Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Ervaringen

Elke behandeling en consult is altijd een combinatie van behandelen en coaching / begeleiding. Het resultaat is afhankelijk van het samenhangende geheel. Hieronder een greep uit de bijzondere resultaten van de verschillende behandelingen en begeleidingstrajecten.

Doormeting 

Christine over zoon Bram (5) – doormeting: ‘Vooral het inslapen gaat stukken beter!’

‘Het gaat goed met Bram. En als het even wat minder gaat, kan hij zich snel weer herstellen. heel fijn! Vooral het inslapen gaat echt een stuk beter. Al met al ziet het er goed uit!’

Bram vraagt veel aandacht, kan moeilijk alleen spelen en ook het alleen in slaap vallen gaat al heel lang slecht. De laatste weken is hij ook erg boos, waarbij hij soms schopt en slaat. Op school is Bram een lieve leerling die goed meekomt en veel vriendjes heeft – Bram is langzaam aan volgelopen met prikkels die hij zelf niet meer kon verwerken.

                                                                                                                                                                                                                 Mooni over zoon Joris (3) – doormeting en behandeling: ‘Hij heeft weer pretlichtjes in zijn ogen’.

Joris is 3 jaar. Een prachtig hooggevoelig kind. Slaapt slecht, bij zijn ouders voelt hij zich fijn, in de buitenwereld daarentegen voelt hij zich niet zo fijn.

‘Met Joris gaat het heel goed. Hij is zoveel opgewekter, schaterlacht weer met me, hij staat vol verhalen En plannetjes ook. En hij heeft weer pretlichtjes in zijn ogen. Ik Ben over the moon, zoooo blij voor hem dat hij zichzelf kan zijn En voor ons omdat het een feest is om zijn papa En mama te zijn! Dank, dank, dank!’

Kinderconsult 

Marianne over zoon Jasper (7) – kinderconsult: ‘Hij is mentaal weerbaarder en rustiger geworden’

‘Hij is mentaal een stuk weerbaarder geworden en rustiger. Het was voor mij een mooie sessie on te zien, bijzonder ook vooral om te zien hoe Jasper er mee omging. Wat een wijsheid!’

Jasper is een zachte, gevoelige jongen die op school op meerdere fronten moeite heeft met zijn hoogsensitiviteit. Hij is er zich van bewust dat hij anders is. Zijn lat ligt ook erg hoog. Is perfectionistisch en heeft angsten. Ziet af en toe geesten voorbij komen. Mist kracht en geloof in zichzelf. Is snel van slag. Er is elke dag wel wat.

Uit de sessie bleek vooral dat hij er zelf niet eens zoveel last van had, maar dat vooral zijn moeder dat had. Met een kleine opstelling over school bleek dat hij zelf prima in staat was een oplossing te vinden en er niet zo veel last van te hebben (met een beetje hulp van mij). We halen met een behandeling de oorzaken er onder uit, die eerder in zijn leven hebben plaatsgevonden en bovendien mag de energie van Jasper en zijn moeder gescheiden worden. Tot slot mogen zijn energiebanen weer volledig doorstromen.

Doordat de moeder bij de sessie aanwezig was en zag hoeveel wijsheid er in haar zoon zat, kon zij hem ook met veel meer vertrouwen tegemoet treden. Dat heeft hem weerbaarder gemaakt en een stuk rust gebracht.

Touch of Matrix                                               

Alan, 11 jaar, concentratieproblemen

Alan heeft al een paar keer zijn ouders zien terugkomen na een behandeling in mijn praktijk. Op een dag vraagt hij of hij ook naar mij toe mag. Ik ga met hem in gesprek en ben (opnieuw!) verbaasd over zijn eigen wijsheid. Hij weet precies welk voorval ervoor gezorgd heeft dat hij zich niet goed voelt. Toen hij 3 jaar was, is hij op een drukke braderie zijn ouders kwijtgeraakt. Sindsdien is hij uit balans ….

