Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Karma oplossen – omring jezelf met Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsenergie

| Geen reacties

Na een energetisch chaotische tijd is er nu een soort rustpunt ontstaan, waarin de liefde mag stromen, om je er mee te verbinden maar ook om Karma in te lossen op een zachte doch ook verruimende manier, een heerlijke manier. Heerlijk om je in onder te dompelen terwijl je je begeeft op het Pad der Transformatie. Ook als het weer begint te borrelen en oud pruttel naar boven brengt. 

Niet alleen voor jezelf, maar ook om de band en het Karma dat tussen jou en je kind zit op te lossen.

Aan de ene kant is er nu dat rustpunt en kun je je op elk moment verbinden met de energie van eenheid. Gewoon door het door je er voor open te stellen en door je heen te laten stromen. Terwijl een dergelijke periode ook weer voor ongemak kan zorgen.

Aan de andere kant zorgt de voortdurende stroom van hoge frequenties ervoor dat alle oude ballast, dualiteitsproblematiek en pijn vanuit de familielijn nog steeds omhoog getrild wordt om te doorzien en in het Licht te blijven om er vervolgens lichter weer uit te komen.

Daarnaast zorgen de huidige hoge frequenties ervoor dat je volledig potentieel in je DNA en je ware zelf geactiveerd zullen worden. Alles wat jou daarbij tegenhoudt wordt zichtbaar gemaakt en heeft vaak ook een fysieke weerslag op je systeem.

Je wordt als het ware opgetild als in een hoog energetisch frequentiebad en dat mag zich in jou gaan verankeren de komende tijd. Het is een groot proces van bekrachtiging waar je nu aandacht aan mag schenken en waar je bewust mee bezig mag gaan.

Hoe meer je er mee bezig bent, des te groter zijn de stappen die je kunt zetten

In de chaos maar ook in de periode van groei of ‘stilstand’ (wat ook groei is) is het belangrijk om goed geaard te blijven en in contact met je eigen lichaam, je buikgevoel. Omdat dat er voor zorgt dat je blijft staan, dat je jezelf bekrachtigd en je triggers overwint, mede met je bewustzijn daarop.

Ook met een bewuste ademhaling verbindt je jezelf met je lichaam, wordt je bewuster van je lichaam en ontspan je jezelf meer. Daardoor ben je ontvankelijker voor de trillingsfrequenties, kun je ze makkelijker tot je nemen en opnemen, maar activeer je jezelf ook steeds meer en laat je alles wat je niet meer dient, automatisch los, zonder dat dat een heel spektakel hoeft te zijn. Voeg je daar een vleugje energiewerk aan toe, dan versterkt dat het geheel.

Hoe meer je dat doet, des te groter zijn de stappen die je zet in jouw transformatieproces. Bovenal zul je je daardoor ook steeds fijner gaan voelen, meer zelfvertrouwen krijgen en meer tevoorschijn komen. Dan ontwaakt je potentieel en je werkelijke Ware Zelf. Dan kom je pas echt tevoorschijn vanuit het Zijn en kun je je leven gaan leven in vreugde.

Dat vraagt enerzijds om discipline terwijl je anderzijds het ook weer mag loslaten omdat je je processen niet kunt forceren of afdwingen. Dan ontstaat er juist een tegengestelde werking.

Dan ben je er elke dag even mee bezig, maar laat je de uitkomst ook weer los. Pas dan geef je je proces in een volle overgave alle ruimte en voel en weet je dat je daarin volledig ondersteund en gesteund wordt.  

Hoe doe je dat (nog) bewust(er)?

Een fijne manier om daar bewust mee bezig te zijn, zou je kunnen gaan aanpakken met de volgende transformatie meditatie voor jezelf. Daarbij verbindt je je met Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid en los je karma op, van jezelf, van moeilijke situaties alsook de band met je kind en het karma dat er tussen jullie zit terwijl je ondertussen je frequentie verhoogt.

Transformatie meditatie

Ontspan jezelf eerst bewust. Door even kort te mediteren of bewust adem te halen bijvoorbeeld. Ontspan jezelf op elke uitademing en recht dan je schouders, het opent je hart en zorgt ervoor dat je ontvankelijk bent voor de energie.

