Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Het is tijd om op te staan – hoe Metatron jou daarbij kan helpen

| 2 reacties

De afgelopen maanden kunnen best weer heftig zijn geweest en van diverse kanten heb ik vernomen dat ook de vorige oermoederliefde groepsheling veel naar boven heeft gebracht. Dat kan heftig best heftig zijn, maar dient wel het goede doel: jouw heling en welzijn. Het is een uitnodiging geweest voor de tijd die nu komen gaat!

In deze tijd wordt je uitgenodigd om open te gaan en om je open te stellen voor dat wat zich aandient, voor anderen maar met name voor Jezelf! zodat je jezelf kunt laten zien, je zelf ziet en je hoofd boven het maisveld durft uit te steken. Dat je durft op te staan en gaat schijnen, zonder dat je in een Ego veld terechtkomt.

Op dit moment mag hier bewustzijn op komen, ook van de pijn die er onder zit. Van elke situatie die je er aan doet herinneren dat je je nog niet (volledig) hebt kunnen en durven openen, ongemak voelt en onzekerheden. Overtuigingen waarvan je dacht deze al lang te hebben overwonnen, maar stiekem zit er nog steeds een soort rem op. Verdriet van elke keer dat je het niet tot stand kon brengen en er mee werd geconfronteerd. Op het moment zelf of achteraf.

Ook de pijn van vroeger als oorzaak kan nu je lichaam uitwasemen, doordat je in het Nu je gevoel aanwezig durft te laten zijn, er tijd voor neemt wetende dat alles wat er onder zit ook wordt meegenomen. Als je daar ook nog eens je bewustzijn opzet, dan kan er veel worden losgelaten. je hebt alle energie mee nu al kan het wel fysiek ongemak veroorzaken, met name in je borst- en hartgebied. Wees blij als je dat voelt, weet dat je heelt en dat de pijn aan het losweken is.

Daarna zal de zon weer gaan schijnen en kun je steeds verder schrijden op jouw Pad naar steeds meer Licht en Verlichting toe. Steeds meer Jij. Steeds meer je authentieke zelf die doet waar zijn of haar hart ligt. Steeds meer moed en lef om je Werkelijke zelf te zijn en je bestaansrecht ten volle op te ‘eisen’.

Blijf jezelf omhullen met (zelf) Liefde

In dit proces kun je jezelf ondersteunen door steeds weer bewust te zijn van dat wat je voelt, door je eigen behoeften te vervullen en toe te geven aan rust wanneer jij of je lichaam dat nodig hebt en door jezelf te vullen met onvoorwaardelijke Liefde en Zelfliefde. De Self Love Frequency hangt voor jou in de lucht. Je hoeft er alleen maar bewust van te zijn, het in te ademen en tot in elke cel te laten doordringen.

Dat kan in eerste instantie de pijn doen aanwakkeren, maar dat betekent slechts dat je alleen maar meer aan het loslaten bent. door ook liefde te drinken (je kunt het immers aan elk glas water toevoegen) en steeds meer liefde te zijn (ik ben liefde – ik ben zelf liefde) zul je dat gedurende de dag steeds meer gaan waarnemen en ook weer steeds meer liefde zijn (al wordt het slechts in jou geheractiveerd en hoef je je er alleen maar weer mee te verbinden). Je zult daarmee ook steeds meer beperkende en negatieve geloofsovertuigingen gaan overschrijven.

Metatron staat je graag bij

In het proces van opstaan kan dus oude pijn uit de diepere lagen naar boven halen maar ook vele oude onzekerheden en je kleine ik kan zomaar weer de kop op komen steken. Het wil aangekeken worden, gevoeld en omarmd.

Eén van de Aarstengelen die in mijn meditaties vaak naar voren komt, is Metatron. Hij geeft aan dat het niet erg is dat er nu weer zoveel ‘prut’ naar boven komt, dat dat hoort bij het proces van opstaan. (al zul je net als ik jezelf misschien ook wel eens verbazen dat bepaalde thema’s er stiekem toch nog steeds zijn).

Hij geeft aan dat het niet langer nodig is om je kleiner te maken en minder belangrijk maar dat het nu wel tijd is om ook jouw hoofd nu boven het maisveld uit te steken. Op wat voor manier dan ook. Dat ook jij het waard bent om te ontvangen, maar dat je daar wel voor open mag gaan staan.

Dat betekent dat er weer veel gevoeld mag worden. Dat je in een soort stilstand terecht kunt zijn gekomen. En ook dat is oud. Je staat aan de rand van Overgave. En als je springt, dan gaat de wereld weer voor je open. Dan ga jij open. Maar ook daarin en op weg daar naar toe kom je diverse thema’s tegen van angst, onmacht en onzekerheden. Ook angst voor ruimte en het niets is wat er dan naar boven kan komen en wat je nu nog tegenhoud je leven te leven vanuit vrijheid, blijheid en geluk. Wat is er dan nog en durf je daar in te gaan.

Wat het ook is en waar je ook staat, Metatron staat ook jou heel graag bij in jouw processen. Hij zal je steunen als je het moeilijk hebt. En door hem ook in jouw meditaties aan te roepen, zul je zijn steun en troost ook echt kunnen voelen. Het maakt het acceptabeler om door je processen heen te gaan, ook wetende dat je daarin niet alleen bent.

Vraag in deze zelfde meditatieve staat wat je nu nodig hebt in je proces van nu. Het kan zijn dat er woorden komen,  inzichten of beelden. Misschien is het helende energie of zijn er juist kleuren. Vraag het en het zal je gegeven worden. Zelf werd ik omgeven door een lichtstraal, gevuld met vele energiefrequenties die ik tot mij mocht nemen en waarmee ik mij kon bekrachtigen. Het gaat immers niet alleen om het helen maar ook om het bekrachtigen van je prachtige kwaliteiten en heractiveren van je mooie eigenschappen, van dat wat reeds al lang in jou aanwezig is maar nu wel weer aangewakkerd mag worden en welkom is in jouw bewustzijn zodat je je er steeds meer mee kunt identificeren.

Heilig Huwelijk

Als je je gelaafd hebt aan de helende en bekrachtigende frequenties kun je de Oermoeder uitnodigen en jezelf omhullen met Metatron en de Oermoeder, als in het heilig huwelijk waar je mannelijke en vrouwelijke energieën zich verenigen tot EEN. En blijf een tijdje vertoeven in deze heerlijke omhelzing van grootse liefde. Het zal je meer en meer in balans brengen en terug bij jezelf. Dan is er geluk.

Heb vertrouwen! Stilstand is vooruitgang en pijn is groei. Wat het ook is, het is geen terugval en geen achteruitgang. Het is nu juist ook die stilstand die omarmd wil worden, verenigd in jou, in eenheid, evenals de pijn die daarmee gepaard gaat.

Zorg goed voor jezelf! Dat heb je verdient. Het maakt elk proces in ieder geval weer een heel stuk lichter.

Veel liefs Simone

gypsy-3677363_640

2 reacties

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.