Ik behandel hem met Touch of Matrix, alle oude trauma-energie mag los. Ik plaats hem terug in de tijd, zodat het voorval energetisch niet meer heeft plaatsgevonden ….. Ik help hem aarden en zorg voor verdere energetische reiniging.

Na een week stuurt hij mij een mailtje:

‘Hoi Simone Het gaat wel goed met mij. Toen ik thuis kwam was ik erg moe en de volgende dag stond ik weer goed op en ging het nog steeds makkelijk. Die dag op school moest ik lezen en ging het makkelijker als anders en ben toen vooruit gegaan. Ook de volgende dag bleef het wel makkelijker gaan en ik ben niet meer moe dat is veel fijner als er voor. Het heeft me al heel wat geholpen. Heel erg bedankt dat je me hebt geholpen.’

Na 2 maanden gaat het nog steeds goed met Alan, op school gaat het goed, hij is niet meer zo moe en kan zich goed concentreren. Ook kan hij beter voor zichzelf opkomen. Dit is het resultaat na 1 behandeling. Omdat zijn ouders ook met zichzelf aan het werk zijn gegaan, is het resultaat blijvend. Ze waren verbaasd dat het opeens aan tafel weer gezellig kon zijn. Zelf waren ze na een paar behandelingen veel meer in staat te genieten van de kleine dingen in het leven. Zij waren zich er sterk bewust van dat het nodig was dat ook zij zelf aan de slag gingen met hun eigen verleden. En dat zagen ze direct terug.

Fiep, 3 jaar, obstipatieklachten

Fiep is 3 jaar en kan al een week niet meer naar het toilet, ze houdt alles vast ….. Ik werd erbij geroepen omdat mijn eigen kind het zelfde probleem heeft gehad. Direct al bij de start van de behandeling reist de volgende vraag bij mij op: Wat houdt mama nu zo krampachtig vast dat je zo vol zit dat je het er wel uit kan spugen? Fiep had dusdanig ernstige obstipatieproblemen dat ze ervan ging spugen … Moeder en dochter bleken zo sterk verbonden te zijn dat haar dochter haar met haar eigen obstipatieproblemen spiegelde. Ze liet haar moeder zien dat zij haar eigen angst los mocht laten en mocht leren vertrouwen op het kunnen van haar eigen kind. Dan kon zij weer naar het toilet….

Fiep is geboren met een gedeeltelijke schisis (open gehemelte). Dit kon gepaard gaan met meerdere aangeboren afwijkingen. Gelukkig bleek dit niet zo te zijn, maar in die periode is de moeder van Fiep erg angstig geworden. ‘Ik kan dat nog niet goed loslaten,’ geeft ze aan. De behandeling en de bewustwording van haar eigen angst hebben goede resultaten opgeleverd:

‘Met Fiep gaat het de afgelopen dagen een heel stuk beter! Donderdag (1 dag na de behandeling!) kon ze s’ middags direct al goed van haar ontlasting afkomen. Sindsdien is ze meerdere keren geweest en dat is echt uitzonderlijk. Ze oogt een stuk opgewekter en actiever. Het lijkt ook wel of de chemie tussen ons beter is. Ik probeer bewuster om te gaan met mijn angst. Dit klinkt heel groots, maar dat is het eigenlijk niet.  Zijn meer de kleine dingen. We zijn heel blij met het resultaat van de behandeling! Ontzettend bedankt!!’

Klaas, 24 jaar, depressief en neerslachtig

Klaas is net klaar met zijn opleiding. Tijdens zijn opleiding heeft hij zelf een manier gevonden om zich af te sluiten van alle invloeden van buitenaf, door zich af te zonderen en zich te concentreren op zijn eigen kleine stuk. Nu hij klaar is, staat hij op instorten, want zijn eigen gecreëerde bescherming was er niet meer …

Hij weet niet zo goed wat hij bij mij komt zoeken, maar wilde het toch wel proberen, op verzoek van zijn moeder. Na een gesprek en een behandeling voelt hij zich heerlijk ontspannen en leek het alsof er werkelijk iets uit zijn voeten stroomde ….. Ik had de behandeling juist op deze uitstroom van informatie gericht.

