Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde groepsheling 25-5-2022

Eén keer in de maand organiseer ik een intense groepsheling op afstand in de energie van Oermoederliefde, gevuld met onder andere energie uit ‘A Mother’s Love Frequency’ op multidimensionaal niveau en intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen.

De helingen nodigen je uit om te korten, onvervulde behoeften, (innerlijke kind)pijn, gemis, het dragen van (voorouderlijke) lasten, karmische invloeden  en andere onverwerkte zaken los te laten en helpen jou op weg naar Heelheid, Innerlijke Kracht, Vertrouwen en Authenticiteit. 

Door dit vorm te geven in een groep vormt zich een groots en voelbaar krachtveld dat maakt dat er veel naar boven mag komen en geheeld kan worden.

A Mother's Love Frequency

A Mother’s Love Frequentie is een koesterende, troostende en helende oermoeder energie die je helpt bij het helen van moeder-kind wonden, ondersteunt jou in je transformatieprocessen, biedt troost als je het moeilijk hebt en vervult onvervulde behoeften. Het zorgt ervoor dat je je eigen systeem vult met Onvoorwaardelijke Liefde van de paradijselijke Oermoeder, het activeert je innerlijke kracht, (zelf)vertrouwen en potentieel, stimuleert zelfzorg en verbetert je algehele staat van zijn, je gezondheid en vitaliteit.

Het systeem is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, aandacht en steun maar is uitermate geschikt voor mensen met hechtingsproblematiek, tekorten, relatieproblemen, onzekerheden en weinig zelfvertrouwen. Maar ook bij verstoorde moeder-kindrelaties en voor iedereen die vastzit in oude (rol)patronen en negatieve geloofsovertuigingen en een lage eigenwaarde is het enorm transformerend.

De energie van A Mother’s Love Frequentie zet elke cel in het licht, vult alle gaten en tekorten van vroeger en vervult je met Liefde waardoor je in je kracht komt te staan en je verbonden voelt met de Oermoederliefde alsof het er altijd al was geweest.

Het troost en verzacht je verdriet in moeilijke omstandigheden, zonder dat de pijn weg moet, maar waardoor het juist liefdevol en zacht aanwezig mag zijn zoals transformatie daadwerkelijk bedoeld is.

En heelt je eigen vastgeroeste patronen, je rollen, je tekorten, je blokkades en onvervulde behoeften. Het zorgt ook voor het loslaten van delen van je biologische of verzorgende moeder waarmee je je bewust of onbewust geïdentificeerd hebt of een allergie tegen ontwikkeld hebt, schoont (voor)ouderlijke patronen en de matrix van alle gebeurtenissen die aan de basis liggen van jouw zijn nu.

Oermoederliefde Verjongingssessie 25-05-2022

Op 25 mei is de eerst komende Oermoederliefde groepsheling gepland, deze staat vooral in het teken van verjonging en het aanhalen en herstellen van de moeder en vader band in combinatie met een krachtige voorouderheling.

We starten deze heling met een clearing van jouw energieveld en daarmee ook van je lichaam om ruimte te maken voor diverse downloads van energieën en om blokkades naar boven te laten komen, al dan niet bewust. Daarna sta je open en wordt je uitgenodigd om in het veld van de Universele Oermoederliefde frequenties te stappen.

Een voor één ontvang je daarin diverse activaties vanuit de Verjongingsreiki van Venus – de verjongingselixer (voor de activatie van je levenskracht), de smaragdgroene staf van verjonging (helpt je bij het proces van verjonging op cellulair niveau) en de onsterfelijkheids vlam van Venus (die je helpt de sterfelijksheidsbewustzijn dat in je cellen en DNA ligt opgeslagen weg te branden).

Daarna gaan we aan de slag met de Mother Connection Energie van de Maan om blokkades in het contact met je moeder op te lossen en de band de versterken alsmede lastige situaties met je moeder te helen, ook die van vorige levens. Inclusief voorouderheling. Met aanvolgend een zelfde proces maar nu met de Father Connection Energie van de Zon.

We sluiten af met de krachtige Gouden DNA Activatie die niet alleen je trillingsfrequentie verhoogt en zorgt voor heling op DNA niveau maar die ook het DNA van je huidige blauwdruk activeert alsmede de 144.000 Gouden DNA strengen die je steeds je dichter bij de samensmelting met de Bron van Eenheid brengt. 

Een heerlijke verjongende, loslatende, helende transmissie vol transformerende activaties die zorgdragen voor meer levenskracht en vitaliteit alsmede verjonging in elke cel tot op DNA niveau.

Ben jij er ook bij? Je bent van harte welkom !! 

