Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Adrenal Care Shakti – inwijding

Voor heling en ondersteuning van de bijnieren & harmonisatie van het lichaam.

Adrenal Care Shakti is een energiesysteem gericht op de bijnieren. Na het ontvangen van de inwijding kun je op ieder moment werken met de Adrenal Care Shakti. Zij is gespecialiseerd in het werken met de bijnieren en helpt goed bij uitgeputte bijnieren. Een Shakti is een lichtwezen en kun je vergelijken met een Engel.

Als je bijnieren niet goed functioneren, kunnen ze veel andere systemen in je lichaam verstoren. Als je problemen hebt met slapen, een gebrek aan energie, nieuwe allergie problemen, auto immuun ziekte, problemen met je bewegingsapparaat , stofwisseling- of hormonale problemen hebt, zou het kunnen zijn dat je bijnieren help nodig hebben. Stress veroorzaakt problemen voor je bijnieren. Adrenal Care Shakti brengt harmonisatie in het lichaam wat ervoor zorgt dat de vele lichaamsfuncties in synergie met elkaar gaan werken in plaats van tegen elkaar.

Voordelen van dagelijkse activatie

  • Beter slapen
  • Minder gewrichts- en spierpijn
  • Het herwinnen van normale energieniveaus
  • Het herwinnen van een normale hormoonproductie
  • Verminderde allergische reacties
  • Het bereiken van diepere ontspanning in alle gebieden van het lichaam
  • Organen en klieren in je lichaam gaan beter functioneren
  • Het verminderen van oedeem en verbetering van nierfunctie
  • Bloedsuikerspiegel en stofwisseling functioneren weer als normaal
  • Je voelt je gezondheid en welzijn op vele manieren verbeteren

Founder: Mariah Windsong

Na de inwijding

Kun je dagelijks de Adrenal Care Shakti activeren. Zij helpt je om jezelf in evenwicht te brengen, aan te vullen en je bijnieren te resetten. Adrenal Care Shakti kalmeert de dissonante trillingen, die zorgen dat verschillende systemen niet meer naar behoren functioneren. Wanneer verschillende systemen van het lichaam en organen in overeenstemming zijn met elkaar op energetisch niveau werken ze veel beter samen en je voelt je beter!  Je kunt de inwijding ook doorgeven.

Ervaringen

‘Tijdens de inwijding heb ik vooral heel veel warmte en ook de aanwezigheid en steun van Kwan Yin gevoeld. Op een bepaald moment heb ik ook een pijnscheut gehad in mijn nier streek (rechts). En voor de rest heb ik gewoon opengestaan om het te ontvangen’.

‘Het verliep heel rustig. Tijdens de activatie erna zag ik een zwart stroompje vanaf mijn kruin helemaal naar beneden cirkelen en zich splitsen in tweeën bij mijn nieren’.

‘Ik heb vrijdag de activatie gedaan,, en ik kan het zelf goed merken. Ik slaap veel beter dan voorheen. Ik word al aantal weken wakker met enorm spierpijn vooral in mijn armen en dat was de tweede nacht na de activatie ineens weg.  Bij het doorgeven aan de kinderen kreeg ik soort van warme gloed over me heen, benieuwd wat het effect voor hen gaat worden!’

Inwijding aanvragen

Je kunt deze inwijding aanvragen door mij een mailtje te sturen via info@nefertum.nl. Je ontvangt de inwijding op afstand, een duidelijke handleiding en certificaat. De kosten voor deze energieuitwisseling bedragen € 25,-.