Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde groepsheling 29-12-2021

Eén keer in de maand organiseer ik een intense groepsheling op afstand in de energie van Oermoederliefde, gevuld met onder andere energie uit ‘A Mother’s Love Frequency’ op multidimensionaal niveau en intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen.

De helingen nodigen je uit om te korten, onvervulde behoeften, (innerlijke kind)pijn, gemis, het dragen van (voorouderlijke) lasten, karmische invloeden  en andere onverwerkte zaken los te laten en helpen jou op weg naar Heelheid, Innerlijke Kracht, Vertrouwen en Authenticiteit. 

Door dit vorm te geven in een groep vormt zich een groots en voelbaar krachtveld dat maakt dat er veel naar boven mag komen en geheeld kan worden.

A Mother's Love Frequency

A Mother’s Love Frequentie is een koesterende, troostende en helende oermoeder energie die je helpt bij het helen van moeder-kind wonden, ondersteunt jou in je transformatieprocessen, biedt troost als je het moeilijk hebt en vervult onvervulde behoeften. Het zorgt ervoor dat je je eigen systeem vult met Onvoorwaardelijke Liefde van de paradijselijke Oermoeder, het activeert je innerlijke kracht, (zelf)vertrouwen en potentieel, stimuleert zelfzorg en verbetert je algehele staat van zijn, je gezondheid en vitaliteit.

Het systeem is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, aandacht en steun maar is uitermate geschikt voor mensen met hechtingsproblematiek, tekorten, relatieproblemen, onzekerheden en weinig zelfvertrouwen. Maar ook bij verstoorde moeder-kindrelaties en voor iedereen die vastzit in oude (rol)patronen en negatieve geloofsovertuigingen en een lage eigenwaarde is het enorm transformerend.

De energie van A Mother’s Love Frequentie zet elke cel in het licht, vult alle gaten en tekorten van vroeger en vervult je met Liefde waardoor je in je kracht komt te staan en je verbonden voelt met de Oermoederliefde alsof het er altijd al was geweest.

Het troost en verzacht je verdriet in moeilijke omstandigheden, zonder dat de pijn weg moet, maar waardoor het juist liefdevol en zacht aanwezig mag zijn zoals transformatie daadwerkelijk bedoeld is.

En heelt je eigen vastgeroeste patronen, je rollen, je tekorten, je blokkades en onvervulde behoeften. Het zorgt ook voor het loslaten van delen van je biologische of verzorgende moeder waarmee je je bewust of onbewust geïdentificeerd hebt of een allergie tegen ontwikkeld hebt, schoont (voor)ouderlijke patronen en de matrix van alle gebeurtenissen die aan de basis liggen van jouw zijn nu.

Oermoederliefde in Egypte op 29-12-2021

Op 29-12-2021 reizen we met de oermoeder af naar het Oude Egypte waar je opnieuw krachtige helende frequenties en activaties zult ontvangen. We starten we in het veld van de Universele Oermoederliefde frequenties en ontvangt daarin heling van de heilige licht geometrie van Metatron. Vervolgens combineren we de Oermoederenergie met Sekhem Seichem Reiki.

Seichim is een genezende spirituele energie die de Egyptenaren gebruikten en werd onderwezen in de tempels van het oude Egypte. Het is levende lichtenergie gechanneld uit de bron die begrepen kan worden als de regenboogenergie. Het is een vrouwelijke helende energie en een prachtige manier om toegang te krijgen tot de energie van moeder aarde en een weg naar diepere zelfrealisatie en empowerment. Het balanceert het yin-vrouwelijke aspect van onze wezens op alle niveaus. 

Seichim en Reiki werken samen als een unificatie van heilige helende energieën om de fysieke, emotionele en spirituele lichamen van een persoon volledig in balans te brengen en te harmoniseren.

Een afstemming op Seichim is vaak een levensveranderende en diepgaande ervaring. Het vergroot je zelfvertrouwen en zelfrespect en je zult merken dat je  meer gevoelens begint uit te drukken. Seichim heelt onzekerheden en leidt tot zelfacceptatie en van degenen om ons heen.

Omdat Seichim geassocieerd wordt met de oosterse godin van mededogen en genade, Kwan Yin, roepen we haar aan voor heling, vergeving en zegeningen. Zij helpt bij problemen in liefde, medelijden, vergiffenis en relaties en zal je hart  helpen genezen, je ziel vullen met de Universele Liefde en je geschenken van overvloed laten aantrekken.

Ook roepen we Isis aan. Isis is de Moeder Godin met een Oermoeder missie om de vrouwelijke Bronkracht vanuit Lemurië, gevuld met Licht en Liefde, weer terug te brengen door ons allen heen op Moeder Aarde.  Isis staat voor vrede en harmonie en voor de zuiverste onvoorwaardelijke liefde vanuit de Goddelijke Moederbron en is daarmee een pure bron van transformatie. 

Daarna mag je de kracht van Piramide energie ervaren en heling binnen laten komen met een krachtige activatie in de Reiki Piramide Master Empowerment om daarna diverse  krachtige bewustzijnsenergieën bij je binnen te laten komen om oude patronen te helen en los te laten in de speciaal daarvoor bestemde piramides.  En we sluiten af met een afstemming op de Gouden Stralen van Ra, die voor een sterke bekrachtiging van het geheel zorgdragen en je doen helpen meer en meer op te staan in wie jij werkelijk bent. 

