Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Online Programma ‘Innerlijke Kind’

Herken jij dit in jouw dagelijkse leven?

 • heb je weinig zelfvertrouwen, pas je je vaak aan of heb je gevoel dat je niet mag zijn wie je werkelijk bent?
 • heb je grote moeite met kritiek en oordeel van anderen en heb jij moeite met mensen die erg dominant zijn?
 • ben je boos, voel je je niet geaccepteerd of ben je in gevecht met de wereld om je heen?
 • voel jij je onbegrepen, niet gezien of niet gewaardeerd?
 • heb je het gevoel er niet toe te doen, onzichtbaar te zijn of voel je je niet gerespecteerd?
 • je bent niet meer gelukkig in jouw relatie, er is nog weinig liefde en aandacht voor elkaar?
 • je bent regelmatig boos of teleurgesteld?
 • je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven?

Herken jij je hierin? Dan is de kans groot dat ook jij te ‘dealen’ hebt met het innerlijke kind in jou. 

Iedereen draagt oude wonden uit zijn jeugd met zich mee. Ervaringen uit de vroege jeugd zijn vaak bepalend voor wie je nu bent. Als je in het nu geraakt wordt, dan heeft dat te maken met oude pijn, met een ongeheeld innerlijk kind, met ervaringen die nog niet verwerkt zijn.

Dat uit zich vaak in problemen in je relatie(s), welzijn/gezondheid, werk en financiën. Maar meestal begrijpen we niet waar deze problemen vandaan komen en denken we dat het met de situatie waarin we beland zijn, te maken heeft.

Negeer je de signalen en onderneem je geen actie dan bouwen de klachten zich steeds verder op en uit zich dat in steeds meer emotionele, fysieke en psychische klachten zoals onder andere depressiviteit, angsten, burnout, chronische moeheidsverschijnselen en ook (chronische) ziekte. Je bent vooral aan het overleven.

 

Over Simone

Doordat ik op verschillende momenten in mijn leven vastliep in vriendschappen en relaties, maar ook in mijn werk als leidinggevende in zowel de financiële wereld als binnen het onderwijs, heb ik in de loop der tijd vele therapieën gevolgd en methodes en technieken onderzocht om me beter te voelen en vooral minder moe. 

De persoonlijke helingen op mijn eerste 7 levensjaren én de helende, reinigende en inzichtgevende meditaties om blokkademomenten en vastzittende emoties op te lossen hebben mij enorm veel gebracht. Het heeft mij op een diep niveau terug bij mezelf gebracht. En dat gun ik jou ook !!!

Het is tijd om het heft weer in eigen handen te nemen!

Ben jij er wel klaar mee en wil je graag een shift in jouw bewustzijn maken? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw proces? En lijkt het je fijn om dat thuis te doen, in je eigen tijd en eigen tempo, wanneer het jou uitkomt?

Dan is het tijd om het heft weer in eigen handen te nemen door 9 dagen lang een persoonlijke heling te activeren aangevuld met een helende, blokkadeoplossende en inzichtgevende geleidemeditatie bij elke stap die je zet ben jij in staat jezelf helemaal op te schonen op verschillende niveaus en kom je dichter bij wie je werkelijk bent.Waardevol en liefdevol.

Ben jij er klaar mee en wil jij:

meer (zelf)vertrouwen?

steviger in je schoenen staan?

uit je relatietrigger?

je minder geraakt voelen door woorden en daden van anderen?

meer liefde en aandacht in je leven?

beter voor jezelf opkomen?

beter je grenzen aan kunnen geven?

meer rust en harmonie en meer in het NU leven?

Zodat je weer kunt gaan leven vanuit je eigen zuivere, waardevolle en liefdevolle kern?

Hiervoor ontvang jij van mij bij elke stap van dit diep helende programma een persoonlijke heling van jouw eerste 7 levensjaren voor de heling van jouw Innerlijke Kind pijn.

Je krijgt 7 dagen +2 bonusdagen lang elke dag een persoonlijke heling, die je binnen 7 dagen kunt activeren door naar een geluidsopname te luisteren of door door de heling zelf te activeren (instructies ontvang je per mail). Je mag ook je eigen tempo aanhouden als je de behoefte voelt om er meer ruimte tussen te laten.

Jouw investering hiervoor bedraagt €79,00 

Maar er is nog meer...