Na deze behandeling was Klaas in staat zijn eigen keuzes te maken en ging hier in vertrouwen zijn eigen gang. Doordat ik na de behandeling ook met zijn moeder in gesprek ben gegaan en haar leerde te vertrouwen op het kunnen van haar zoon en haar eigen stuk hierin vooral los te laten werd Klaas uitgenodigd zijn eigen weg te volgen. Hij voelt zich er nog steeds goed bij.

Afstandsbehandelingen

‘Ongelofelijk! sinds afgelopen maandag heeft Jesse alle nachten doorgeslapen. En daar waar hij eerst amper het water in durfde te gaan, sprong hij afgelopen zaterdag gewoon vanuit het niets zomaar in het diepe, dit was twee weken geleden niet denkbaar!’ (Jesse, bijna 3 jaar, slaapproblemen)  

Ella is 9 jaar, heeft veel last van buikpijn, het wordt steeds erger. Uiteindelijk komt alle ontlasting zo vast te zitten, dat ze er zelfs van moet overgeven.

‘Ze heeft veel gewiebeld en bewogen, maar daarna viel ze voor het eerst in tijden weer lekker in slaap. Het is bijna niet te geloven, maar vandaag zijn de obstipatieklachten volledig verdwenen.’

Nadat ook haar vader zijn ballast in een behandeling mocht loslaten, kwam er bij Ella veel angst naar boven. Door de prettige begeleiding hierbij van haar ouders kon zij over haar angst praten en mocht het los. En haar klachten zijn weggebleven.

Gabrielle over zoon Milan (8) – afstandsbehandeling: ‘Het voelt allemaal zo anders’. 

‘We zijn heel blij met de behandeling, zijn zoekende naar een andere balans nu. Dat is wel heel bijzonder om te merken. Hij is vandaag een paar keer boos geweest, maar het zet niet echt door. Hij is ook erg knuffelig en zit ons op een grappige manier uit te dagen. Het voelt allemaal zo anders!

Hij werd tijdens de behandeling om 4 uur vannacht wakker, was bang en had naar gedroomd. Hij wilde niet meer slapen en had grote pupillen. Hij wilde niet vertellen water was, maar na wat voorzichtig doorvragen kwam het volgende naar voren: ‘Er was iemand bij mij’, ‘het was een soort van engel’, ‘die persoon beschermde mij’. Hij kon niet benoemen waarvoor hij beschermd werd, maar wel dat het fijn was. Ik ben bij hem blijven liggen en mocht weg toen hij weer in slaap viel. En voelde vannacht en vanmorgen zacht aan.’

Milan voelde zijn connectie met de Bron en mijn aanwezigheid in zijn slaap tijdens de behandeling.

Soul Body Fusion

Sandra over zoon Karl: ‘Hij is weer veel meer van de mooie ontvankelijke jongen die hij in werkelijkheid is’

‘Sinds de behandelingen is mijn zoontje (9) een stuk stabieler geworden, meer voor rede vatbaar, hij zit duidelijk meer in zijn eigen lichaam en reageert overduidelijk minder sterk op voorvallen waar hij voorheen veel heftiger zou reageren. Hij is weer veel meer van de mooie ontvankelijke jongen die hij in werkelijkheid is.’

Carla over Soul Body Fusion voor haar zelf en haar zoon

‘Het goed hier. Mijn zoon zit steeds beter in zijn vel en lijkt ook meer ontspannen. Zelf kom ik tot steeds meer inzichten, waardoor ik ook beter begrijp waardoor e.e.a. gaat of is gegaan zoals het is. Ik heb ook heel sterk het gevoel dat het steeds beter wordt’. Wat er allemaal gebeurt, is zo bijzonder! Dank je wel daarvoor.’

