Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde & bronheling

Elke maand organiseer ik opnieuw een Oermoederliefde – groepsheling op multidimensionaal niveau met als doel om je te verbinden met de Oermoeder en de energie van ‘A Mother’s Love Frequency’. Het geheel wordt intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen, die zich in de weken voorafgaand aan de heling meer en meer opbouwt en tot stand komt. Van elke heling wordt de dag er na een ingesproken energietransmissie afgegeven, die je kunt vergelijken met de kracht van een persoonlijke healingssessie. Deze transmissies zijn gekoppeld aan de groepsheling maar zijn nu ook los te bestellen.

De energietransmissie

Ook deze heling start in het veld van de Oermoeder en op subtiele wijze laten we ook nu de energie ons systeem binnenkomen, je vereenzelvigt jezelf met de trillingsfrequentie en laat daarin heel bewust blokkades, emoties, schaduwen en patronen je lichaam uit trillen. Ook delen van voorouderlijke patronen en overerfde overlevingsmechanismen en andere thema’s worden uitgenodigd om losgelaten te worden.  

Daarna wordt je uitgenodigd om jezelf te verbinden met de energie van Lady Nada, zij heeft een heerlijke energie die voelt als een warme, liefdevolle deken, komend vanaf de Bron. Je kunt er helemaal van gaan stralen. Ze voelt zacht en liefdevol, en heel accepterend. Daardoor ontstaat er niet alleen een liefdevolle verbinding van haar naar jezelf toe, maar ook naar delen van jezelf die je nog niet genoeg accepteert. Of die een beetje op de achtergrond geraakt zijn. En die met wat liefde en aandacht kunnen uitgroeien tot iets moois.

Dan ben je er klaar voor om je te verbinden met de Mahatma energie, die ook rechtstreeks van de Bron komt. Het is een van de meest zuivere energieën die beschikbaar is voor healing en bevat het volledige spectrum oftewel alle kleuren die verbonden zijn met de Bron en kent de hoogste trillingsfrequentie. Het brengt balans en harmonie in je leven, ruimt emoties op en geeft energie. Mahatma energie verlicht verschillende fysieke, emotionele en spirituele klachten, ruimt emotionele blokkades op, reinigt chakra’s en meridianen, herstelt je hormoonhuishouding en helpt bij herstel van ziekte: de energie herstelt balans in je leven en biedt antwoorden en inzichten op vragen. 

Daarna volgt tot slot de vereenzelviging met de Oermoeder en een verankering van haar kwaliteiten, licht, innerlijke kracht, transformatiekracht en energie. De aardende krachtige energie van de Oermoeder smelt samen met de Hoge Kosmische energieën en zorgt voor een explosie van Licht en Liefde. Het schenkt jou een herinnering aan wie je werkelijk bent, je neemt enorm veel lichtfrequenties op in deze heling, waardoor er zware stukken naar boven kunnen komen of vooral de liefde enorm voelbaar wordt in combinatie met de krachtige verbindende en transformatie eigenschappen van de oermoeder. In beide gevallen zul je weer een mooie shift kunnen maken, daar wordt je in deze heling in vol ornaat toe uitgenodigd! 

Transmissie aanvragen

Na elke groepsheling in de Oermoederliefde volgt een ingesproken transmissie. Deze heling is de tweede transmissie in de Oermoederliefde. De kosten voor deze heling die je onbeperkt kunt afluisteren, bedragen € 15,-.  Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of doro op onderstaande button te klikken om zo via mijn contactpagina contact met mij op te nemen.

girl-1869532_640