Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Mahatma energie

Mahatma betekent letterlijk “Grote Ziel”. De Mahatma energie komt rechtstreeks van de Bron en is een van de meest zuivere energie die beschikbaar is voor healing. Deze vorm van helende energie bevat ook het volledige spectrum oftewel alle kleuren die verbonden zijn met de Bron. Deze energie kent ook de hoogste trilling frequentie.

Mahatma Healing brengt balans en harmonie in je leven, ruimt emoties op en geeft energie. Mahatma energie verlicht verschillende fysieke, emotionele en spirituele klachten, ruimt emotionele blokkades op, reinigt chakra’s en meridianen en helpt bij herstel van ziekte, herstel balans in je leven en biedt antwoorden  en inzichten op vragen.

Ook kun je met Mahatma – energie effectief je klieren uit balanceren en ze opnieuw op te laten met energie, zodat je klieren je jong en seksueel levend houden en zorgdragen voor een gezond immuunsysteem en spijsvertering. Zo kun je bijvoorbeeld de Mahatma – energie vragen om je hypofyse in balans te brengen om levendige en verjongende hormonen te produceren in plaats van doodshormonen te verspreiden.

Je kunt de energie tot 3 x per dag oproepen en in gedachten op alles gericht worden wat een oplossing, verheldering of heling nodig heeft, je kunt problemen verhelpen en negatieve geloofsovertuigingen en conflicten omzetten. Je kunt het ook naar anderen sturen. 

Lichtbrug naar de Bron

De Mahatma – energie bouwt een luchtbrug die je naar de Bron brengt. Je kunt het zien als een hoogfrequente kosmische hulp. Door de hoge energie helpt Mahatma – energie je eigen frequentie op die van het licht te verhogen en steunt je daardoor in jouw verlichtingsproces. 

Deze energiestroom gaat veel verder dan de andere energie systemen die we kennen zoals Reiki, Tera Mai etc. We werken hier namelijk niet met symbolen maar met de Hoogste vorm van ‘zijn’ en dat is je I Am Presence, ook wel je Hogere Zelf genoemd. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen.

Inwijding aanvragen

Wil je de Mahatma – energie inwijding ontvangen, dan kun je via info@nefertum.nl contact met mij opnemen of klik op onderstaande button om via mijn contactpagina met mij in contact te komen. Je ontvangt de inwijding op afstand op een afgesproken tijdstip, waarbij ik de energie aan jou doorgeef en jij deze in ontvangst mag nemen. Daarna ben je kanaal voor deze energie en kun je er zelf mee aan de slag. Op deze manier kan de energie goed binnenkomen en landen in jou.

De kosten voor deze inwijding bedragen € 50,- en neemt een half uur in beslag waarbij negatieve energieën worden losgekoppeld om de positieve energie van de Mahatma uit de kern van de Bron volledig toe te kunnen laten. Het is een heling én inwijding van een hoge orde die je ontvangt vanuit mijn verbinding met de 23e en 24e dimensie.

Deze werkwijze heeft mijn voorkeur. Wil je liever dat de inwijding voor je klaar wordt gezet, dan is dat geen probleem en doe ik dat met alle liefde. Voor deze inwijding in een chiball betaal je € 25,-.