Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Divine Source groepsheling 29-05-2024

Je ontvangt deze online healing op afstand in het veld van de Divine Source en energie van de Goddelijke mannelijke en Goddelijke vrouwelijke frequenties, aangevuld met oermoeder en oervaderliefde, waarin negatieve energie van je wordt losgekoppeld om positieve energie weer toe te kunnen laten. Je ontvangt de heling in verbinding vanuit mijn IK BEN, Jouw IK BEN en de IK BEN van de Bron, de Goddelijke Wil vanuit mijn verbinding met de Bron en aansluiting op energieën vanuit de 23/24/25e dimensie waardoor diepe heling plaats kan vinden.

Interessant? Kijk dan eens op deze pagina en ga aan de slag met de 32 transmissies die reeds in dit hoogfrequente veld tot stand zijn gekomen. 

29-05-2024 Divine Source - voorouderhealing - 20.00 - 21.00

Dit is de opvolger van de voorouderhealing transmissie. Nu worden je innerlijke krachten geactiveerd! Maar ook los van deze transmissie zal ook deze heling een weldaad zijn voor jou, je voorouders en je nazaten. Als je de opname erbij bestelt, krijg je overigens ook gelijk toegang tot de eerste voorouderhealing. 

In deze heling weet je je omringd met mannelijke en vrouwelijke aartsengelen, die de kracht en de liefde in jou activeren als in het heilige huwelijk. Je reist vervolgens langs het collectief van de vrouwen – en mannenlijn om de natuurlijke levenstroom en je innerlijk vuur te laten ontwaken om vervolgens ook de voorouderlijke arcetypes in jezelf te laten activeren. We sluiten af met de onvoorwaardelijke liefde van Maria en lopen met een geheeld hart vol onvoorwaardelijke liefde en volledig verbonden met onze voorouderlijke krachten verder op ons pad. 

De heling

We starten deze heling in het veld van de Divine Source en nemen allereerst bezit van ons lichaam en laten diepe aarding plaatsvinden. Daarna laten we de energie van de Bron via ons kruin in je krachtcentrum instromen. Je ontvangt daarna goddelijke en oerfrequenties eerst in je chakra’s die we aanvullen met de 280D Arcturian Reiki voor een chakra upgrade zdat je goed geopend bent voor de helende krachten die je vandaag aangereikt zult krijgen.

Daarna ontvang je via een brede straal de onvoorwaardelijke liefde van de Andromedanen en vul je je lichaam en energieveld met liefde, die je zal omarmen, maar ook je communicatie liefdevoller laat worden.

Je ontvangt de kracht van 12 mannelijke aartsengelen en 5 meesters en aanvolgend de liefde en alle aspecten van liefde van Moeder God. We activeren de kracht en de liefde in jezelf als in het heilige huwelijk. Dat versterken we met de kracht en de liefde van de oerouder archetypes, die je in jezelf laat heractiveren, want het zit ook in jou.

Vervolgens reis je langs het collectief van de vrouwen- en mannenlijn om je natuurlijke levensstroom en innerlijk vuur te laten activeren.

We sluiten af met de onvoorwaardelijke liefde van Moeder Maria. Ze zal je omringen en omhelzen in haar liefdevolle armen, opent en heelt je hart. Ze plaatst haar goddelijke vlam in je hart en lopen met een geheeld hart vol onvoorwaardelijke liefde en volledig verbonden met onze voorouderlijke krachten verder op ons pad. Ben je man, dan komt het vrouwelijke achter je man en ben je vrouw, dan activeer je de zachtheid en kracht van het vrouwzijn.

Ingrid over de Eenheid & Verlichtingshealing: ‘Het ging onpeilbaar diep’

Hartelijk dank voor de bijzondere sessie gisteren m.b.t. Divine Source Eenheid-Verlichting.Ik heb een uur lang heel intensief beleefd, zonder beelden, emotie of geluiden. Puur Zijn met focus en zuivere Stilte. Normaal beleef ik dat slechts een paar seconden per keer en nu een uur lang. Het ging onpeilbaar diep. Daar heb ik geen woorden voor en geen beelden bij, maar het was heel bijzonder en dankbaar om te ervaren. Na afloop was ik doodmoe en ben ik gelijk naar bed gegaan om te rusten. Dus mijn reactie moest even wachten tot vandaag alhoewel ook de impact nu nog sterk voelbaar is :-)) oo

Aanvullende optie: ingesproken transmissies

Kies je bij je aanmelding voor de ingesproken transmissie erbij, dan ontvang je ook toegang tot de vorige heling.  Deze ontvang je direct al bij je aanmelding (kosten 25 euro) . Op de dag  na de groepsheling volgt dan de nieuwe transmissie. Beide transmissies blijven tot aan de volgende groepsheling beschikbaar voor je, waardoor je diepe helingsslagen kunt maken!! 

