Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Innerlijke Kind meditaties

Wist jij dat ervaringen uit jouw vroege jeugd vaak bepalend zijn voor wie je nu bent? Mooie en minder mooie herinneringen, gevoelens, geuren en ervaringen zitten allemaal opgeslagen in je celgeheugen en in jouw eigen DNA.  

Misschien herken je het wel, soms word je enorm geraakt door een bepaalde situatie in je dagelijkse leven. Veelal heeft dit te maken met oude pijnen, met een ongeheeld innerlijk kind en met ervaringen die nog niet verwerkt zijn.

Meestal begrijpen we niet waar deze pijn vandaan komt en denken we dat het met de situatie waarin we beland zijn heeft te maken. Dat uit zich in problemen in je relaties, op je werk en uiteindelijk ook vaak in lichamelijke klachten.

Herken jij dit in jouw dagelijkse leven?

Over Simone

Doordat ik op verschillende momenten in mijn leven vastliep in vriendschappen en relaties, maar ook in mijn werk als leidinggevende in zowel de financiële wereld als binnen het onderwijs, heb ik in de loop der tijd vele therapieën gevolgd en tal van methodes en technieken onderzocht om me maar beter te voelen en vooral minder moe. 

De helende meditaties van het innerlijke kind hebben mij enorm geholpen om steeds meer blokkademomenten en angsten los te laten alsmede mezelf meer lief te vinden in plaats van het bij anderen te zoeken. Met o.a. meer innerlijke kracht, meer zelfliefde, meer zelfzorg en meer zelfwaardering als gevolg. Dat gun ik jou ook !!

Het is tijd om het heft weer in eigen handen te nemen!

Ben jij er klaar mee en wil je graag een shift in jouw bewustzijn om de volgende stap te maken in jouw proces? Wil jij ook jouw blokkademomenten en angsten overwinnen? Wil jij de gevolgen van jouw jeugd ook achter je laten om steeds meer HEELheid te ervaren zodat jij 

je minder geraakt voelt door woorden en daden van anderen

je krachtiger voelt, liefdevoller en meer geaard

beter voor jezelf kunt opkomen

makkelijker je grenzen kunt aangeven

en beschikt over meer (zelf) vertrouwen en innerlijke kracht

De  investering bedraagt slechts €7,95. Hiervoor ontvang jij van mij 3 krachtige transformerende meditaties waarmee jij jezelf kunt helen en liefhebben, blokkademomenten oplost en angsten overwint. Je heelt jezelf met als gevolg dat jij je krachtiger en liefdevoller voelt, en de buitenwereld jou daarin volgt.

Ervaringen

Je (begeleide)meditaties zijn een mooie aanvulling op mijn Yoga meditaties. Ze geven mij andere inzichten, omdat jij deze in een bepaalde richting stuurt waar je op dat moment in het dagelijkse leven behoefte aan hebt om los te laten. Dat geeft weer meer ruimte zowel fysiek als zelf echt ruimte innemen in het geheel/kosmos.
Mijn geest is vrijer geworden, alleen zet mijn Fysieke lichaam zich nog af, en ondervind ik nog best veel hinder ervan. Maar met de wetenschap dat dit ook weer overgaat, en het allemaal beter gaat worden met de tijd, moet mijn lichaam/ ego wennen aan de nieuwe situatie.

de meditaties

Deel I – IK HEB MIJ LIEF

In deze eerste meditatie ga je leren om het innerlijke kind in jou te omarmen en lief te hebben, als een meedogende ouder die onvoorwaardelijk van zijn kind houdt. Soms is het wat verborgen geraakt, maar vergis je niet: het is er altijd. De gedachte of de ervaring dat er geen liefde is, is in feite je werkelijke pijn van afgescheidenheid zoals dat ook wel wordt genoemd. Maak je er opnieuw contact mee, dan kun je niet alleen het kind in jou maar ook degene die je nu bent weer liefhebben.

Deel II - BLOKKADES OPLOSSEN

Elke ervaring in het heden, waarin je geraakt wordt, heeft een oorzaak in je verleden. En meestal heeft die pijn te maken met onverwerkte ervaringen vanuit je vroege jeugd. Het Brein wil altijd begrijpen wat er is gebeurd, voordat er een trigger daadwerkelijk losgelaten kan worden. Voordat je werkelijk voorbij de trigger kunt komen. In deze tweede meditatie leer je hoe je dat zou kunnen doen.

Deel III - ANGST

In principe kunnen emoties onderverdeeld worden in 2 categorieën: in liefde of angst. Velen van ons leven bewust of onbewust voornamelijk vanuit angst en onmacht. En lang niet altijd ben je je daarvan bewust. En als je dat wel bent, weet je niet hoe je dat zou kunnen omzetten. Laat deze derde meditatie leiden naar jouw angst en zet het om, zodat het volwassen deel in jou weer naar voren kan en mag stappen.

Door het beluisteren van mijn 3 krachtige meditaties ben jij in staat jezelf te helen.