Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Shamballa MDH

Shambhala Multidimensional Healing (Shamballa MDH) is net Reiki, een healingsysteem, waarmee je onder andere helende energie naar jezelf en anderen kunt sturen. Shamballa is geëvolueerd uit Reiki, maar is vele malen sterker. Ook als je ingewijd bent als Reiki Master zul je Shamballa als een ware aanvulling en verrijking ervaren van de verhoogde energie die je ontvangt door de activatie van de Shamballa energie.

Shamballa MDH staat voor Liefde en vrijheid. Liefde voor jezelf en een aangeboren besef van verbondenheid met de gehele schepping. Vrijheid van alles wat in de weg staat van dat besef. Vrijheid om te weten wie je bent en ook om in jouw leven kracht, eenheid en meesterschap in te stappen.

Het doel van Shambhala MDH

Shambhala is in er in de eerste plaats voor jezelf en voor je eigen ontwikkeling en bewustzijnsgroei en brengt je in contact met hogere energieën. Hierbij kunnen allerlei aspecten aan de orde komen, zoals het loskomen van oude patronen, overtuigingen of angsten en het ontdekken en ontwikkelen van je eigen licht en kracht. Daarnaast kun je met Shambhala-energie jezelf en anderen healen.

Door je te verbinden met de energie van Shambhalla vindt er een verruiming van je bewustzijn plaats, waardoor je meer in balans en in je eigen kracht komt te staan. Ieder bewandelt hierin zijn eigen pad en hoe meer je je eigen pad bewandelt, hoe meer je je herinnert wie je werkelijk bent. Dit is het proces van heel-wording (healing).

Shamballa MDH is een verlenging van de Reiki-energieën die tot nu toe bij ons bekend zijn. Het is een pure Liefdesenergie die door je hartchakra gaat en komt om jezelf en anderen te genezen. Het bouwt verder aan het origineel Reiki-systeem door toevoegingen. Een behandeling duurt korter dan een gewone Reiki behandeling omdat de energie van een hogere frequentie is en het is makkelijker om aan te leren.  De genezingscapaciteit die je verwerft of beter gezegd herinnert, is meer een bijproduct als je wordt ingewijd. Het hoofddoel van een inwijding in Shamballa is echter je in contact te brengen met jezelf en met hogere energieën die je verrijken en je spirituele groei stimuleren. Door Shamballa te leren maak je het mogelijk dat meer helende energie op aarde komt.

Behandelen met Shamballa

Het werken met Shamballa is werken met licht en liefde. Als Shamballa healer heb je een krachtiger toegang tot de Universele Levensenergie omdat je tijdens de inwijdingen een veelvoud aan informatie en symbolen ontvangt waarmee je in staat bent de fysieke en emotionele blokkades op te lossen die zich in de energiebanen van je lichaam bevinden. De symbolen hoef je niet te kennen maar zullen zich in je energieveld aandienen wanneer zij nodig zijn.

Door de harmoniserende werking van Shambhala ontstaat rust in het lichaam en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en geoptimaliseerd waardoor klachten oplossen. Hierdoor ontstaat tijd, ruimte en energie voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om veel dingen in je leven in eigen hand te nemen. Daarnaast wordt je eigen Levens – en Liefdesenergie verhoogd en wordt je verbonden met de Bron van Shamballa, de Goddelijke energie.

Zowel met de inwijdingen als met het behandelen zul je oude emotionele resten gaan opruimen, die je misschien al meerdere levens met je meedraagt. Ook de onderliggende oorzaken worden hierin mee genomen en mogen worden losgelaten, wat maakt dat er nog veel meer in beweging kan worden gebracht. Vervolgens wordt je gevuld met de energieën van de Shamballa en  verbonden met de Bron van die energieën waardoor je ze kunt aanroepen wanneer je maar wilt.

Voor wie

Iedereen kan worden ingewijd in Shamballa MDH, je hebt geen speciale vaardigheden of vooropleiding nodig om met Shamballa te kunnen werken. Shamballa MDH is bedoeld voor iedereen die zich ‘tot heelheid’ wil ontwikkelen. Je hoeft er zelfs niet in te gevoelen, alleen maar willen proberen.

