Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Heel Je Kind

Hooggevoelige kinderen met hun met hun gevoelige sensoren en intense waarnemingen krijgen zoveel meer prikkels te verwerken gedurende de dag dan andere kinderen. Zij voelen en beleven niet alleen hun eigen ervaringen enorm intens, maar ook die van anderen alsof het hun eigen ervaring is. Ze zijn veelal vooral op anderen gericht, willen het leven voor die ander lichter maken door lasten mee te gaan dragen en vergeten zichzelf hierbij wel eens. Ze willen harmonie en passen zich aan en vergeten ook hier zichzelf. Of ze stappen in een andere overleving en leven vooral hun frustratie en dat van anderen uit. Deze kinderen passen zichzelf juist niet aan, soms tot grote ergenis vanuit hun omgeving.

Zowel hun eigen gevoeligheid en intense ervaringen als die van anderen maakt dat er vele prikkels hun systeem binnenkomt en dat moet allemaal verwerkt worden. Dat is op een gewone dag voor henzelf alleen al een hele uitdaging, laat staan als daar veranderingen of (emotionele) gebeurtenissen aan worden toegevoegd. Daar kunnen deze mooie kinderen wel eens wat hulp bij gebruiken. 

 • Is jouw kind hooggevoelig en ontvankelijk voor prikkels van buitenaf?
 • Kan jouw kind wel wat ondersteuning en heling gebruiken?
 • Loopt je kind snel vast, is het snel overweldigd en zijn de emoties intens?
 • Overheerst de angst of is het juist boosheid of keert je kind zich in zichzelf?
 • Zie je dat je kind vastloopt en uit balans is, maar weet je niet meer wat te doen?
 • Is het je kind te veel geworden en lijkt het daar niet meer zelf uit te komen?

Niets is zo naar voor ouders als het niet goed gaat met je kind. Dat heeft veel impact op het welzijn van je kind zelf, op jou als ouder én op het hele gezin. 

Speciaal voor deze kinderen met hun gevoelige sensoren en intense ervaringen heb ik een uniek helingsprogramma ontwikkeld van 7 weken, waarin je kind via jou wordt uitgenodigd om weer in balans te komen. 

Met elke week een thema, diverse blokkadebehandelingen, helende bonusmeditaties, aangevuld met eenvoudige doch effectieve oefeningen die je zelf direct op je kind kunt toepassen en veel bruikbare tips en tools om zelf je kind naar balans toe te begeleiden.

En, zoals de meesten van jullie ondertussen wel van mij gewend zijn, kom je zelf ook goed aan bod met onder andere een transformerende spiegelsessie, een tijdlijnheling, een geleidemeditatie om lasten niet langer door te geven én een diepgaande heling van je conceptie zodat zowel jij als je kind weer met een schone lei verder kunnen.

Programma

Je ontvangt elke week een mail met instructies, een link naar meditaties, helingen en/of helende reizen toe die beschikbaar voor je blijven. Een uniek programma met blokkadebehandelingen, die vergelijkbaar zijn met de kracht van een helende sessie met veel extra’s (bonusmeditaties, oefeningen, tips en tools). Gewoon thuis, vanuit je eigen luie stoel, in je eigen tijd en ruimte. 

 • WEEK 1 - Blokkades oplossen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

  - Blokkadebehandeling
  - Bonusmeditatie 'Een nieuwe zachte landing op aarde'
  - Extra bonusmeditatie 'Welkom op de Wereld'
  - Persoonlijke heling op blokkades klaarzetten en activeren
  - Blokkades oplossen met EFT
 • WEEK 2 - Aarden

  - Blokkadebehandeling op aarding
  - Bonusmeditatie 'Jezelf en je kind opladen - ontladen'
  - Extra bonusmeditatie: 'De energie van je kind helpen verankeren op aarden
  - Eenvoudige doch effectieve aardingsoefening voor elke dag
  - Persoonlijke heling op blokkades die een goede aarding in de weg staan klaarzetten en activeren
 • WEEK 3 - Clearen

  - Blokkadebehandeling op clearing
  - Bonusmeditatie 'Clearing voor jou'
  - Extra bonusmeditatie: 'Çlearing voor je kind'
  - Eenvoudige doch effectieve oefening voor elke dag om overgenomen energie los te laten
  - Je huis zelf leren reinigen
  - Persoonlijke heling op blokkades op een natuurlijke clearing
 • WEEK 4 - Chakra's reinigen en in balans brengen

  - Blokkades helen in de chakra's (behandelreeks van 8 helingen)
  (separate blokkadebehandelingen van de 7 hoofdchakra's en een zuiveringsmeditatie)
  - Bonusmeditatie: 'chakrareiniging voor je kind'
  - Extra bonusmeditatie: 'Heling van het 13 - voudige chakra systeem
  - Persoonlijke heling klaarzetten op onbalans in de chakra's en activeren
 • WEEK 5 - Meridianen opschonen

  - Blokkadebehandeling voor de meridianen
  - Bonusmeditatie: 'helen met je ademhaling'
  - Extra bonusmeditatie: meditatie voor ouders (aanvaarding & vertrouwen & heling )
  - Oefening: energie weer laten stromen met EFT
  - Emoties verwerken
  - Persoonlijke heling klaarzetten op onbalans in de meridianen en activeren
 • WEEK 6 - Organen reinigen en tijdreis (terug naar de oorzaak)

