Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Divine Source groepsheling 31-05-2023

Eén keer in de maand organiseer ik een intense groepsheling op afstand in de energie van Goddelijke Oermoeder- en Oervaderliefde, aangevuld met onder andere energie uit ‘A Mother’s Love Frequency’ op multidimensionaal niveau en intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen rechtstreeks vanuit de Goddelijke Bron en mijn verbinding met energie vanuit de 23/24e dimensie waardoor diepe heling kan plaatsvinden.

31-05-2023 Divine Source - Kracht van Voorouders 20.00 - 21.00 uur

Divine Source – de Kracht van voorouders

In deze diepe heling starten we met een gezamenlijke verbinding en vortex, waarin we eerst de Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke energieën laten instromen en daarna ook de energie van de Kracht en Kwaliteiten van de Voorouders. Daarmee zetten we een heerlijk aardend en verbindend Veld neer die je goed geaard houdt voor de hoge frequenties en de diepgaande heling die je mag gaan ontvangen.

We gaan door met het opschonen en openen van je hogere chakra’s (8e tm de 12e chakra’s), je 7 basischakra’s en je aardesterchakra maken we daarna een krachtige verbinding met de kern van Moeder Aarde en de Kern van de Bron, die je in je hart mag laten samensmelten, die je hart, je lichaam en je energieveld omhult.

Dan activeren we de Voorouder Clearing energie én de speciale Engelen van Voorouder heling die thema’s van voorouders laat opschonen en helen om vervolgens tot in je diepste onbewuste af te dalen voor heling van je hardnekkige innerlijke kindpijn, karmische pijn van slachtoffer- en daderschap en vorige levens.

Dan verbind je je met de pijn van je voorouders, heel je jezelf én je voorouders met liefde en de Goud Gele Straal, de liefde en kracht van Moeder Aarde én van je Oerouders. Alle mooie kwaliteiten en krachten van de voorouders worden dan in jou geactiveerd en verbonden met elkaar en mag je alle genetische koorden laten doorhalen. We halen daarna ook je zielendelen en splinters terug en je komt weer in het hier en nu om je tot slot te verbinden met je Ware Zelf en alle krachten en kwaliteiten van je voorouders worden vervolgens in jou naar een hoger plan getild zodat je je weer opent voor het Al.

Aanvullende optie: ingesproken transmissies

Kies je bij je aanmelding voor de ingesproken transmissie erbij, dan ontvang je ook toegang tot de vorige heling.  Deze ontvang je direct al bij je aanmelding (kosten 25 euro) . Op de dag  na de groepsheling volgt dan de nieuwe transmissie. Beide transmissies blijven tot aan de volgende groepsheling beschikbaar voor je, waardoor je diepe helingsslagen kunt maken!! 

Zonder ingesproken transmissie betaal je € 17,50 voor de heling. 

Ervaringen

‘Wat een bijzondere heling hebben we mogen ervaren! Heel veel dank en zeker voor herhaling vatbaar. Je uitgebreide beschrijving vult mooi aan op wat ik voelde en gewaar werd. Ik voelde af en toe de soort van opdrachten letterlijk binnen komen. Ik eindig met een beeld van hieroglyfen. Als een soort aftiteling .. haha.. (wat ik zelf zie als een energie transmissie).  Ben blij dat ik nu op jouw website ben beland via je blog over het innerlijk kind. Daar is veel heling nodig en gaande. Stap voor stap..om steeds meer mezelf te kunnen zijn. Die boodschap kreeg ik duidelijk mee vanavond: “Focus op Self” .. dat raakt me .. en ontroert me.’ (Nienke)

‘Bedankt Simone  het was een mooie en bijzondere ervaring! Nadat ik mijn ogen had gesloten voelde ik mij als in een achtbaan. Een soort snelheid en over de kop gaan gevoel. Daarna een diepe ontspanning en borrelend gevoel in mijn buik.’ (Marita)

‘Hoi Simone, het was bijzonder, dankjewel! In het begin voelde ik onrust, alsof ik ergens niet naar toe mocht, de achtbaan van Marita (hierboven) herken ik, mijn buik/onderbuik was heel erg onrustig. Mijn handen erop gelegd en gekoesterd. Ik zat in yoga-zit en mijn lichaam bewoog naar alle kanten, links-rechts, naar voren-achteren en soms een lemniscaat. Later mochten mijn handen op mijn hart liggen en kreeg ik het intens warm. Ik voelde de aanwezigheid van een grote groep vrouwen!’ (Monique).

‘Hele grote dank je wel Simone, Eerst voelde ik veel woede en nijd en daarna voelde ik een kolkende energie in mijn bekken, een bevrijdend gevoel , licht en aangenaam. Daarna ging dat door mijn hele romp. Ik voel nu nog een lichtheid in mijn hele wezen ! Heel hartelijk dank en ik ga nu heerlijk slapen en ben benieuwd hoe ik morgen wakker word.’
‘Mijn eerste gewaarwording toen ik wakker werd en mijn ogen nog dicht had: een groot blok in mezelf dat heel stevig in mij verankerd zit. Klinkt raar. Maar geeft een veilig gevoel , en het gewicht, stevige energie, is met name in onderbuik richting bekken bodem. Heel fijn!  de volgende sessie wil ik als het kan qua timing, zeker meedoen!’  (Inge)

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heb vannacht zelfs veel angsten beleefd in droom, en vandaag verdrietig. Ben ik niet snel. Wat een uitwerking. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.’  (Maggy) 

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Vandaag (een dag na de heling) een beetje zwaar gevoel in het hoofd en vermoeid. Gister ook weer veel gebeurd. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Ik had vanmorgen wel de behoefte om de keelchakra healing te gaan doen. Ik merkte dat alles wat nog vast zat via een soort slurf afgevoerd werd de grond in. Nu voel ik heel veel verlichting bij de keel en borst. Wel een soort van spierpijn of eigenlijk meer een verlichting op de schouders en nek alsof er daar ook druk is weggevoerd. Is even wennen, maar ben er enorm blij mee.’ (Xandra) 

Groepsheling aanvragen

Wil jij dit ook? En gun jij jezelf een flinke energetische update? Je kunt je nu inschrijven voor de eerst komende nieuwe groepsheling d.d. 31-05-2023. De kosten bedragen € 17,50.

Als je de extra ingesproken transmissie erbij besteld wordt je heel bewust door alle stappen van het helingsprces heengeleid waarbij je ook nog eens toegang krijgt tot de voorgaande transmissie waardoor je nog eens een extra shift kunt maken. In dat geval bedragen de kosten € 25,-.

De beide transmissies blijven beschikbaar voor je tot aan de volgende oermoederheling. 

Let wel: Dit is een groepsheling op afstand, een energietransmissie zonder meeting. Op het afgesproken tijdstip stel je jezelf open en laat je de helende trillingen naar je toekomen en wordt je verbonden met het helende veld van de Oermoederliefde en nog veel meer. Bij je aanmelding ontvang je duidelijke instructies via de mail.

Achteraf ontvang je een verslag van de heling, via de besloten facebookpagina en / of via de mail. Door je voorafgaand aan het lezen van het verslag je op je hart en lichaam af te stemmen, zul je merken dat er ook met het lezen van dit verslag opnieuw grote stukken aangeraakt kunnen worden, die zorgen voor een heling op de diepere lagen.

 

Wil je liever helemaal zelf met de energie aan de slag, dan kun je ook een inwijding aanvragen in A Mother’s Love Frequency, al dan niet voorzien van een persoonlijke heling voorafgaand aan de inwijding.  

love-749677_640