Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde in Lemurië

Deze heling vindt plaats in de bijzonder hoge Lemurische frequenties. Deze worden meer en meer tot onze beschikking besteld en helpen ons bij het laten ontwaken van onze herinneringen en eigen healingskwaliteiten. Het geheel zorgt voor een Veld van Licht, Liefde, harmonie, vrede en Eenheid. 

De tijd van Lemurië zijn onze vroegste herinneringen van ons bestaan op de Aarde. Het was een gouden tijd, het paradijs of de tuin van Eden. Het bewustzijn was overwegend intuïtief en vrouwelijk. We waren in harmonie met onszelf en onze omgeving, de natuur en de elementen, het universum, met God/Godin, met alles wat is. 

Met de energie, de inwijdingen en activaties wordt je afgestemd op de energieën van Lemurië verhoog je niet alleen je eigen trilling maar help je ook mee om de energie hier op Aarde te verspreiden.

We starten de heling in het veld van de Kristallijnen Oermoederfrequenties, verbonden met de hoge trillingen van Telos, een oude Lemurische Lichtstad met speciale Liefdesfrequenties. Je ontvangt na een reiniging en balancering een activatie van je AardeSterChakra en wordt verbonden met de Kristallijnen Matrix van de Aarde die je trilling aanzienlijk verhoogt. 

We bezoeken Healing Tempels en ontvangen Healing op eigen thema’s, ook op fysieke klachten. Je wordt verbonden met (de kracht van) Lemurische ZaadKristallen, ontvangt een diepgaande healing van de Lemurische Priesters en Priesteressen en je ontvangt een inwijding en activatie in het Licht van Lemurië waardoor de Lemurische energie vrij toegankelijk voor je wordt.

We sluiten af met een activatie van de Platina Straal die voor een bekrachtiging zal zorgdragen van deze intense heling en reis én een eenwording met de Oermoeder die bij jou het juiste Zaad van Licht inbrengt, opdat jij jouw verlangen kunt gaan leven in Licht en Liefde waar jij je mee gaat verbinden.

Transmissie aanvragen

Deze heling leidt je door diverse healingtechnieken en hoge Lemurische frequenties heen en komt uit de serie Oermoederliefde transmissies.  De kosten voor deze heling die je onbeperkt kunt afluisteren, bedragen € 10,-.  Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken om zo via mijn contactpagina contact met mij op te nemen.

rock-crystal-geb1ffd09c_640