Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde groepsheling 22-02-2023

Eén keer in de maand organiseer ik een intense groepsheling op afstand in de energie van Oermoederliefde, gevuld met onder andere energie uit ‘A Mother’s Love Frequency’ op multidimensionaal niveau en intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen en de Goddelijke Bron. 

De helingen nodigen je uit om te korten, onvervulde behoeften, (innerlijke kind)pijn, gemis, het dragen van (voorouderlijke) lasten, karmische invloeden  en andere onverwerkte zaken los te laten en helpen jou op weg naar Heelheid, Innerlijke Kracht, Vertrouwen en Authenticiteit. 

Door dit vorm te geven in een groep vormt zich een groots en voelbaar krachtveld dat maakt dat er veel naar boven mag komen en geheeld kan worden.

22-02-2023 Divine Source - heling relatiewond 20.00 - 21.00 uur

Heling rechtstreeks vanuit de Goddelijke Bron, iom mijn en jouw IK BEN en de IK BEN van de Bron en de aansluiting van de energie vanuit de 23e en 24e dimensie met goddelijke vrouwelijke en goddelijke mannelijke energie en de daarmee gepaard gaande afstemming op het Eenheidsveld ontvang je een diepgaande heling op jouw relatiewond(en) en de pijn die daaronder zit.

Clearing van negatieve energie en blokkades, diverse activaties vanuit de Love Alignment Healing Energy, heling van Aartsengel Rafaël en zijn genezende Groene Straal en als hekkensluiter de Divine Love Activatie om je rechtstreeks te verbinden met Goddelijke Liefde, waarbij jouw Goddelijke Essentie wordt ge(her)activeerd.

Deze heling is een vervolg en verdieping op de Oermoeder Heart Healing maar kan zeker ook los daarvan tot je genomen worden.

De heling

We starten de heling met een zuivere verbinding en laten zowel een gezamenlijke vortex als een persoonlijke vortex in jouw eigen ruimte en laten vanuit de Atlantis en Gaia Trilogie een heerlijk stralend circuit ontstaan waarin we de goddelijke vrouwelijke en goddelijke mannelijke energie laten instromen die elke cel in jou laat dansen in het Goddelijk Licht en een afstemming op het Eenheidsveld tot stand brengt.

Dan ontvang je een relatie clearing met betrekking tot een partner of ex- partner waarbij je elk in je eigen energie terug komt, vrij van negatieve energie waarbij ook dat wat er onder zit (blokkades) wordt geheeld. Daarbij ontvang je hulp van een eigen healing team die jou helpt bij het loslaten en de heling.

Daarna volgen diverse activaties vanuit de Love Alignment Maintenance Healing Energy om blokkades in je hart te helen, als ook om beloftes, geloftes en eden los te laten, om meer kracht te ervaren en jezelf te openen, om meer liefde te voelen en positieve gedachten te denken, om liefde toe te laten en te geven alsook om de Bron in jou, jouw Goddelijke Essentie te (her)activeren.

Vervolgens activeren we jouw Merkaba en reizen af naar de Tempel van Genezing van Aartsengel Raphaël voor een diepgaande healing en sluiten af met een bijzondere Divine Love activatie om jouw verbinding met de Goddelijke Liefdesenergie én je verbinding met het oneindige Universum te versterken. Je ontvangt hierbij een activatie in jouw eigen Goddelijke Essentie.

Aanvullende optie: ingesproken transmissies

Kies je bij je aanmelding voor de ingesproken transmissie erbij, dan ontvang je ook toegang tot de vorige heling.  Deze ontvang je direct al bij je aanmelding (kosten 25 euro) . Op de dag  na de groepsheling volgt dan de nieuwe transmissie. Beide transmissies blijven tot aan de volgende groepsheling beschikbaar voor je, waardoor je diepe helingsslagen kunt maken!! 

Zonder ingesproken transmissie betaal je € 17,50 voor de heling. 

