Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Reiki 1

Usui Reiki is een helende energie. Om deze energie te kunnen gebruiken dien je hierop afgestemd te worden, zodat je energiekanaal open gaat staan. Hiervoor ontvang je 4 inwijdingen.

Reiki 1 is vooral gericht op het fysieke niveau. Tijdens Reiki 1 leer je vooral hoe je lichamelijke klachten kunt behandelen. Door de holistische werking zul je gaan voelen dat Reiki doorwerkt naar de oorzaak van de klacht. De fysieke pijn wordt geheeld, doordat de energie de oorzaak opzoekt. Reiki 1 is ook een bewustwordingsproces, waardoor je uiteindelijk weer helemaal thuiskomt in jezelf.

In de online cursus leer je over de geschiedenis van Reiki, wat Reiki is en wat de verschillende graden van Reiki je gaan brengen. Daarnaast leer je hoe je jezelf een Reikibehandeling kunt geven. Ook worden de 7 hoofdchakra’s kort besproken en wat ze voor invloed hebben op je lichaam. 

Na de Usui Reiki 1 inwijdingen te hebben ontvangen, kun je door naar Reiki 2 wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent. 

Wat leer je

  • Je krijgt uitleg over wat Reiki is en wat het voor je kan doen
  • Je leert over de verschillende graden van Reiki en wat het je brengt
  • Je leert over de geschiedenis van Reiki en de 5 basisprincipes van Reiki
  • Je maakt kennis met de afstammingslijn
  • Je wordt 4x afgestemd op de energie (geïnitieerd) en krijgt daardoor het vermogen de helende energie van Reiki te gebruiken voor jezelf, ook in een verkorte zelfbehandeling
  • Je leert de basisposities om jezelf te behandelen

Reiki I aanvragen

Je kunt de online cursus Reiki I volgens het Usui Reiki systeem aanvragen door een mail te sturen naar info@nefertum.nl of door op onderstaande button te klikken. Je ontvangt dan de uitgebreide handleiding waarmee je zelf aan de slag gaat en plannen dan een dag in, waarop je de 4 afstemmingen ontvangt (op afstand). Ook is het mogelijk om daarvoor naar mijn praktijk in Enschede toe te komen. Na afronding ontvang je een certificaat en kun je door naar Reiki II. Uiteraard ben ik beschikbaar voor je mocht je vragen hebben. 

De kosten voor deze inwijding bedragen € 70,-. 

wellness-g4f455b3c2_640