  - Dankbaarheid en focus omdraaien
  - Helende meditatie: 'Orgaanreiniging'
  - Bonusmeditatie 'Van oud naar nieuw - over de brug naar het nieuwe '
  - Oefening: reis door het lichaam heen (om samen met je kind te doen)
  - Inwijding Body Toxic Cleansing
  - Persoonlijke heling op orgaanreiniging zelf klaarzetten en activeren
 • WEEK 7 - Je kind aan het woord

  - Spiegelsessie (om zelf te doen)
  - Helende Reis voor je Kind ( om samen met je kind te doen )
  - Blokkades omzetten met EFT (om samen met je kind te doen )
  - Inwijding Parental Pattern Flush (om patronen te helen en niet langer door te geven)
  - Bonusmeditatie: 'Luisteren naar je Kind'

  Elke keer als het niet goed gaat met je kind zet je een helende reis in, ga je samen blokkades omzetten met EFT of je doet een spiegelsessie als het ook met jou te maken heeft. Als je niet weet wat je kind van jou nodig heeft, doe je de meditatie 'Luisteren naar je Kind'. Ook kun je nu met enige regelmaat gebruik maken energieën waartoe je bent ingewijd.
 • SLOTWEEK - Bonusweek voor de ouder

  - Lasten afdragen (helende geleidemeditatie om lasten terug te nemen die je kind op zich heeft genomen)
  - Oefening: 'Ieder in zijn eigen energie'
  - Heling van je conceptie (helende geleidemeditatie zowel voor jou als voor je kind)
  - Tijdlijnheling
  - En de nacht is voor heling

Er is nog meer

We werken niet alleen aan de balans en heelheid voor je kind, maar ook aan je eigen balans doordat de meditaties ook voor jou zijn. Je ontvangt  2 gratis inwijdingen en  4 prachtige intense sessies voor jezelf: een spiegelsessie,  een tijdlijnheling en een heling van je conceptie zodat jij met een schone lei kunt beginnen en dat op jouw beurt ook weer aan je kind kunt doorgeven. De heling van je conceptie is ook nog eens in te zetten voor je kind zelf. 

We sluiten de laatste week af met een mediatie voor ouders, waarmee kinderen hun lasten mogen loslaten en teruggeven zodat jij weer als anker kunt fungeren voor je kind. En het geheel wordt zoals gezegd afgesloten met twee hele bijzondere helingen voor jou met een haast onbeschrijfelijke uitwerking! 

Je kunt de meditaties en helende sessies onbeperkt blijven gebruiken, voor elk kind in jouw gezin! Als eenmalige aankoop. De helingen kun je zowel op jezelf als op je kind toepassen. 

Het geheel wordt ondersteund vanuit een sterke verbinding met de Kosmos, de Schepping, dat ervoor zorgdraagt dat alleen het hoogste goed wordt aangereikt met behulp van de trillingen die ik je in de opnames van de helingen aanreik.

Gun jij jouw kind dit ook?

Wil je meedoen en gun jij je kind én jezelf meer balans en meer heelheid, stuur dan een mailtje naar info@nefertum.nl en reserveer direct jouw plek.  Je kunt starten met dit programma wanneer je maar wilt. De investering van dit unieke en zeer uitgebreide helingsprogramma bedraagt € 79,- en is dus inzetbaar voor elk kind in jouw gezin. 

Doe je ook mee? Na afloop heb je een volle gereedschapskist met tools en diepgaande helingen, die je elke keer weer kunt inzetten als dat nodig mocht blijken te zijn. En je weet precies wat je kunt doen als je kind tegen nieuwe ervaringen aanloopt. En wat het nodig heeft van jou ! Je bent van harte welkom. Je kind is van harte welkom! 

Ervaring van Catherina:

‘Het heel je kind programma is echt weer geweldig. Ik heb nu t/m week 3 afgerond dus ik loop iets achter. Er komt weer zoveel voorbij en ik heb de meditaties ook op mijn jongste toegepast. En ondertussen voel ik me steeds weer zoveel beter, ik voel de jarenlange pijn uit m’n rug en nek steeds iets meer wegtrekken. Door alle meditaties heb ik het gevoel dat ik zelf veel beter in staat ben om te helen en dat is heel prettig.’

‘De mooie eigenschappen van mijn kinderen zijn weer helemaal hervonden! Mijn zoon is knuffeliger en zoekt meer verbinding met ons. Het was nog even afwachten, maar zelfs op school ging het goed. Ben er zo blij mee! Thuis zien we ook nog steeds een jongen die vrolijker in het leven staat en heel aanhankelijk is. Hij vraagt iedere avond om een massage door mij. Ik masseer hem van voeten tot hoofd/gezicht en hij slaapt binnen 10 minuten onder de massage. Wat een vooruitgang! Mocht er nog een keer een helende kidz week komen dan zou ik dit ook graag voor mij dochter willen doen....’
Femke
‘Ze zijn nog nooit zo relaxed door deze week gekomen. De laatste week voor de kerstvakantie met afwijkende schooltijden en activiteiten. De kerstdagen bij familie, op hun gemak mee babbelen en eten, zonder enig ongemak of onbehagen. Zo trots op die mannen! Ik voel absoluut dat zij minder ballast hoeven mee te dragen nu. Ze zijn echt lichter in hun gedrag en lachen meer.’
Maxine