De zoon van Carla – 15 jaar – heeft grote problemen op school, ondanks dat hij erg slim is, komt het er niet uit op school, hij heeft grote moeite om zich aan te passen en reageert met voor anderen ‘ongepast’ gedrag waardoor hij met enige regelmaat in de problemen komt. Zijn moeder heeft ondertussen 2 spiegelsessies gedaan, waarin zowel haar zoon als zijzelf aan het zelfde thema mochten werken in combinatie met Soul Body Fusion en de benodigde tips gaat het nu stukken beter met beiden.

                                                                                                                                                                                                                Karin over zoon Jacob (6 jaar) – ‘Dat had ik nog niet eerder gezien!’

‘Jacob is minder prikkelgevoelig geworden en meer in zijn kracht gekomen. Een aantal weekenden terug zag ik hem de leiding nemen over de jongere kinderen die hij tot aller plezier meenam in een spannend spel. Dat was heel mooi om te zien dat hij die sociale drempel had genomen en om te zien waar hij dan toe in staat is in contact met anderen! Dat had ik nog niet eerder gezien. Dank je wel voor alles wat je voor mijn zoon (en mij) hebt betekend.’

 

girl-516341_1280

Spiegelconsulten

‘Met onze zoon gaat t uitstekend. Hij blijft zoveel vrolijker dan voorheen. Toen hij 2 jaar was, was hij ook zo vrolijk, dus t is zijn ware natuur. Ben er enorm dankbaar voor en blij mee, het hele gezin is sinds onze sessies, opgeknapt. en ik voel me zelf zo veel meer op mijn gemak. Een doorbraak voor ons gezin!’

‘ik zou nog even laten weten hoe het gaat. Donderdag was echt wel bijzonder. mijn dochter was meteen al sterker toen ik haar van school ophaalde, ze stond echt sterker op haar benen. Ik voelde mij zelf ook heel relaxed (kreeg er maandag ook een opmerking over). Maar eigenlijk nog meer valt de verandering van Tim (de middelste) op; hij is veel vrolijker dan anders’.

Individuele (opvoed)opstelling

Tanja over zoon Pjotr (6): ‘Hij lijkt een stuk volwassener geworden. Heel anders, veel meer in zijn kracht. En mijn man lijkt nu ook zijn plek in het gezin te hebben ingenomen. Een hele bizarre ervaring dit!”

Carole over zoon Wander (0): ‘Het is echt niet te geloven. Hij slaapt veel beter door en het is echt een heel ander kind. Ik kan hem nu rustig ergens achter laten. Mijn hele familie verbaast zich erover. En ik ook. Dat zo iets ogenschijnlijk simpels zo’n effect heeft op ons kind. ‘

Wendy over zoon Joris (8): ‘Wat een ander kind. Veel rustiger, volwassener haast. Hij kan zichzelf veel beter vermaken. Ook op kamp ging het zowaar goed. De begeleiders vonden het zo meevallen. Ben benieuwd wat ons dit nog meer gaat brengen.’

Hulp voor ouders: je kind helpen door zelf aan de slag te gaan

Er is heel veel wat we voor onze kinderen kunnen doen. Om ze te helpen en leren omgaan met emoties en de gevolgen overprikkeling. Het gaat er daarbij vooral om hoe we daar als ouder mee om gaan. Maar het beste resultaat behalen we uiteindelijk door naar onszelf te kijken. Want hoe beter een ouder zich voelt, hoe beter het met je kind gaat. Als jij jouw lasten loslaat, dan zie je dat direct terug bij je kind(eren)!

