Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Soul Body Fusion – TM

Soul Body Fusion is een indrukwekkende energetische techniek geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren, ontwikkeld door Jonette Crowley, die verder gaat dan welke helingstechniek dan ook.

Tijdens een sessie ontstaat er een energieveld om zowel de ontvanger als gever heen en wordt middels een intentie de zielsenergie van de ontvanger meer verbonden met zijn of haar lichaam en dat kan indrukwekkende resultaten geven. De versmelting (fusion) van het Hogere Zelf en het lichaam zorgt voor veel positieve veranderingen in je leven.

Vooral hoogsensitieve volwassenen en hoogsensitieve kinderen hebben er veel baat bij omdat je SBF ook kunt zien als een prachtig proces dat je in je kracht zet, het helpt je bovendien om beter in je lijf aanwezig te zijn en beschermt tegen prikkels.

Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Sonja over haar SBF sessie:

‘Ik voel me zoveel meer geaard en meer in mijn lichaam, alsof alles meer compacter is omdat mijn lichaam nu meer is opgevuld. Ik voel dat ik weer straal’.

‘Ik heb ontzettend veel energie gevoeld, in mijn hele lichaam, eerst in mijn hoofd en het kwam in het begin ook uit mijn handen. Het is alsof ik in een bundel van licht sta en het is zo intens dat het me duizelt.’ Na het eerste deel van de sessie voelt zij dat het overal kriebelt in haar lichaam, ook bij haar derde oog, voelt meer kracht in haar hartstreek en krachtiger in het moment.

‘Ik voelde gekriebel op mijn hoofd en veel kracht in mijn maagstreek. de linkerkant voelt geblokkeerd, iets wat regelmatig terugkeert bij mij. Het voelde alsof het werd doorgedrukt, echt verbazingwekkend om te voelen dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Heel apart dit.’  Na de sessie vertelt zij dat ze zich veel geaarder voelt en meer in haar lichaam. ‘alles is compacter en meer opgevuld in mijn lichaam. Het voelt als stralen’ en dat was haar goed aan te zien!

Voor een optimaal resultaat kun je het beste minimaal 3 sessies volgen, maar je kunt ook voor een enkele sessie kiezen. Sessies kunnen zowel in mijn praktijk plaatsvinden als via Skype of op afstand.

Soul Body Fusion in mijn praktijk

Vanuit verbinding met je eigen kern kun je je ook weer verbinden met anderen. Daarna is er ook weer een zuivere verbinding mogelijk met het Goddelijke, het Al. SBF zorgt er voor dat je zielsenergie nog meer en blijvend verbonden raakt met je lichaam en is daarmee een logisch vervolg  op een persoonlijk traject of consult. Ook zonder dat kun je SBF zeker als een weldaad beschouwen, omdat het je in contact brengt met je eigen kracht.

Vanaf heden zal elke afspraak plaatsvinden in een veld gevuld met energie van Soul Body Fusion, waardoor de effecten van de huidige trajecten en consulten sterker worden. Desgewenst (en bij voldoende ruimte) kan een consult direct al aangevuld worden met een (verkorte) Soul Body Fusion sessie.

Mogelijke effecten van Soul Body Fusion TM

 • Snelle spirituele groei
 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Blijer
 • Gelukkiger
 • Meer in je kracht staan
 • Gezonder
 • Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
 • Beter grenzen aan kunnen geven
 • Helemaal in je lichaam zijn
 • Kosmisch geaard zijn
 • Geactiveerd hartchakra

Kenmerken volgens Jonette Crowley

 • de ziel wordt toegelaten in je lichaam waardoor je ego minder ruimte krijgt;
 • energetische methode die diep doordringt in je lichaam
 • je ziel komt in je cellen terecht
 • een diep en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent
 • Je activeert de connectie met je complete wezen
 • de frequentie van je lichaam komt in balans met de frequentie van je energielichaam
 • je nodigt je ziel uit om weer in je lichaam te komen en er te blijven
 • lichaam en ziel worden beter op elkaar afgestemd
 • je eigenwaarde wordt verhoogd
 • je raakt beter afgestemd op je levenskracht
 • je ervaart het proces van heel worden en healing
 • je brengt meer bezieling in je leven
 • loskomen van blokkades
 • je creëert een fysieke en spirituele eenheid

Uitleg over de sessie

Tijdens een SoulBodyFusion sessie ontstaat er een energieveld om zowel de ontvanger als gever heen en wordt middels een intentie de zielsenergie van de ontvanger meer verbonden met zijn of haar lichaam en dat kan indrukwekkende resultaten geven.

