Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Upgrade en ascenderen met Metatron

| 4 reacties

Aartsengel Metatron is verantwoordelijk voor het leiden van het ascentieproces hier op aarde terwijl we van de 3e naar de 5e dimensie toe gaan. Hij heeft als doel alle voelende wezens vijfdimensionaal in gereedheid te brengen voor de nieuwe Gouden Eeuw. 

Vandaag helaas geen Volle Maan healing, wel een gratis ingesproken transmissie onder leiding van Metatron voor jou om te ontladen en jezelf weer helemaal terug te brengen bij jezelf, terug in balans in harmonie met jezelf. Om je frequentie te verhogen met de helende goud oranje revitaliserende van Metatron die jou helpt te ascenderen.

Terwijl je jezelf helemaal herpakt als je in overgave komt tijdens het luisteren en toelaten van de energie leer je tegelijkertijd diverse ascentietools toe te passen waar je eventueel op regelmatige basis mee bezig kunt gaan. Het zal je ascentieproces in sneltreinvaart doen laten verlopen.

Maar bovenal zul je je beter voelen, beter bestand tegen het leven van alledag en meer in het Nu zijn. het revitaliseert en zorgt voor regeneratie. Je cellen zullen baden in het Goud Oranje Licht en zo ook je chakra’s die getransformeerd zullen worden naar 5D. 

Aan het einde van de transmissie vermeng je de energie van Metatron en pool van de hoge Mahatma energie met de kracht van de Volle Maan, die je manifestatiekracht zal openen en versterken.

Enjoy! Geniet van Metatron én de Volle Maan. Zorg goed voor jezelf, in goede en en minder goede tijden! Neem tijd om tot rust te komen, om te ontladen en ontspannen. Het maakt je leven een stuk makkelijker !

4 reacties

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.