Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Lemurische Facilitator

Lemurië is een oude beschaving voorafgaand aan en tijdens de tijd van Atlantis. Er wordt aangenomen dat Lemurië grotendeels bestond in de zuidelijke Stille Oceaan, tussen Noord-Amerika en Azië/ Australië.

Oorspronkelijk droeg Lemurië de naam; ‘Het land van Mu’ wat ‘Het Moederland’ betekende. Op het hoogtepunt was Lemurië een zeer spiritueel en hoog ontwikkelde beschaving.

De tijd van Lemurië zijn onze vroegste herinneringen van ons bestaan op de Aarde. Het was een gouden tijd, het paradijs of de tuin van Eden. Het bewustzijn was overwegend intuïtief en vrouwelijk. We waren in harmonie met onszelf en onze omgeving, de natuur en de elementen, het universum, met God/Godin, met alles wat is.

Door de inwijding wordt je afgestemd op de energieën van Lemurië en help je mee om deze energie hier op Aarde te verspreiden.

Deze afstemming laat je kennismaken met de Lemuriërs. Ze zullen je in hun wereld initiëren zodat ze met je kunnen communiceren en ze zullen je paranormale vermogens verbeteren.

Als je eenmaal deze afstemming hebt gehad, is het echter noodzakelijk dat je met de energieën werkt en ze aanroept om de energieën te versterken. Je moet ze vragen je te helpen.

De inwijding

Tijdens deze inwijding ontvang je een aantal afstemmingen die in de inwijding besloten zitten :

  • De Lemurische Tempel Initiatie
  • De Dimensionale Resonantie Activatie
  • De Dimensionale Resonantie Afstemming

Na deze initiaties kun je je op elk moment toegang geven tot de Lemurische tempel in meditatie om hun steun, liefde en begeleiding te ontvangen.

Voor wie

Iedereen kan ingewijd worden als Lemurian Facilitator. Wil je de energie ook voor anderen gaan gebruiken, dan is het wel de bedoeling dat je reeds wat ervaring hebt opgedaan met de energie.

Ervaringen

‘Ik heb er van genoten. Ik voelde een warme energie door mijn lichaam komen, meer alsof er een warmtestroom van een kacheltje door me kwam. Ook mocht ik eenheidsenergie en onvoorwaardelijke liefde voelen, het was nog maar een fractie van wat er werkelijk was in Lemurië, maar het raakte me al zo diep dat er tranen kwamen. Voelde als thuis komen.Dank dank dank mooi mens 🙏🏻’

Inwijding aanvragen

Wil je worden ingewijd in Lemurian Facilitator kun je via info@nefertum.nl  contact met mij opnemen. Je ontvangt een afstandsinwijding, waarvoor we een afspraak voor inplannen zodat jij afgestemd bent op het ontvangen en ik op het faciliteren van deze prachtige inwijding. Daarnaast ontvang je een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email.  Voor deze energie wisseling vraag ik 25 euro.

godafoss-1840758_640