 • je krijgt van mij 2 bonusdagen voor een nog diepere heling
 • bij elke dag ontvang je een extra helende bonusmeditatie
 • gratis geleidemeditatie voor meer compassie en zelfliefde
 • en een gratis Full Spectrum inwijding voor diepe zelfheling

Ervaringen van deelnemers

‘Ik heb een enorme shift kunnen maken’ ‘Here comes my happiness again, Right back to where it should have been’ . Zo voel ik mij nu! ‘Ik voel een intense rust, ik voel mijn eigen kracht, Ik kan veel meer hebben, reageer rustiger, knuffel meer en luister beter naar de kidz …. ik krijg veel meer gedaan, zonder druk. Oude patronen zijn echt gedelete / opgeschoond … Wat een heerlijk gevoel. En wat voel ik me dankbaar dat dit programma op mijn pad is gekomen en dat ik hem ben aangegaan. Ik heb de laatste jaren veel ‘zaadjes’ gezaaid en ben nu de ‘heerlijke vruchten’ ervan aan het plukken.’
Parel

Meer ervaringen

Ik merkte direct al dat ik zachter ben naar mijn gezin toe. Heb ook heel diep geslapen vannacht. Ik voelde vanmorgen een enorme opluchting, een nieuwe energie die door mijn lichaam stroomt. Ik ben echt weer bij mezelf.’
Karin
'Deze 8 weken helen is het beste wat ik ooit heb gedaan. Dat gekwetste kleine kind is de basis van alles waar ik in mijn volwassen leven tegen aan loop. Alles gaat echt op z'n tijd. En elk jaar had z'n eigen tijd nodig. Ik ben blij dat ik er steeds een week voor heb genomen. Dank je wel voor deze geweldige mogelijkheid op afstand! Ik ben herstellende van een burn out en ik voel me zo veel steviger nu in mijn kern dan voor de zomer.
Annabel

Het Programma

Je ontvangt elke dag een bonusmeditatie van ongeveer 15 tot 30 minuten.

De bonusmeditatie is om jezelf te helen en op te schonen (clearing), om blokkades op te lossen.

Dag 1: 0 – 1 jaar – bonus: een nieuwe zachte landing op aarde
Dag 2: 1 – 2 jaar – bonus: in diep contact met je WARE ZELF (de plek waar alle heling plaatsvindt)
Dag 3: 2 – 3 jaar – bonus: jezelf opschonen van oude programmeringen
Dag 4: 3 – 4 jaar – bonus: Clearing (energetische opschoning)
Dag 5: 4 – 5 jaar – bonus: Moeiteloosheid leven
Dag 6: 5 – 6 jaar – bonus: Je beloftes herzien
Dag 7: 6 – 7 jaar – bonus: in verbinding met jezelf
Dag 8: 7 –  8 jaar – Bonusdag, omdat in het 7e  jaar alle luikjes open gaan, waardoor de wereld heel erg groot en angstig kan zijn geworden.

Dag 9 = BONUSDAG: een magische reis door de jaren heen & integratie van de innerlijke kinderen in jou.

Meest gestelde vragen...

Kan ik de heling in mijn eigen tempo volgen?

Ja, dat kan zeker. Je mag zelf kiezen welk tempo je aan wilt houden. Je kunt voor elke dag of elke week kiezen. Je mag ook zelf aangeven wanneer je aan de volgende heling toe bent, als je dat per keer wil bekijken. In dat geval stuur je mij een mailtje wanneer je klaar bent voor de volgende heling. De volgende ochtend zet ik dan een nieuwe heling voor je klaar.

Je kunt de heling binnen 7 dagen naar je toehalen. Mocht je meer tijd wensen, dan is dat ook mogelijk. Mocht het je niet lukken om de heling binnen het afgesproken tijdstip te activeren, dan zet ik de heling opnieuw voor je klaar.

Wat is een 'Full Spectrum' inwijding

Dit is een hele fijne inwijding om zelf je oude pijn op een nog dieper niveau te helen en om je eigen energie te versterken. Na de inwijding staat de energie van de Full Spectrum volledig tot je beschikking. Door deze dagelijks te activeren (5 minuten is voldoende), kun je  binnen 5 minuten jouw energie weer volledig laten doorstromen. 

Je krijgt technieken aangereikt om jezelf én anderen te helpen. Ook op afstand. Na de inwijding vindt er een diep reinigingsproces bij jezelf plaats, waardoor je nog meer oude pijn loslaat (door alles wat zich aandient aanwezig te laten zijn).

Een super aanvulling waarmee je de heling van jouw oude pijn zelf verder kunt voortzetten. Die je ook voor anderen kunt gaan inzetten.

Hoe gaat het precies in zijn werk, wanneer ontvang ik de meditaties?

Je ontvangt een mail met duidelijke instructies. Je kunt de heling naar je toehalen door te luisteren naar een opname of door het uitspreken van je intentie (deze krijg je via de mail aangereikt) waarmee je de heling zelf kunt activeren op een moment waarop dat jou uitkomt. Je ontvangt ook direct een link naar de meditatie van de dag.

Kan ik de bestanden makkelijk openen?

Ja, je ontvangt  een eenvoudige link naar de meditaties toe.

Je kunt de meditaties zo vaak herhalen als je zelf wenst.

Ontvang ik ook een factuur?

Op eigen verzoek kun je een factuur aanvragen.

Wat kan ik verwachten van de heling?

Zowel de heling als het resultaat is voor iedereen anders. Je krijgt echter altijd dat wat goed is voor jou, wat nodig is voor de volgende stap in jouw transformatie.  Afhankelijk van de plek waar je nu staat.