De eenvoud van Shamballa

Na ontvangst van de inwijding leg je je handen op jezelf of iemand anders en je zegt hardop of in jezelf ‘Shamballa Aan.’ Binnen enkele ogenblikken zul je de energiestroom op gang voelen komen en stroomt daarheen waar het nodig is.

Als je Shamballa gaat toepassen zul je hoogstwaarschijnlijk dingen gaan ervaren, die je wellicht nog nooit eerder hebt gevoeld, waargenomen of meegemaakt. Sommigen voelen meer dan anderen en sommigen voelen eigenlijk niets. Maar evengoed wordt de Universele levensenergie door gegeven. Het kan ook zijn dat je warmte, een tinteling of misschien zelfs een koude stroom voelt. Je kunt het vergelijken met de aansluiting met het lichtnet; het is altijd aanwezig en als je de schakelaar omzet heb je licht, zo werkt het ook ongeveer met Shamballa. De energie is er altijd en zal er ook altijd zijn. Shamballa is niet alleen bedoeld voor degenen die wensen een healer te zijn, het is voor een ieder toegankelijk en evengoed voor een ieder die zichzelf tot volledigheid wil ontwikkelen.

De Shamballa inwijdingen maken het je mogelijk jezelf te helen op zowel fysiek als spiritueel vlak. Het is ook een zeer gebruikelijke methode om oude gewoontes en verslavingen los te laten en jezelf te helen op mentaal en emotioneel gebied. Dus ook mensen die in een slechte gezondheid verkeren of last hebben van mentaal/emotionele disbalans zullen zeker ook baat hebben bij een Shamballa inwijding.

Groei

Na verloop van tijd zul je merken dat je meer en meer op je eigen intuïtie afgaat en voel je precies aan wanneer het tijd  is om van positie te wisselen of wanneer je klaar bent met de behandeling. Meestal zal energie neutraler aan gaan voelen als het tijd is om je handen van positie te laten wisselen.

Doordat de energie van de Aarde zich aan het versnellen is (en dat gaat met een hoog tempo en dagelijks) is er steeds minder tijd nodig om deze energie te laten stromen. Tegenwoordig zul je een rond de 5 à 10 minuten werk hebben per behandeling.

Shamballa bestaat uit 4 inwijdingen (graden)

De 1ste graad bevat dat je jezelf en anderen kunt genezen op een directe manier door je handen op te leggen. Je legt gewoon je handen op de plek waar je voelt dat nodig is, en zelfs al heb je ze niet op de juiste plek, de energie zal stromen waar ze het hardste nodig is. Iedereen kan worden ingewijd en word daarmee capabel om zichzelf te genezen. Je hebt er geen speciale gaven of capaciteiten voor nodig om Shamballa MDH te praktiseren. Je hoeft er zelfs niet in te geloven, je hoeft er alleen voor open te staan.

De 2de graad Shamballa staat je toe om op afstand mentale genezingsenergie te sturen naar mensen, situaties en plaatsen. Er worden symbolen aangereikt die dit mogelijk maken. Je spreekt de symbolen uit, je denkt aan je doel en laat de Shamballa energie vloeien.

De 3e graad omvat meer symbolen dan de tweede graad en staat je toe om de inwijding in de 1ste graad te verzorgen.

De 4e graad is de Mastergraad. Een Shamballa MDH master ontvangt een totaal van 352 symbolen wanneer hij/zij is ingewijd in deze graad. In deze graad ontvang je symbolen die genezing brengen op spiritueel niveau. Deze hoef je niet te kennen maar zullen zich in je energieveld aandienen. In deze graad ben je ook gemachtigd om inwijdingen te verzorgen voor alle vier de graden in Shamballa MDH.

Bij elke graad zul je hogere trillingen gaan waarnemen en opgewaardeerd worden naar deze hogere trillingen toe. Hierbij kunnen lagere energieën en denkwijzen naar boven komen, die losgelaten (mogen) worden. 