‘Ik heb tijdens je behandeling heel veel leegte gevoeld. Een fijne leegte, ruimte. Het viel me op dat ik zaterdag met veel meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn door de stad liep. Heel fijn. Veel mensen glimlachen naar me op straat. Ik durfde ook meer ruimte in te nemen op een prettige manier. Maar de grootste veranderingen zijn zichtbaar bij mijn zoontje. Vrijdag zag hij er al direct anders uit. Moe, maar zonder die donkere wallen. Zaterdag bleef hij een uur nadat hij wakker was geworden chill op zijn bedje liggen terwijl hij normaal gesproken die rust helemaal niet heeft. Hij had knalrode wangen, heel verhit, zijn voorhoofd was ook wat warm. Hij leek wel ziek, maar was wel in een goede bui. Opgeruimd. In de middag trokken de verhitte wangen weg. Hij liep ‘s avonds op eigen initiatief naar boven en zei dat hij zo moe was. Van nature is mijn zoon een goede slaper maar de laatste jaren lukte het hem niet om genoeg slaap te pakken. Dus dit is echt wel bijzonder. Hij zit nu ook direct veel beter in zijn vel en is weer lekker actief.’

baby-623417_1280Mijn eigen ervaringen 

Elke keer als ik zelf een stuk uit mijn verleden – bewust of onbewust – een plek heb kunnen geven, zie ik het terug in het gedrag van mijn kinderen. Normaal gesproken reageren mijn kinderen nogal heftig op veranderingen, dat reageren ze vaak op elkaar af. Maar nu, na het eind van de week, waarin normaal gesproken meer gereageerd wordt op alle prikkels van de week tref ik ze s ‘s ochtends direct al samen aan op de bank, hand in hand en later zelfs bij elkaar op schoot (ze zijn 7 en 4 jaar oud), volledig in harmonie. En elke keer na een behandeling gaat mijn dochter van 4 veel meer haar eigen gang. Heel bijzonder!

Het allermooiste wat ik mee heb gemaakt met mijn kinderen is na mijn eigen persoonlijk traject, waarin ik leerde mijn verleden te accepteren en daar waar ik zoveel moeite had in het gedrag van mijn ouders bleef uiteindelijk alleen nog maar liefde over. Ik voel me nu sterk en krachtig, ervaar veel meer rust en vrijheid en minder boosheid, mijn relatie knapte zienderogen op, terwijl we elkaar niet meer konden luchten of zien, eigenlijk werden al mijn relaties beter, ik leerde meer los te komen van het oordeel en kritiek van anderen en leerde aanvoelen wat van mezelf was en wat van een ander, waardoor ik niet mee continu hoef leeg te lopen.

Maar dat was niet het enige. Voor mijn kinderen veranderde er nog veel meer. Zo veranderde mijn dochter van een wat teruggetrokken meisje, dat op het kinderdagverblijf vooral haar eigen gang ging, naar een zelfverzekerd meisje, dat opeens van de één op de andere dag tussen de andere kinderen stond en haar mond open deed. Nog steeds heeft ze wel eens even moeite met veranderingen en vind ze het niet fijn dat mensen haar direct in het begin rechtstreeks aanspreken. Doordat ik leerde dit er gewoon te laten zijn, is zij nu in staat dit al heel snel te doorbreken en kan zij sneller zichzelf zijn. Mijn zoon heb ik vooral geholpen door mijn eigen oude pijn los te laten en door meer te vertrouwen op zijn eigen kunnen. Dat bracht hem zelfvertrouwen en lef, minder competitie en durf om zelf op te staan. Waar ik mijn beide kinderen nu vooral in kan helpen, is het mindful en bewust ouderschap, waarin ik mijn kinderen accepteer zoals ze zijn en door te kijken wat van mij is en wat van mijn kind, dan maak ik onderscheid tussen het stuk van één van mijn kinderen en dat van mij en dat geeft ons allemaal de kans te helen. Het heeft  mijn leven veranderd en daarmee ook dat van mijn gezin. Ik ben veel gelukkiger, met kleine en grote dingen en kan het leven accepteren zoals het komt. Het is goed nu zoals het is en het klopt altijd.

nefertum

Contact