Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Een Quantum Jump naar 2024

| 1 reactie

Verbind jezelf met je Verlichte Zelf

Vandaag gaan we – als je wilt – de balans opmaken van het afgelopen jaar om los te laten, te helen en je frequentie te verhogen, zodat je een heerlijke quantum jump naar het nieuwe jaar kan maken. Met een heerlijke clearing, healing en diverse activaties ga je je losmaken van alles wat een negatieve impact op je heeft gehad, door het in je bewustzijn en aandacht in te brengen mag je het gaan verwerken en loslaten, ook dat wat niet van jou is, met als uiteindelijk doel om je te verbinden en identificeren met je Verlichte Zelf terwijl je 2023 achter je laat en met licht en liefde het nieuwe jaar (meer) verlicht en zeker heel wat lichter tegemoet zult treden op een nieuwe verhoogde tijdlijn.

De heling

 Met deze heling ga je met je bewustzijn en aanwezigheid 2023 achter je laten door te clearen en helen en maak je een quantum jump door samen te smelten met je Verlichte Zelf waardoor je je zelf voorbereid op de hoge frequenties van 2024.

Je heelt je mannen en vrouwenlijn, laat karmische en voorouderlijke lasten los en heelt je vorige zelven. Je reist af naar je eigen astrale Healing Kamer waar elke vorm van negatievigeit getransmuteerd wordt in Licht en Liefde.

Terug op aarde veranker je de frequenties en laat je het licht van je ziel en Goddelijke zelf toe terwijl je je loskoppelt van negatieve patronen van je ouders. 

Dan loop je verder op je eigen Lichtpad en vereenzelvig je jezelf met je Verlichte zelf en stap je in de hoge frequenties van 2024. 

Eén reactie

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.