Ervaringen

‘Wat een bijzondere heling hebben we mogen ervaren! Heel veel dank en zeker voor herhaling vatbaar. Je uitgebreide beschrijving vult mooi aan op wat ik voelde en gewaar werd. Ik voelde af en toe de soort van opdrachten letterlijk binnen komen. Ik eindig met een beeld van hieroglyfen. Als een soort aftiteling .. haha.. (wat ik zelf zie als een energie transmissie).  Ben blij dat ik nu op jouw website ben beland via je blog over het innerlijk kind. Daar is veel heling nodig en gaande. Stap voor stap..om steeds meer mezelf te kunnen zijn. Die boodschap kreeg ik duidelijk mee vanavond: “Focus op Self” .. dat raakt me .. en ontroert me.’ (Nienke)

‘Bedankt Simone  het was een mooie en bijzondere ervaring! Nadat ik mijn ogen had gesloten voelde ik mij als in een achtbaan. Een soort snelheid en over de kop gaan gevoel. Daarna een diepe ontspanning en borrelend gevoel in mijn buik.’ (Marita)

‘Hoi Simone, het was bijzonder, dankjewel! In het begin voelde ik onrust, alsof ik ergens niet naar toe mocht, de achtbaan van Marita (hierboven) herken ik, mijn buik/onderbuik was heel erg onrustig. Mijn handen erop gelegd en gekoesterd. Ik zat in yoga-zit en mijn lichaam bewoog naar alle kanten, links-rechts, naar voren-achteren en soms een lemniscaat. Later mochten mijn handen op mijn hart liggen en kreeg ik het intens warm. Ik voelde de aanwezigheid van een grote groep vrouwen!’ (Monique).

‘Hele grote dank je wel Simone, Eerst voelde ik veel woede en nijd en daarna voelde ik een kolkende energie in mijn bekken, een bevrijdend gevoel , licht en aangenaam. Daarna ging dat door mijn hele romp. Ik voel nu nog een lichtheid in mijn hele wezen ! Heel hartelijk dank en ik ga nu heerlijk slapen en ben benieuwd hoe ik morgen wakker word.’
‘Mijn eerste gewaarwording toen ik wakker werd en mijn ogen nog dicht had: een groot blok in mezelf dat heel stevig in mij verankerd zit. Klinkt raar. Maar geeft een veilig gevoel , en het gewicht, stevige energie, is met name in onderbuik richting bekken bodem. Heel fijn!  de volgende sessie wil ik als het kan qua timing, zeker meedoen!’  (Inge)

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heb vannacht zelfs veel angsten beleefd in droom, en vandaag verdrietig. Ben ik niet snel. Wat een uitwerking. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.’  (Maggy) 

‘Hoi Simone, in het begin werd ik mee genomen in een wervelwind en werd in een nieuwe wereld gezet. Ik kreeg het koud, voelde tintelingen, ik voelde de pijn in mijn onderrug heel erg toenemen maar later weg trekken. Nu voel ik me erg vermoeid. Er heel weer veel mogen gebeuren. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring.

Vandaag (een dag na de heling) een beetje zwaar gevoel in het hoofd en vermoeid. Gister ook weer veel gebeurd. Heel erg bedankt voor deze mooie ervaring. Ik had vanmorgen wel de behoefte om de keelchakra healing te gaan doen. Ik merkte dat alles wat nog vast zat via een soort slurf afgevoerd werd de grond in. Nu voel ik heel veel verlichting bij de keel en borst. Wel een soort van spierpijn of eigenlijk meer een verlichting op de schouders en nek alsof er daar ook druk is weggevoerd. Is even wennen, maar ben er enorm blij mee.’ (Xandra) 

Dit is een kleine greep uit de vele ervaringen van de eerste groepsheling. Op mijn facebookpagina Oermoederliefde – groepsheling lees je er nog veel meer over! 

Groepsheling aanvragen

Wil jij dit ook? En gun jij jezelf een flinke energetische update? Je kunt je nu inschrijven voor de eerst komende nieuwe groepsheling d.d. 25-05-2022. De kosten bedragen € 11,-.

Let wel: Dit is een groepsheling op afstand, een energietransmissie zonder meeting. Op het afgesproken tijdstip stel je jezelf open en laat je de helende trillingen naar je toekomen en wordt je verbonden met het helende veld van de Oermoederliefde en nog veel meer. Bij je aanmelding ontvang je duidelijke instructies via de mail.

Je kunt optioneel bij het aanvragen van deze heling ook een extra aanvullende ingesproken opname bestellen zodat je jezelf steeds verder kunt helen op de diepere lagen. Je ontvangt de 2 voorgaande transmissies er gratis bij. Aanvullende kosten hiervoor bedragen € 14,-. Deze ontvang je op de dag na de heling. In totaal zijn dit dus 3 energietransmissies! 

Achteraf ontvang je een verslag van de heling, via de besloten facebookpagina en / of via de mail. Door je voorafgaand aan het lezen van het verslag je op je hart en lichaam af te stemmen, zul je merken dat er ook met het lezen van dit verslag opnieuw grote stukken aangeraakt kunnen worden, die zorgen voor een heling op de diepere lagen.

 

Wil je liever helemaal zelf met de energie aan de slag, dan kun je ook een inwijding aanvragen in A Mother’s Love Frequency, al dan niet voorzien van een persoonlijke heling voorafgaand aan de inwijding.  

love-749677_640