Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

DNA Genezingswerk – Heel je DNA en activeer je eigen Blauwdruk en Ware Potentieel

| Geen reacties

In je DNA liggen niet alleen je fysiek erfelijke factoren opgeslagen maar ook genetische en karmische invloeden van niet fysieke aard. Ondertussen komt de wetenschap steeds verder in  DNA  onderzoek en mogelijkheden om in het DNA te knippen en plakken om ‘fouten’ te corrigeren, maar ook lichtwerkers en spirituele mensen komen steeds verder.

Zij zijn niet alleen gericht op correctie door te clearen (elimineren) maar nodigen je ook uit tot activatie van meerdere DNA strengen, die nog latent of sluimerend aanwezig zijn, die je eigen Blauwdruk en Ware potentieel activeren.

Wat is DNA, wat zijn de mogelijkheden, hoe kun je er zelf mee aan de slag en wat bereik je daarmee?

body-ge7e4902f0_640

Groeiende belangstelling

De laatste tijd is er steeds meer interesse in DNA, niet alleen op wetenschappelijk niveau. Eigenlijk is dit vooral een gevolg van de planetaire Ascentie in en vanaf 2012. Vanaf dat moment wordt de frequentie van de Aarde steeds verder verhoogd en wordt de Aarde steeds vollediger uitgelijnd met haar eigen Goddelijke Blauwdruk. Dit maakt dat al het leven ook meer afgestemd raakt op een eigen Goddelijke Blauwdruk.

Ook wij worden op deze manier meer en meer afgestemd op onze eigen Goddelijke Blauwdruk en Ware Potentieel. Als je daar bewust mee aan de slag gaat, zul je nog sneller een hogere basisfrequentie bereiken. Verandering en Activatie van je DNA leiden tot een herprogrammering van je energie op alle niveaus van jouw multidimensionale wezen en heeft vele positieve gevolgen op elk denkbaar niveau.

Niet alleen wetenschappers maar ook lichtwerkers en mensen die zich op een versneld spiritueel pad bevinden, doen veel nieuwe ontdekkingen. Er zal zo steeds meer tastbaar bewijs ontstaan over het positieve effect van DNA zuivering. Er zal een nieuw ontwikkelingsniveau ontstaan, waarbij lagere trillingspatronen van een lager bewustzijn, beperkte overtuigingen en ego gedragingen plaats maken voor hogere overtuigingen.

Wat is DNA – medische benadering en ontwikkelingen

DNA staat ook wel bekend als ‘deoxyribonucleïnezuur’. Het is een groot molecuul, in de vorm van een dubbele helix, van twee langwerpige moleculaire ketens die als wenteltrappen om elkaar heen wikkelen. Het bevindt zich voornamelijk in de chromosomen van de celkern.

Een DNA Streng bevat bijna al je erfelijke informatie en bestaat uit kleinere stukjes DNA die genen worden genoemd en geven al je erfelijke eigenschappen door, zoals je haar- en oogkleur.  DNA komt voor in iedere cel van ieder mens, dier, plant en schimmel, het bepaalt grotendeels wat er gebeurt in je lichaam als een ontwerp voor je bestaan.

Binnen in het DNA zit een genetische code die voor iedereen uniek is. Hierdoor kent ieder wezen een eigen bouwplan en verschillen we – ondanks dat we soortgenoten zijn – toch van elkaar. De ongeveer 30.000 genen worden verspreid over de 46 chromosoomparen (in het algemeen), waarbij er 23 van je moeder afkomen en 23 van je vader, die allemaal paartjes vormen. Elk chromosomenpaar is uniek en bevat duizenden unieke genen.

Je genetische DNA code vertelt je wie je (voor)ouders zijn of wie ze waren. Het bepaalt of je familie bent en wat je etnische achtergrond is. Ook kan DNA als bewijs dienen in een moordzaak en je vertellen welke ziekten en aandoeningen erfelijk kunnen zijn. Daarmee kun je onderzoeken welk risico je loopt en wat je eventueel ook weer kunt doorgeven aan je eigen kinderen.

De wetenschap is inmiddels zover dat we niet alleen DNA kunnen aflezen, maar ook bouwstenen kunnen aanpassen. Met de CRISPR-Cas-methode wordt een fout in een gen opgespoord om deze vervolgens te vervangen. Zo kunnen erfelijke ziektes beter bestreden worden. De risico’s zijn echter nog te groot en de gevolgen niet te overzien, waardoor het grotendeels nog verboden is om aan DNA te sleutelen  (Bron: ‘Wat is DNA en wat kun je er mee doen ).  

