Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Een nieuw jaar, een nieuw begin

| Geen reacties

Een nieuw jaar is als elke nieuwe dag, een nieuw begin en op elk moment ben je in staat om opnieuw te beginnen en het anders te doen als dat wenselijk is voor jou. Ook al zijn de invloeden van de Volle Maan van 7 januari licht voelbaar, haalt het emoties en onderstromen naar boven maar zorgt de energie er ook voor dat je voor jezelf mag kiezen en dat je je gezondheid en welzijn prioriteit mag maken.

Zo passend als het is, maak ik op deze momenten graag een nieuw wensenlijstje voor het komende jaar om de balans alvast op te maken en me verder te ontwikkelen. In mijn praktijk zie ik dat ook vele anderen doen, die bewust bezig zijn met een nieuwe start.

Zo licht als het kan voelen, ook al is niet alles licht wat er om je heen gebeurt en wat er in jou geraakt kan worden, zo zwaar kan het ook zijn. Althans …. Zo kan het wel voelen maar is lang niet altijd zo nodig als je bij jezelf leert te blijven.

portrait-g3a344edc7_640

Hoe overleef ik ….

Zo Licht en open als het nu voelt, zo anders was dat vorig jaar voor mij. Vlak voor de jaarwisseling testte ik positief op corona en lag badend in het zweet op bed, terwijl we onszelf al weken lang in een soort van Quarantaine hadden geplaatst, ook tijdens de feestdagen, met het oog op een naderende operatie van mijn partner aan een tumor in zijn nek. Die kon nu niet doorgaan en we wisten niet hoe lang het nu zou duren voordat er een nieuwe operatie ingepland zou kunnen worden aangezien het hele land nu in quarantaine was en de gevolgen van corona in ziekenhuizen groot was terwijl de tumor zou kunnen uitgroeien tot kwaadaardig. Gelukkig kon de operatie alsnog na 4 weken ingepland worden en was de uitslag positief, dat was voor anderen wel heel anders.

Later in het jaar komt daar nog wel een hartinfarct overheen, hebben we 2 pubers in huis (inclusief allerhand taferelen), terwijl ik zelf in de overgang mag vertoeven en belandde ik zelf ook nog op de spoeddienst met veel toeters en bellen. Gelukkig liep dat met een sisser af. Ik wist zelf wel dat het te maken had met een enorme frequentieshift in mij, maar na 3 dagen zonder een huisartsbezoek kon mijn partner niet langer thuisblijven (ik kon me niet meer normaal voortbewegen) en kon ik het voor mezelf ook niet meer verantwoorden. Dat hoeft natuurlijk ook niet omdat het één het ander niet hoeft uit te sluiten.

Het hoeft niet zoveel impact te hebben, al is die er ook wel

Wat me wel heel erg duidelijk heeft gemaakt, is dat een bewogen jaar helemaal niet zo bewogen hoeft te voelen als je je openstelt voor dat wat zich aandient. Hoe meer je dat doet, des te makkelijker is het om in je kracht te blijven of er weer naar toe te trekken in contact met je eigen lijf en met dat wat zich aandient in je leven. En dat geldt ook voor al je emoties en angsten die daarbij om de hoek kunnen komen kijken. Dan kun je daar prima door heen komen en aanvaard je ook alle weerstand.

Hoe meer je in contact staat met het leven, in verbinding met jezelf waarbij alles er mag zijn, zowel het mooie als minder mooie als alles wat zo lastig is aanwezig laat zijn, des te meer stap je in vertrouwen en laat je komen wat komt. Dan laat je je leiden door God, de Bron, hoe je het ook maar noemen wilt.

Ik heb niet zoveel met goede voornemens (al heb ik die stiekem toch ook wel) maar wat ik me wel heb voorgenomen, is me nog meer te laten leiden en nog meer af te dalen in mezelf, op de diepste lagen, in lastige situaties maar ook in mijn werk, in het mooie en in wat nodig is om te helen. Als je dat kunt in lastige situaties en je het vervolgens ook gaat toepassen in het mooie (in je werk, je creativiteit etc.) en gedurende elk of zoveel mogelijk momenten van de dag, dan leer je je meer te laten leiden, kom je tot rust, mede vanuit het contact met je lichaam volg je de flow van het leven en zul je er veel meer uit halen. Bovendien zul je je veel beter gaan voelen, meer hoge frequenties kunnen gaan belichamen en het ook gaan leven. Je daalt af in jezelf en komt in eenheid met jezelf en de Bron, door wie je je laat leiden. Dan ben je in Goddelijke Handen en zal je leven stromen. Ondanks tegenslagen.

En als het even niet gaat, start je gewoon opnieuw!

Ik wens je vanaf vandaag, vanaf nu een Goddelijk Leven, in Eenheid met jezelf, met anderen en met de Bron. We zijn immers allemaal EEN en hebben daarin ook ons eigen lied, als een palet van kwaliteiten die je daarbij mag gaan inzetten.

Heb het goed! heb een goed jaar! En heb een goede dag, een goed moment. Elke stap is er een.

Veel liefs Simone

PS – op 25-01-2023 gaan we er met de Heart Healing oermoederliefde ook mee aan de slag, die je na een heerlijke liefdevolle hartheling en hoger hart activatie dichter bij jezelf gaat brengen, in je hart en laten we je Hoger Zelf afdalen in jou, zodat je meer van jezelf kunt gaan belichamen en leven.

En ter voorbereiding op deze heling en de heling van relatiewonden d.d. 22 februari geef ik ook weer een Volle Maan heling op basis van een vrijwillige bedrage. Je leest er hier meer over.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.