Ervaringen

‘Wat een bijzondere heling hebben we mogen ervaren! Heel veel dank en zeker voor herhaling vatbaar. Je uitgebreide beschrijving vult mooi aan op wat ik voelde en gewaar werd. Ik voelde af en toe de soort van opdrachten letterlijk binnen komen. Ik eindig met een beeld van hieroglyfen. Als een soort aftiteling .. haha.. (wat ik zelf zie als een energie transmissie).  Ben blij dat ik nu op jouw website ben beland via je blog over het innerlijk kind. Daar is veel heling nodig en gaande. Stap voor stap..om steeds meer mezelf te kunnen zijn. Die boodschap kreeg ik duidelijk mee vanavond: “Focus op Self” .. dat raakt me .. en ontroert me.’ (Nienke)

‘Bedankt Simone  het was een mooie en bijzondere ervaring! Nadat ik mijn ogen had gesloten voelde ik mij als in een achtbaan. Een soort snelheid en over de kop gaan gevoel. Daarna een diepe ontspanning en borrelend gevoel in mijn buik.’ (Marita)

‘Hoi Simone, het was bijzonder, dankjewel! In het begin voelde ik onrust, alsof ik ergens niet naar toe mocht, de achtbaan van Marita (hierboven) herken ik, mijn buik/onderbuik was heel erg onrustig. Mijn handen erop gelegd en gekoesterd. Ik zat in yoga-zit en mijn lichaam bewoog naar alle kanten, links-rechts, naar voren-achteren en soms een lemniscaat. Later mochten mijn handen op mijn hart liggen en kreeg ik het intens warm. Ik voelde de aanwezigheid van een grote groep vrouwen!’ (Monique).

‘Hele grote dank je wel Simone, Eerst voelde ik veel woede en nijd en daarna voelde ik een kolkende energie in mijn bekken, een bevrijdend gevoel , licht en aangenaam. Daarna ging dat door mijn hele romp. Ik voel nu nog een lichtheid in mijn hele wezen ! Heel hartelijk dank en ik ga nu heerlijk slapen en ben benieuwd hoe ik morgen wakker word.’
‘Mijn eerste gewaarwording toen ik wakker werd en mijn ogen nog dicht had: een groot blok in mezelf dat heel stevig in mij verankerd zit. Klinkt raar. Maar geeft een veilig gevoel , en het gewicht, stevige energie, is met name in onderbuik richting bekken bodem. Heel fijn!  de volgende sessie wil ik als het kan qua timing, zeker meedoen!’  (Inge)

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heb vannacht zelfs veel angsten beleefd in droom, en vandaag verdrietig. Ben ik niet snel. Wat een uitwerking. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.’  (Maggy) 

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Vandaag (een dag na de heling) een beetje zwaar gevoel in het hoofd en vermoeid. Gister ook weer veel gebeurd. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Ik had vanmorgen wel de behoefte om de keelchakra healing te gaan doen. Ik merkte dat alles wat nog vast zat via een soort slurf afgevoerd werd de grond in. Nu voel ik heel veel verlichting bij de keel en borst. Wel een soort van spierpijn of eigenlijk meer een verlichting op de schouders en nek alsof er daar ook druk is weggevoerd. Is even wennen, maar ben er enorm blij mee.’ (Xandra) 

Groepsheling aanvragen

Wil jij dit ook? En gun jij jezelf een flinke energetische update? Je kunt je nu inschrijven voor de eerst komende nieuwe groepsheling d.d. 22-02-2023. De kosten bedragen € 17,50.

Je kunt er een extra ingesproken transmissie bij bestellen, waarmee je heel bewust door alle stappen van het proces wordt heengeleid waarbij je ook toegang krijgt tot de voorgaande transmissie. Dan bedragen de kosten € 25,-.

De beide transmissies blijven beschikbaar voor je tot aan de volgende oermoederheling. 

Let wel: Dit is een groepsheling op afstand, een energietransmissie zonder meeting. Op het afgesproken tijdstip stel je jezelf open en laat je de helende trillingen naar je toekomen en wordt je verbonden met het helende veld van de Oermoederliefde en nog veel meer. Bij je aanmelding ontvang je duidelijke instructies via de mail.

Achteraf ontvang je een verslag van de heling, via de besloten facebookpagina en / of via de mail. Door je voorafgaand aan het lezen van het verslag je op je hart en lichaam af te stemmen, zul je merken dat er ook met het lezen van dit verslag opnieuw grote stukken aangeraakt kunnen worden, die zorgen voor een heling op de diepere lagen.

 

Wil je liever helemaal zelf met de energie aan de slag, dan kun je ook een inwijding aanvragen in A Mother’s Love Frequency, al dan niet voorzien van een persoonlijke heling voorafgaand aan de inwijding.  

love-749677_640