Gelukkig is er veel WEL mogelijk

Medisch gezien zal het nog wel even duren voordat dit iets voor onze gezondheid en kwaliteit van leven kan betekenen. Omdat veel aandoeningen zo diep in ons zijn geworteld op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, en omdat ons DNA zoveel meer omvat dan alleen de fysieke bouwstenen is dat medisch gezien zeker niet zo eenvoudig, maar kun je dat op een andere manier WEL bereiken.

We zijn het contact met onze Ware Essentie en de Goddelijke Liefde kwijt geraakt (kunnen deze niet altijd meer voelen en waarnemen) en gaandeweg zijn er steeds meer coderingen en inprentingen in ons DNA vast gaan zitten. Dat zijn coderingen die zijn ingebracht door onze manier van denken, door onze genetische erfenis, of zelfs geprogrammeerd door andere wezens die ingebracht zouden kunnen zijn om ons bewustzijn te beperken. De hoeveelheid DNA coderingen die je actief hebt, bepaalt het niveau van jouw bewustzijn en hoe je de werkelijkheid ervaart. 

Daarnaast draag je ook de viruscodeprogramma’s, die helemaal terug gaan naar het begin van je eerste leven hier op aarde, waarin je informatie draagt van je voorvaderen en voormoeders, die vaak de manier waarop je denkt belemmeren. Hierin zit ook de potentie om ziekte te manifesteren. Dat vraagt om een diepgaande zuivering (clearing) van je gehele genetische afkomst in de Goddelijkheid van Liefde.

helix-g1671687d6_640

Je Goddelijke Blauwdruk activeren

Als je aan de slag gaat met clearing, heling, herprogrammering én activatie dan  transformeert je DNA naar je oorspronkelijke Goddelijke Blauwdruk en heeft het daardoor een enorm positieve impact op elk level van jouw zijn.

Er wordt zelfs gezegd dat die blauwdruk van ons DNA 12 strengen bevat, in plaats van 2 waarvan we ons momenteel van bewust zijn. We hebben 2 fysieke DNA strengen, maar ook nog eens 5 etherische paren die wachten op activatie, die dus sluimerend aanwezig zijn. Als je deze 6 paren gaat zuiveren en herprogrammeren, kunnen die 12 strengen weer volledig functioneren in overeenstemming met je Goddelijke Blauwdruk. En dat heeft een hele grote positieve impact op de 2 basis strengen.

Veel mensen geloven dat we ooit opereerden met alle 12 strengen, maar dat dit door machtsmisbruik is teruggebracht naar het huidige niveau van 2.

Ook wordt aangenomen dat als onderdeel van ons huidige ascentieproces de activatie van nature zal plaatsvinden, maar dat je dit kunt versnellen door er actief mee bezig te gaan als je je daardoor geroepen voelt (bron: pleiaden DNA Clearing & Activatie).

Dat kun je doen met je intentie en met energiewerk. Dan breng je jezelf in een meditatieve bewustzijnsstaat en vraag je de Goddelijke Bron bijvoorbeeld om jouw 12 strengen te clearen, herprogrammeren en activeren. Door dit regelmatig te doen zul je een evolutionaire vooruitgang kunnen boeken al vraagt dat wel om training, volharding en doorzettingsvermogen omdat de resultaten vooral gevoeld worden over een langere periode, al is de activatie zelf voor velen ook gelijk goed voelbaar in elke cel van het lichaam.

Contact maken met je DNA zorgt voor clearing, balancering, heling en activatie

In een sessie, tijdens een innerlijke reis of meditatie is het mogelijk om contact te maken met pijn en ziekte om informatie naar boven te halen, om inzichten en bewustzijn te verkrijgen om vervolgens naar boven te halen wat je nodig hebt om tot genezing en heling te komen.

Net zoals je met lichaamswerk contact kunt maken met bepaalde aangetaste of mindergezonde lichaamsdelen of organen kun je dat ook met een individuele cel en je DNA doen. En als je dat met een individuele cel doet, heeft dat gelijk ook invloed op alle cellen in je lichaam. Dat gebeurt dus ook als je bewust aan de slag gaat met je DNA.

Dat werkt op precies een zelfde manier zoals positieve woorden en gedachten een positief effect hebben op je welzijn, ook in je fysieke welzijn, zoals negatieve gedachten, overtuigingen en woorden een negatieve impact hebben.

John Armitage heeft veel ontdekt over het herprogrammeren van het DNA en heeft daarin veel begeleiding mogen ontvangen van Intergalactische Meesters, die zijn verwerkt in zijn meditaties die je helpen bij het zuiveren, herprogrammeren en activeren van je eigen DNA. Je zult zijn invloeden in de komende oermoederliefde groepsheling zeker terug vinden!