Zonder ingesproken transmissie betaal je € 17,50 voor de heling. 

Ervaringen

‘Wat een bijzondere heling hebben we mogen ervaren! Heel veel dank en zeker voor herhaling vatbaar. Je uitgebreide beschrijving vult mooi aan op wat ik voelde en gewaar werd. Ik voelde af en toe de soort van opdrachten letterlijk binnen komen. Ik eindig met een beeld van hieroglyfen. Als een soort aftiteling .. haha.. (wat ik zelf zie als een energie transmissie).  Ben blij dat ik nu op jouw website ben beland via je blog over het innerlijk kind. Daar is veel heling nodig en gaande. Stap voor stap..om steeds meer mezelf te kunnen zijn. Die boodschap kreeg ik duidelijk mee vanavond: “Focus op Self” .. dat raakt me .. en ontroert me.’ (Nienke)

‘Bedankt Simone  het was een mooie en bijzondere ervaring! Nadat ik mijn ogen had gesloten voelde ik mij als in een achtbaan. Een soort snelheid en over de kop gaan gevoel. Daarna een diepe ontspanning en borrelend gevoel in mijn buik.’ (Marita)

‘Hoi Simone, het was bijzonder, dankjewel! In het begin voelde ik onrust, alsof ik ergens niet naar toe mocht, de achtbaan van Marita (hierboven) herken ik, mijn buik/onderbuik was heel erg onrustig. Mijn handen erop gelegd en gekoesterd. Ik zat in yoga-zit en mijn lichaam bewoog naar alle kanten, links-rechts, naar voren-achteren en soms een lemniscaat. Later mochten mijn handen op mijn hart liggen en kreeg ik het intens warm. Ik voelde de aanwezigheid van een grote groep vrouwen!’ (Monique).

‘Hele grote dank je wel Simone, Eerst voelde ik veel woede en nijd en daarna voelde ik een kolkende energie in mijn bekken, een bevrijdend gevoel , licht en aangenaam. Daarna ging dat door mijn hele romp. Ik voel nu nog een lichtheid in mijn hele wezen ! Heel hartelijk dank en ik ga nu heerlijk slapen en ben benieuwd hoe ik morgen wakker word.’
‘Mijn eerste gewaarwording toen ik wakker werd en mijn ogen nog dicht had: een groot blok in mezelf dat heel stevig in mij verankerd zit. Klinkt raar. Maar geeft een veilig gevoel , en het gewicht, stevige energie, is met name in onderbuik richting bekken bodem. Heel fijn!  de volgende sessie wil ik als het kan qua timing, zeker meedoen!’  (Inge)

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heb vannacht zelfs veel angsten beleefd in droom, en vandaag verdrietig. Ben ik niet snel. Wat een uitwerking. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.’  (Maggy) 

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Vandaag (een dag na de heling) een beetje zwaar gevoel in het hoofd en vermoeid. Gister ook weer veel gebeurd. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Ik had vanmorgen wel de behoefte om de keelchakra healing te gaan doen. Ik merkte dat alles wat nog vast zat via een soort slurf afgevoerd werd de grond in. Nu voel ik heel veel verlichting bij de keel en borst. Wel een soort van spierpijn of eigenlijk meer een verlichting op de schouders en nek alsof er daar ook druk is weggevoerd. Is even wennen, maar ben er enorm blij mee.’ (Xandra) 

Groepsheling aanvragen

Wil jij dit ook? En gun jij jezelf een flinke energetische update? Je kunt je nu inschrijven voor de eerst komende nieuwe groepsheling d.d. 29-05-2024. De kosten bedragen € 17,50.

Als je de extra ingesproken transmissie erbij besteld wordt je heel bewust door alle stappen van het helingsprces heengeleid waarbij je ook nog eens toegang krijgt tot de voorgaande transmissie waardoor je nog eens een extra shift kunt maken. In dat geval bedragen de kosten € 25,-.

De beide transmissies blijven beschikbaar voor je tot aan de volgende oermoederheling. 

Let wel: Dit is een groepsheling op afstand, een energietransmissie zonder meeting in je eigen veilige ruimte zonder enige afleiding. Op het afgesproken tijdstip stel je jezelf open en laat je de helende trillingen naar je toekomen en wordt je verbonden met het helende veld van de Oermoederliefde en nog veel meer. Bij je aanmelding ontvang je duidelijke instructies via de mail.

Achteraf ontvang je een verslag van de heling, via de besloten facebookpagina en / of via de mail. Door je voorafgaand aan het lezen van het verslag je op je hart en lichaam af te stemmen, zul je merken dat er ook met het lezen van dit verslag opnieuw grote stukken aangeraakt kunnen worden, die zorgen voor een heling op de diepere lagen.

TIP – Vraagt dit om meer? Kijk dan eens op de transmissiepagina voor nog meer Heel – genot. 

love-749677_640

Reacties zijn gesloten.