Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Consult

Het is mijn specialiteit om patronen, thema’s en triggers te doorzien en de oorzaak van oude pijn op te lossen en te helen met behulp van een eigen doorontwikkelde en samengestelde methode, die je helpt om vanuit je situatie in het nu naar je eigen stuk en naar de oorzaak van jouw probleem, klacht of patroon te kijken, om vanuit inzicht van binnenuit te helen. Je leert aanvaarden en loslaten en keert terug naar je eigen kern – je Ware Ik – zodat jij weer kunt zijn wie je werkelijk bent. Vrij van lasten, trauma’s en andere ervaringen vanuit het verleden.

Vanuit het Nu en vanuit mijn eigen kern breng ik jou in contact met jouw kern en jouw onbewuste. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw probleem, klacht of patroon. Dat komt ofwel in het gesprek al naar boven, via jouzelf of doormiddel van de behandeling. Vanuit inzicht en aanvaarding mag jij jouw oude pijn, trauma’s en andere ervaringen en oorzaken loslaten op een steeds dieper niveau. Dan ontstaat er ruimte, rust en vaak ook opluchting.

Door steeds meer oude pijn los te laten en om te zetten (transformeren) kom je steeds weer dichter uit bij je eigen kern, in verbinding met jezelf  zoals het ooit bedoeld was. Dan verander je van binnen uit en verandert ook alles om je heen.

De methode

Een consult is een combinatie van energetisch behandelen en het intuïtieve coachgesprek, veelal ondersteund en gecombineerd met Touch of Matrix, Soul Body Fusion en elementen uit de helende reis en vaak in combinatie met systeem- en lichaamswerk. Deze onderdelen worden intuïtief ingezet.  Vaak ontstaan spontaan en vanuit helder weten nieuwe vaardigheden, omdat ik volledig ben afgestemd op dat wat jij nodig hebt.

De methode wordt ook succesvol ingezet bij behandelingen en persoonlijke trajecten voor volwassenen en kinderen én in een aangepaste versie ook bij onverklaarbaar en/of onbegrepen gedrag van kinderen die spiegelen.

De meeste mensen en kinderen met hun gevoeligheid voelen precies wat er tijdens een behandeling in hun lichaam gebeurt en voelen vaak ook dat de ‘ellende’ letterlijk hun lichaam verlaat, of dat nu een afspraak in mijn praktijk is, een behandeling op afstand of een Skype sessie. Daarna ontstaat er vaak direct opluchting, vrijheid en meer verbinding.

Ervaringen

Wendy over haar consult: ‘Ik voelde letterlijk dat ik weer terugkwam in mijn lichaam’

Ik  kon alles voelen wat je deed en ik voelde letterlijk dat ik weer terug kwam in mijn lichaam. Geweldig! ‘ (Wendy, met verdriet en pijn omdat haar zoon werd buitengesloten)

Denice over haar afstandsbehandeling via Skype: ‘Ik ben al mijn gevoel rondom schuld en schaamte helemaal kwijt’

‘Ik vind het echt ongelofelijk wat jij met zo’n afstandsbehandeling aanvoelt, maar ook met wat ik zelf allemaal heb gevoeld. En het klopt helemaal. Ik ben er superblij mee. En ik ben al mijn gevoel rondom schuld en schaamte helemaal kwijt. Dank je wel.’ (Denice – met thema schuld en schaamte)

Marieke over haar consult (wil graag haar eigen praktijk starten): ‘Een laatste duw om die drempel over te gaan’

‘Ik voel me fijn, rustiger, heb meer ruimte in mijn hoofd. Ik heb eindelijk eens goed geslapen. Er is iets in beweging gezet door jouw gesprek en behandeling! Heel fijn! Een laatste duw om nu die drempel echt over te gaan. Jouw boodschap is binnen gekomen, ik ga zeker ook anders om mijn tijd en energieverdeling. Ook met het genieten van alles, vooral met wat ik NIET meer MOET!!!! Dank je wel voor alles!’

Contact

white-697779_1280