Bij een Soul Body Fusion sessie zit je in een stoel tegenover mij en word je door de mij, na een aantal voorbereidende oefeningen, omringd met het Soul Body Fusion energieveld (2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen).

Terwijl je in het Soul Body Fusion energieveld zit, wordt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam te gebracht. Dit proces wordt Soul Body Fusion genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

Ervaringen

Astrid over haar ervaringen na 3 sessies:

‘Ik merk dat ik sinds de sessies meer energie heb gekregen, voel me vrolijker. Ik sta ’s ochtends uitgerust en doelbewust op en ik ben en blijf gefocussed. Ik vertrouw hoe langer hoe meer op mijn eigen inzichten, kennis en ervaringen. Ik ben zelfbewuster en heb meer zelfvertrouwen. Ik sta steviger met beide voeten op de grond, ik ben meer geaard.

Verder bepaal ik zelf meer vanuit mijn flow wanneer het het juiste moment is om in actie te komen. voorheen zou ik wachten en uitstellen en gebeurde er uiteindelijk niets. Wat ik ook merk, is dat ik hoe langer hoe meer plezier krijg in schrijven, iets wat ik vroeger ook veel deed en vind het heerlijk om te doen.

Mijn relatie is de laatste tijd harmonieuzer en het lijkt alsof mijn man meer voor me openstaat. En zelfs mijn (boze en gekwetste) ex-man heeft voor het eerst weer contact met mij gezocht op een prettige manier. Heel fijn. Tot slot wil ik je bedanken voor je adviezen en dat jij er bent. Heel veel geluk met je gezin en je praktijk’.

                                                                                                                                                                                                           Carla over Soul Body Fusion voor haar zelf en haar zoon (zij deden mee met de 7 daagse – healingschallenge):

‘Het gaat goed hier. Mijn zoon zit steeds beter in zijn vel en lijkt ook meer ontspannen. Zelf kom ik tot steeds meer inzichten, waardoor ik ook beter begrijp waardoor e.e.a. gaat of is gegaan zoals het is. Ik heb ook heel sterk het gevoel dat het steeds beter wordt’. Wat er allemaal gebeurt, is zo bijzonder! Dank je wel daarvoor.’

( de zoon van Carla – 15 jaar – heeft grote problemen op school, ondanks dat hij erg slim is, komt het er niet uit op school, hij heeft grote moeite om zich aan te passen en reageert met voor anderen ‘ongepast’ gedrag waardoor hij met enige regelmaat in de problemen komt. Zijn moeder heeft ondertussen 2 spiegelsessies gedaan, waarin zowel haar zoon als zijzelf aan het zelfde thema mochten werken in combinatie met Soul Body Fusion en de benodigde tips gaat het nu stukken beter met beiden).

                                                                                                                                                                                                              Karin over zoon Jacob (Jacob nam deel aan de 7 – daagse healingschallenge):

‘Jacob is minder prikkelgevoelig geworden en meer in zijn kracht gekomen. Een aantal weekenden terug zag ik hem de leiding nemen over de jongere kinderen die hij tot aller plezier meenam in een spannend spel. Dat was heel mooi om te zien dat hij die sociale drempel had genomen en om te zien waar hij dan toe in staat is in contact met anderen! Dat had ik nog niet eerder gezien. Dank je wel voor alles wat je voor mijn zoon (en mij) hebt betekend.’

Tarieven Soul Body Fusion

SoulBodyFusion voor volwassenen        € 60,-

Pakket van 3 sessies                                 € 150,-

SoulBodyFusion voor Kidz                      € 40,-

Pakket van 3 sessies                                € 100,-

Contact

 

girl-1308309_640