Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Omhels en omarm jezelf in Liefde – en Heel

| Geen reacties

Misschien ben je nu in een wat rustiger vaarwater terecht gekomen na de chaos van de afgelopen tijd, alhoewel deze nog steeds de kop op kan steken en zijn de frequenties hoog (met alle gevolgen van dien). Misschien heb je een heerlijke heling gedaan en misschien ben je net door een moeilijk stuk heen en voel je (meer) opluchting.

Soms duurt het maar even voordat je (weer) (een beetje) terugzakt. Dan tref je dezelfde triggers aan in je dagelijks leven, voel je je opnieuw moe of machteloos. Wordt je boos, verdrietig of misschien zelfs radeloos.

Dat lijkt er dan in één keer zomaar te zijn, maar vaak bedriegt die schijn. Want meestal is het een opbouw van momentjes en irritaties die stiekem niet doorzien en zeker niet doorvoelt worden.

Gevolg is dat het zich in jou opbouwt, dat je minder geaard raakt en ook steeds meer ontvankelijk bent voor negatieve invloeden van buiten af, waar deze ook vandaan komen. gevoed met negatieve gedachten en teleurstelling in je hart komt dat via je zonnevlecht chakra tot uiting in je reactiepatronen. je trekt je terug of laat jezelf zien. zonder eerst te voelen en terug te keren naar de verbinding met je zelf strooi je – heel toepasselijk in deze maand – met afgescheiden energieën.

Daar reageren anderen weer op, op die lagere energievormen van jezelf, wat je nog verder doet dalen. En zo zit je in een neerwaartse spiraal naar beneden en snap je er niets van, terwijl het zo duidelijk is als wat: je doet het jezelf aan en je bent de emotie geworden. Dat is niet zo heel erg handig, want je gaat jezelf er niet echt beter door voelen.

Wat dan wel?

Blijf bewust van alles wat zich gedurende de dag aandient. Hoe anderen reageren vanuit lagere energieën, die jou proberen uit te lokken daar ook naar toe te gaan. Hoe jij reageert vanuit lagere energieën, omdat je je niet gezien voelt, niet geliefd of niet gewaardeerd. Omdat je het gevoel hebt alles alleen te moeten doen. Dat soort dingen.

Op het moment dat je als een volwassene reageert, blijf je gewoon bij jezelf en respecteer je het gedrag en de keuzes van een ander als deze voor zichzelf kiest. zonder dat je alles goed hoeft te keuren overigens!
Voel je je boos, verdrietig, trek je je terug of laat je jezelf zien (met kracht!) – dan is het het kind in jou dat aan het woord is. Het heeft dan geen correctie nodig, maar jouw liefdevolle aandacht.

Het is daarbij erg belangrijk om je te beseffen dat je niet boos bent, etcetera, maar dat je je zo voelt. Dan neem je even de tijd om jezelf liefde te geven. je beseft dat het het kind is in jou, dat pijn heeft – wat vele malen krachtiger is als een volwassene die teleurgesteld wordt, omdat je als kind afhankelijk bent van jouw verzorgers. die pijn is wat er naar boven komt en dat wil geheeld worden.

Dus. Of je nu hoog staat of laag (of je bent de volwassene of je gedraagt je als het kind die niet goed genoeg is), dat maakt niet uit. In beide gevallen kun je jezelf omarmen om jouw reactiepatronen te doorzien en doorbreken.

Schenk je zelf vandaag Goddelijke Liefde van de Universele Oermoeder, rechtstreeks vanuit de Bron. Ik reik het je aan. Laat de liefde vanuit de Kern van de Aarde en vanuit de Kern van de Kosmos in jouw hart samen komen en geef het aan jezelf. voel de liefde voor jezelf. En doe dan eventueel je mond open.

Is dat niet gelukt, dan observeer je dat en is dat wat het is (voor nu). hoe vaker je je daarvan bewust bent, des te eerder krijg je er bewustzijn op, totdat je er zo vroeg bij bent en er ‘gewoon’ mee stopt. Dat kost soms even wat tijd en doorzettingsvermogen, dat is nodig om nieuwe verbindingen in je brein te creëren, positieve verbindingen.

Na de Moederliefde vul je jezelf met vaderliefde, voor daadkracht vertrouwen en zelfvertrouwen. zonder dat je vertrouwen hoeft te hebben of dat je geen vertrouwen hebt. Dan Ben Je Gewoon.

                                                               Veel Liefde en Licht voor Jou <3 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.