Wat de Shamballa jou brengt – de 4 fasen

De eerste Fase van Shamballa Multi Dimensional betekent vooral een kennismaking met het werken met energie. Bij de tweede Fase staat het werken met de energie centraal, gericht op energieverhoging, maar ook op het gebied van ‘transformatie’. 

De derde Fase is gericht op de eerste stappen naar ‘meester zijn over je leven’. Met de derde Fase heb je ook het niveau bereikt dat je bewust zelf het leiderschap over de dingen die om je heen en met jezelf gebeuren, hebt overgenomen. Je manifesteert voortaan vanuit eigen kracht de dingen die jij wenst te verwerkelijken.

De vierde Fase Shamballa is gericht op het toelaten van je nieuwe inzichten, kracht en energieën in jezelf. Het toestaan aan en opnieuw opeisen dat je hoger bewustzijn van jezelf een belangrijkere rol gaat innemen in je dagelijkse leven. Dat ‘toelaten’ is een proces dat louter kan ontstaan door dat jij vanuit je eigen vrije wil instemt om voortaan vanuit een nieuwe veel krachtiger manier te leven en niet meer afhankelijk te zijn van alles en iedereen. Het wordt ook wel ‘integratie’ genoemd, een bewustzijnsverandering van jezelf waardoor je voortaan dingen op andere wijze zult gaan doen en aanpakken

Ervaringen

Karin:    ‘Ik ervaar nog altijd een roze wolk gevoel’ 

Wauw!  Ik vond de Munay Ki inwijdingen al prachtige kadootjes, maar deze Shamballa-ervaring was onbeschrijfelijk. Ik heb “gewoon” een energetisch manuele en acupunctuurbegeleiding mogen ontvangen. En dat ook nog zonder de pijnlijke naalden…ha, ha.  Mijn lichaam rilde van tijd tot tijd….mijn armen en handen werden opgetild en anders neergelegd….telkens bracht ik liefdevol mijn aandacht naar dat gedeelte in mijn lichaam dat een fysieke sensatie naar de oppervlakte liet komen. En dan voelde ik de energie stromen.

Het element water was heel belangrijk voor mij: meerdere keren zag ik een kwal of een zeemeermin vanaf de bodem naar de oppervlakte zwemmen en bewegen. “Iets” wat al heel lang verborgen was, mocht weer ontdekt worden. Gezien worden. Ook zag ik een beeld van een onderwater-wezen dat kleding uittrok of fysieke laagjes liet vallen.

Ik wilde ook helemaal niet stoppen met deze fijne ervaring. Na afloop voelde mijn vingers nog redelijk aangenaam…normaal gesproken zijn ze na een periode van niet bewegen koud….ik heb mijn handen op mijn pijnlijke plekjes in mijn schouder-gebied en armen gelegd en innerlijk “Shamballa aan” gezegd….de energiestroom die vrijkwam voelde anders dan normaal….zwaarder/intenser en warmer…. terwijl ik dit schrijf, ervaar ik nog altijd een roze wolk gevoel….  Dankjewel voor jouw oprechte en liefdevolle begeleiding Simone.’  

 

Benita: ‘Nu voel ik mij Licht en Vredig’ 

‘Bedankt ook weer voor deze fantastische inwijding. Hij voelde heel zacht en tevens heel krachtig. Uiteraard moet hij nog wel even landen bij me.  Ik stond wel weer heel dicht bij mijn Christus energie. Mijn Zijn, ervoer de toestemming dat het licht verder mag verspreiden. Het lijkt of ik dichter bij mijn Zijn ben gekomen? Mooi hoor 😊🙏🏻  Na de inwijding heb ik nog even lekker gerust. Tijdens dit rusten, kwamen er antwoorden op mijn vragen, welke heel geruststellend waren. Nu voel ik mij licht en vredig.. heel fijn. Bedankt voor het mooie Certificaat. Op mijn werk ga ik hem morgen uitprinten. Bedankt voor de tijd die je hebt genomen vandaag. In het hele proces voelde ik jou aanwezigheid duidelijk. Het was erg geruststellend.’  

