Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoederliefde & Zelfliefde

Elke maand organiseer ik opnieuw een Oermoederliefde – groepsheling op multidimensionaal niveau met als doel om je te verbinden met de Oermoeder en de energie van ‘A Mother’s Love Frequency’. Het geheel wordt intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen, die zich in de weken voorafgaand aan de heling meer en meer opbouwt en tot stand komt. Van elke heling wordt de dag er na een ingesproken energietransmissie afgegeven, die je kunt vergelijken met de kracht van een persoonlijke healingssessie. Deze transmissies zijn gekoppeld aan de groepsheling maar zijn nu ook los te bestellen.

De energietransmissie

In deze heling wordt je steeds verder in een diepe staat van ontspanning gebracht en neem je al doende steeds meer bezit van je lichaam, waardoor je veel kunt loslaten én in contact komt met de eigenschappen van de Oermoeder alsmede je eigen zielskwaliteiten.

Je hartsbewustzijn wordt voelbaar geactiveerd en in een diepe staat van zijn ontvang je de energie van de Oermoeder in je hart, je dompelt jezelf en je zult merken dat alle donkere energieën daarmee worden losgelaten. Je aardesterchakra wordt gezuiverd en gebalanceerd, waardoor het contact met de kristallijnen kern van de aarde sterker wordt en heling brengt. Door de activatie van je aardesterchakra zullen vervolgens ook je hogere chakra’s geactiveerd worden, een proces dat zich vanzelf ontvouwt. Het licht van de aarde stroomt bij jou naar binnen, evenals de energie vanuit het grid van de aarde, de matrix die om de aarde heen zit en verhoogt jouw trillingsfrequentie.

Dan daal je af diep in je eigen onderbewustzijn en ontmoet je lichtwezens en priesteressen, je ontvangt heling je eigen gidsenteam: Je 4 lichtlichamen worden gezuiverd en uitgebalanceerd. Pijnlijke herinneringen, blokkades en patronen worden uit je systeem gehaald, evenals de pijn vanuit de familielijn en je eventuele commitment en gebondenheid aan die familielijn.

Daarna vindt er een zuivering plaats op delen die je hebt overgenomen van je moeder en worden patronen met koorden doorgesneden. Je ontvangt ook heling op het openen van jezelf en van je hart. Daarna wordt je mannelijke en vrouwelijke energie met behulp van piramide energie in balans gebracht en zul je een nog diepere connectie met Moeder Aarde en het Universum kunnen waarnemen. Je energieveld wordt verder uitgezuiverd met geometrische figuren.

Nu ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de straal van Zelfliefde vanuit A Mother’s Self Love Frequency. De energie vult je volledig op en brengt diepe heling. Hierna wordt je uitgenodigd je biologische moeder toe te laten op elk denkbaar niveau. Het is de enige weg naar ware heling.

Voordat je weer terug reist naar het hier en nu dompel je jezelf onder in dankbaarheid en genade, en worden je gedachten en overtuigingen geschoond, die je normaal zouden terugvoeren naar oude handelingen. Daarna kun je volledig gevuld en geïntegreerd weer terug komen in het hier en Nu. Dan is er Geluk, Overvloed en heel veel Zelfliefde.

Ervaring met de heling

‘Ik heb de toegezonden ingesproken tekst verschillende keren beluisterd omdat ik voel dat er steeds maar een deel aangeraakt wordt en ik voel dat er steeds een stuk niet mee wil gaan. Gisteren, na de tweede keer voelde ik dat er heel veel losgelaten werd m.n. In mijn rechterbeen, hoofd en mijn hart wilde zich openen. De oermoeder komt niet in beeld en ik krijg er geen contact mee. Mijn biologische moeder kon ik in mijn armen sluiten en ik voelde zoveel warmte, liefde en compassie. 

Vanmorgen (de dag erna) opnieuw geluisterd omdat ik voel dat er een diep verlangen is om eindelijk te mogen gaan stromen, de intens diepe pijn die ik al zolang voel ook te mogen loslaten en mijn hart dat op springen staat. Deze keer voelde ik mijn hart nogal sterk kloppen en voelde ik een steen in of op mijn maag liggen. En die was heeeeel zwaar. Het is nu avond en het is nog steeds bezig met verteren en ik moest direct na het luisteren heel erg huilen. Zoveel verdriet en zoveel pijn. Vrouwenpijn noem ik het (wat mocht er hier nu veel loskomen). 

En de oermoeder kwam heel in de verte heel voorzichtig dichterbij. Ze wil me niet laten schrikken (zodra er wat geheeld is, is de volgende stap naderbij). Als het allemaal wat rustiger is dan ga ik er nogmaals naar luisteren. Het is erg veel maar dat is al heel lang zo.  Ik verlang zo intens naar mijn vrijheid, mijn zelfliefde en mijn flow (ik raad haar aan om haar lijf toch eerst even wat rust te geven en te laten herstellen). 

Nog even iets wat ik na de tweede keer even heb mogen ervaren gedurende de nacht:  Ik heb ervaren, gevoeld, gezien dat alles ÉÉN is. En nog iets: het is of ik op dit moment van mijn leven niet veel anders kan en mag doen dan luisteren naar wat mijn lichaam me te vertellen heeft.’

Transmissie aanvragen

Na elke groepsheling in de Oermoederliefde volgt een ingesproken transmissie. Deze heling is de derde transmissie in de Oermoederliefde. De kosten voor deze heling die je onbeperkt kunt afluisteren, bedragen € 10,-.  Je kunt deze aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of doro op onderstaande button te klikken om zo via mijn contactpagina contact met mij op te nemen.

heart-583895_640