Daarnaast zijn er ook nog diverse energiesystemen die hierop in werken zoals de Pleiaden DNA Clearing & Activatie, de 12 Strengen DNA Activatie en de Gouden DNA Activatie die zegt je door te ontwikkelen naar een 144.000 strengen DNA systeem.

Op die manier ruim je niet alleen alle onregelmatigheden en lagere energieblokkades op in je DNA maar ontwikkel je jezelf ook door de originele 12 strengen blauwdruk. Het activeert uiteindelijk je eigen Goddelijke Blauwdruk en je Ware Potentieel. En dat heeft een enorm krachtig genezend effect op je lichaam op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau en zal door je hele systeem heen gevoeld worden.

Wat brengt het je (kan het je brengen)

Clearing, activatie en de herprogrammatie van jouw 12 strengen DNA brengt jou onder andere de volgende voordelen:

  • Je bewustzijn verhoogt
  • Je heldere gaven worden sterker
  • Je immuunsysteem versterkt en zorgt voor een regeneratie van zieke cellen
  • Je lichaam ontgift
  • Je zult je energieker voelen en jonger
  • Je ruimt genetische en karmische patronen
  • Je zult een hogere verbinding krijgen met het Goddelijke en je geboorterechtgeschenken
  • En kunt een grotere verbinding ervaren met gidsen, diverse (engelen)rijken en andere dimensies
  • Je zult veel patronen, pijn – ook die uit de familielijn – en afgescheidenheid gaan loslaten en de volgende stap zetten in de activatie van jouw 12 strengen DNA
  • En nog veel en veel meer.

Weet dat een dergelijk proces als dit zich altijd voltooit en ontwikkelt in een volledige overeenstemming met de Goddelijke Wil en je eigen persoonlijke IK BEN Aanwezigheid. Heling en ontwikkeling vindt altijd plaats conform je eigen zielepad waardoor je ook met deze heling precies die stappen zult gaan zetten, wat nu voor jou mogelijk is. 

Als je er mee aan de slag gaat, kan het zijn dat er emoties naar boven komen of dat er ontgiftingsverschijnselen ontstaan. Weet dat je dan aan het loslaten bent, dat je lichaam nog hard aan het werk is voor je en dat het proces zich voortzet maar je nog wel wat wil laten zien. Dit is (vaak) van korte duur en zeker tijdelijk. Daarna zullen vooral de voordelen van de hogere verbindingen zeker prevaleren, zowel voor jezelf als voor de mensen om je heen. Het zal echt gevoeld worden, zonder dat je daar verder nog iets voor hoeft te doen.

Soms komen er inzichten, beelden en herinneringen naar boven en kunnen er verbanden worden gelegd met vorige levens hier op aarde of elders. Alles trilt als het ware je energieveld en je DNA uit en laat je zien wat nodig is voor jouw ontwikkeling en heling.

Door je DNA Code te activeren evolueert je ziel naar hogere frequenties, voorbij je 2 strengen DNA. Het zal je helpen een bewuste multidimensionale lichtwerker te worden. Dit bewustzijn is zoveel groter dan de sluier die voor deze activatie was toegestaan.

girl-gcff6f3079_640-peujwdi4dhge4dqzhzr53qfdg0vybkgvtwi78jk6y4

Oermoederliefde 12 Strengen DNA en voorouderheling

In de Oermoederliefde 12 Strengen DNA en voorouderheling (van 24 augustus) ontvang je een krachtige DNA heling en activatie en wordt je door het hele proces van energiewerk en effectieve commando’s (intenties) heengeleid (als je kiest voor de opname naast de energietransmissie op 24-08).

Met deze heling ga je je originele DNA coderingen herpgroammeren en alle viruscodeprogramma’s verwijderen. Je ontvangt heling van Kosmische Heilige Geometrieën en Kosmische Vuurletters. Je ontvangt een clearing, een totale reset en herprogrammering van jouw 12 strengen DNA, die jou onder andere een verhoogd bewustzijn schenkt, die je heldere gaven verhoogt, je immuunsysteem versterkt en zorgt voor een regeneratie van zieke cellen. Je lichaam ontgift, je zult je energieker voelen en jonger en je ruimt genetische en karmische patronen op. Ook zul je een hogere verbinding krijgen met het Goddelijke en je geboorterechtgeschenken en een grotere verbinding kunnen ervaren met gidsen, diverse (engelen)rijken en andere dimensies. Je zult veel patronen, pijn – ook uit de familielijn – en afgescheidenheid gaan loslaten en de volgende stap zetten in de activatie van jouw 12 strengen DNA. Ook ontvang je een afstemming en diverse energetische activaties.

Klik hier voor meer informatie over de heling zelf: https://nefertum.nl/oermoederliefde-dna-healing-voorouderlijn-heling/. Aanmelden voor deze heling kan via deze pagina

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.