordt en creëert een veilige, energetische ruimte om vervolgens te werken aan de activatie van het derde oog.

Door de open aard van de energieën die in deze afstemming worden geleverd, is er potentieel voor nieuwe functies om zich aan je te openbaren,  die specifiek zijn afgestemd op je eigen behoeften.

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl of je drukt op onderstaande button. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip of via een ChiBall, in dat geval zet ik de inwijding voor je klaar en kun je deze zelf tot je nemen op een moment wanneer jou dat uitkomt. 

Je ontvangt duidelijke instructies via de mail, de originele Engelstalige handleiding, een eigen vertaling en een certificaat. De kosten voor deze energie uitwisseling door middel van een afstandsinwijding bedragen € 40,-. De kosten voor een inwijding in een Chi ball bedragen € 25,-.