Ben jij er ook bij? Je bent van Harte welkom !! De heling start om 20.00 uur en om 21.00 uur sluiten we af,  de energie zal dan nog wel even doorstromen en doorsudderen in je systeem. Als je de ingesproken Egyptische energietransmissie erbij bestelt krijg je gelijk ook toegang tot de Lemurische heling van november en de 2 Innerlijke Kind Transmissies van oktober.

Ervaringen

‘Wat een bijzondere heling hebben we mogen ervaren! Heel veel dank en zeker voor herhaling vatbaar. Je uitgebreide beschrijving vult mooi aan op wat ik voelde en gewaar werd. Ik voelde af en toe de soort van opdrachten letterlijk binnen komen. Ik eindig met een beeld van hieroglyfen. Als een soort aftiteling .. haha.. (wat ik zelf zie als een energie transmissie).  Ben blij dat ik nu op jouw website ben beland via je blog over het innerlijk kind. Daar is veel heling nodig en gaande. Stap voor stap..om steeds meer mezelf te kunnen zijn. Die boodschap kreeg ik duidelijk mee vanavond: “Focus op Self” .. dat raakt me .. en ontroert me.’ (Nienke)

‘Bedankt Simone  het was een mooie en bijzondere ervaring! Nadat ik mijn ogen had gesloten voelde ik mij als in een achtbaan. Een soort snelheid en over de kop gaan gevoel. Daarna een diepe ontspanning en borrelend gevoel in mijn buik.’ (Marita)

‘Hoi Simone, het was bijzonder, dankjewel! In het begin voelde ik onrust, alsof ik ergens niet naar toe mocht, de achtbaan van Marita (hierboven) herken ik, mijn buik/onderbuik was heel erg onrustig. Mijn handen erop gelegd en gekoesterd. Ik zat in yoga-zit en mijn lichaam bewoog naar alle kanten, links-rechts, naar voren-achteren en soms een lemniscaat. Later mochten mijn handen op mijn hart liggen en kreeg ik het intens warm. Ik voelde de aanwezigheid van een grote groep vrouwen!’ (Monique).

‘Hele grote dank je wel Simone, Eerst voelde ik veel woede en nijd en daarna voelde ik een kolkende energie in mijn bekken, een bevrijdend gevoel , licht en aangenaam. Daarna ging dat door mijn hele romp. Ik voel nu nog een lichtheid in mijn hele wezen ! Heel hartelijk dank en ik ga nu heerlijk slapen en ben benieuwd hoe ik morgen wakker word.’
‘Mijn eerste gewaarwording toen ik wakker werd en mijn ogen nog dicht had: een groot blok in mezelf dat heel stevig in mij verankerd zit. Klinkt raar. Maar geeft een veilig gevoel , en het gewicht, stevige energie, is met name in onderbuik richting bekken bodem. Heel fijn!  de volgende sessie wil ik als het kan qua timing, zeker meedoen!’  (Inge)

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heb vannacht zelfs veel angsten beleefd in droom, en vandaag verdrietig. Ben ik niet snel. Wat een uitwerking. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.’  (Maggy) 

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Vandaag (een dag na de heling) een beetje zwaar gevoel in het hoofd en vermoeid. Gister ook weer veel gebeurd. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Ik had vanmorgen wel de behoefte om de keelchakra healing te gaan doen. Ik merkte dat alles wat nog vast zat via een soort slurf afgevoerd werd de grond in. Nu voel ik heel veel verlichting bij de keel en borst. Wel een soort van spierpijn of eigenlijk meer een verlichting op de schouders en nek alsof er daar ook druk is weggevoerd. Is even wennen, maar ben er enorm blij mee.’ (Xandra) 

Dit is een kleine greep uit de vele ervaringen van de eerste groepsheling. Op mijn facebookpagina Oermoederliefde – groepsheling lees je er nog veel meer over! 

Groepsheling aanvragen

Wil jij dit ook? En gun jij jezelf een flinke energetische update? Je kunt je nu inschrijven voor de eerst komende nieuwe groepsheling d.d. 29 december 2021. De kosten bedragen € 11,-.

Let wel: Dit is een groepsheling op afstand, een energietransmissie zonder meeting. Op het afgesproken tijdstip stel je jezelf open en laat je de helende trillingen naar je toekomen en wordt je verbonden met het helende veld van de Oermoederliefde en nog veel meer. Bij je aanmelding ontvang je duidelijke instructies via de mail.

Je kunt optioneel bij het aanvragen van deze heling ook een extra aanvullende ingesproken opname bestellen zodat je jezelf steeds verder kunt helen op de diepere lagen. Je ontvangt de 2 voorgaande transmissies er gratis bij. Aanvullende kosten hiervoor bedragen € 14,-. Deze ontvang je op de dag na de heling. In totaal zijn dit dus 3 energietransmissies! 

Achteraf ontvang je een verslag van de heling, via de besloten facebookpagina en / of via de mail. Door je voorafgaand aan het lezen van het verslag je op je hart en lichaam af te stemmen, zul je merken dat er ook met het lezen van dit verslag opnieuw grote stukken aangeraakt kunnen worden, die zorgen voor een heling op de diepere lagen.

 

Wil je liever helemaal zelf met de energie aan de slag, dan kun je ook een inwijding aanvragen in A Mother’s Love Frequency, al dan niet voorzien van een persoonlijke heling voorafgaand aan de inwijding.  

love-749677_640