Inge: ‘ Er gebeuren voor mij sinds MDH wonderen’

‘Deze week trok letterlijk kou uit mijn lichaam. Er gebeurt nog steeds veel. Veel lijkt naar de oppervlakte te komen. En fysiek uit mijn lichaam te trekken. Dromen worden ook sinds kort levendiger en bruikbaar. Deze week 1 keer een healingssessie gedaan. De dag erna was er zoveel vrede. Ik herkende mezelf niet terug. Er gebeuren voor mij sinds MDH wonderen. Dankjewel voor de inwijdingen tot nu toe.’

Joy: ‘Wat een ervaring, sinds we klaar zijn ben ik heel vrolijk en voel me vrij. Ik ben aan het dansen van plezier.’

‘Wat een ervaring!!!!! Voelde het openen van de chakra’s heel goed. Ik had wel heel lang pijn aan mijn linker schouder ( is ooit gebroken geweest) maar had het gevoel dat hij geheald werd. Zag toen opeens een gat waar heel veel zwarte massa uitliep en in een putje stoomde. Toen zag ik blauw/ violet licht en uiteindelijk wit licht in mij stromen. Ik ben sinds we klaar zijn heel vrolijk en voel mij  vrij. Heb nu de muziek aan en ben aan het dansen van plezier. Mag ik je hartelijk danken voor deze mooie ervaring.’

Catrina. Ook een soort druk op de: ‘meer en meer rust’

Heel veel tintelingen tijdens de 2e inwijding gevoeld, vooral in de handen en vingers en warme handpalmen. In het begin veel drukte in mijn hoofd, na 10 min kwam er weer rust. Ook veel emoties, zowel voor als tijdens de inwijding. Hier en daar voelde ik nog wat steken. Daarna steeds meer en meer rust. ik ga er weer heerlijk mee aan de slag.’

Sanne:  ‘Als ik nu alleen al denk aan Shamballa aan dan reageren mijn cellen er direct op’

‘Dank je wel voor de fijne inwijding, je aandacht voor de inwijding en je mail erover!  Ik kon de kracht van de energie goed voelen en als ik nu alleen al denk shamballa aan dan reageren mijn cellen er direct op. Dus … kan er mooi mee aan de slag’.

Pien: ‘Alles voelt veel intenser’

‘Ik vind de shamballa mdh superkrachtig. Zo heet zijn mijn handen niet eerder geweest. Alles voelt intenser, aanrakingen, inwijdingen klaarzetten, heling sturen … Heerlijk!! Dank je wel <3’

Carina: ‘geen paniekaanvallen meer’. 

‘Al 3 weken geen paniekaanvallen gehad, minder zweten en rustiger van binnen! Ik voel me zo rustig! en ik ben ook beter met grenzen voelen. En anderen zijn ook onder de indruk als ik behandelingen geef. Wat ben ik hier bij mee’

Inwijdingen aanvragen

Wil jij jezelf graag verder door ontwikkelen naar (meer) heelheid toe? Ben jij er klaar voor om op een diep niveau oud zeer los te laten en eventueel ook anderen daarbij te helpen? Wil jij jezelf naar een hogere trilling toebrengen zodat ook jij je licht (meer) kan laten schijnen en bijdraagt aan het geheel?

Ben jij er aan toe om ook een revolutionaire sprong in jouw ontwikkeling te maken? Schrijf je dan nu in voor deze online cursus en laat jezelf inwijden in de 4 graden van de Shamballa MDH.

 

Je ontvangt de inwijdingen op afstand, in je eigen veilige ruimte, op een manier zoals ik zelf deze inwijdingen ook heb mogen ontvangen. Op het zelfde moment stemmen we ons af op de energie, waarbij ik een ritueel uitvoer en jij je openstelt voor de energie. De energie laat ik stromen zolang als ik voel dat nodig is.

De kosten voor deze online Shamballa MDH cursus bedragen 50 euro per graad.  Dit is inclusief een handleiding, een certificaat en een persoonlijk bericht na elke inwijding.