Als eerste nodig ik je dan uit om de Witte Roos in je Hart te plaatsen. Dat doe je gewoon door het je voor te stellen. De Witte Roos draagt de energie van onvoorwaardelijke universele liefde, het is het symbool van die onvoorwaardelijke universele Liefde. Door deze in je Hart te plaatsen geeft de Roos haar Universele Genezende kracht vrij aan en in jou. Je hoeft het niet eens per se heel sterk waar te nemen, ook dan zal de uitwerking ervan goed voelbaar zijn!

Na een paar minuten kun je deze energie in een probleem (situatie) laten stromen. Dan verbind je de problemen met deze energie en laat je al het karma dat er achter zit oplossen in Universele Liefde.

Dat kun je ook doen naar een probleemsituatie van je kind. Dan lost de energie het karma op dat er tussen jou en je kind zit.

En maak dan aanspraak op transformatie van dit Karma! Dat is je intentie waarmee je gaat loslaten.

 

Daarna kan de kracht van de Universele Liefde dan haar werk doen en zal jouw probleem langzaam gaan oplossen. Neem in ieder geval een paar minuten de tijd om de energie haar werk te laten doen en observeer daarbij je lichaam. Je voelt hoe dat voelt, terwijl je bewust bent dat je Karma aan het oplossen bent.

Dan nodig ik je uit om aan de Gouden Zon te denken. De Gouden Zon is het symbool van Universele Eenheid, deze laat je nu rustig in je hart indalen. De energie van de Gouden zon brengt je een nog hogere genezende scheppingskracht en zal al wat hij aanraakt terug brengen naar het Licht. Hij brengt liefde, heelheid en vervulling.

Richt dan na een paar minuten afstemmen ook deze kracht op jouw probleem / klacht / situatie en maak  aanspraak op transformatie van dit Karma. Je denkt aan de probleemsituatie van jezelf of je kind en maakt vervolgens met je intentie aanspraak op transformatie van het Karma dat er onder zit. Daarbij neem je dan ook weer een paar minuten lang je lichaam waar, waardoor je meer en meer gevuld raakt met de gouden energie, die niet alleen heelt maar ook bekrachtigd.

Daarna laat je los. Je hebt nu je problemen verbonden met de Hoogste Liefde en heeft deze haar genezend werk in het daarbij behorend Karma laten doen.

Zo kun je door middel van Transformatie genezing brengen in problematiek van jezelf of dat van je kind(eren). Dan lost het karma erachter dat tussen jou en je kind zit op. Je zult vanzelf gaan merken hoe lang dit nodig is om hier mee bezig te gaan of er weer naar terugkeren.

bronvermelding:

  • ‘De Pubertijd – een bijna onmogelijker opdracht’ van Sonia Bos;
  • ‘Regelrecht naar een hogere dimensie’ van Mieke Vullink

Tips

Groepsactivatie in de Platina Straal dd 8-6-2022 van 20.00 – 20.30 uur. 

Na deze heerlijke opruimende activatie kun je zelf met de energie aan de slag en word je 5D lichaam geactiveerd.  Het brengt het mannelijke, vrouwelijke en het goddelijke innerlijk kind in jou in eenheid en harmonie. Daarnaast is de Platinum Ray zeer geschikt voor opschoning op elk vlak. Zowel op lichamelijk als planetair niveau helpt het met detoxificatie. De energie straalt dwars door je blokkades heen. 

Kosten voor deze  groepsactivatie bedragen € 12,5 (ipv € 55,- voor een individuele afstemming). Aanmelden kan via info@nefertum.nl.

Oermoederliefde groepsheling dd 29-06-2022 van 20.00 – 21.00 uur. 

Deze heling staat voor zelfbekrachtiging, blauwdrukactivatie, heling van de vaderband en vaderlijn tot aan de oorsprong. Inclusief Gouden DNA Activatie in het veld van Onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid en Universele Oermoederliefde Bronfrequenties.

Je kunt je aanmelden via deze pagina.

girl-gcff6f3079_640-peujwdi4dhge4dqzhzr53qfdg0vybkgvtwi78jk6y4

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.