Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

De Kracht van Oermoederliefde

| Geen reacties

Als we vanaf het moment dat we verbonden zijn met een moederziel op aarde, verbonden zouden zijn geweest met de Oermoeder Liefde en als we ook ondergedompeld bleven in een bad van onvoorwaardelijke moederliefde en dat ook zouden zijn gebleven gedurende ons leven, dan zouden we zijn opgegroeid in een veld van onvoorwaardelijke liefde, verbinding, vertrouwen, vrede en eenheid. Dan zouden we opgroeien in Liefde, als liefdevolle mensen met zelfvertrouwen, eigenwaarde en vertrouwen in ons kunnen en zijn. Dan zouden we leven in vrede, vreugde, geluk en overvloed. We zouden Zijn. Verbonden met onze natuurlijke staat van zijn.

Dan zou er genoeg aandacht en liefde voor ons zijn en zouden we ook in staat zijn om die liefde ook te ontvangen. Bovendien zouden we volledig verbonden zijn met ons eigen potentieel en zielskwaliteiten. We zouden onze missie met hart en ziel uitdragen, zonder enige vorm van twijfel.

thanks-1209247_640

Vaak is dat echter niet het geval. Het is ook niet de bedoeling van ons leven hier op aarde. Omdat we vanuit de dualiteitservaringen mogen groeien, transformeren en transmuteren. Dat wil zeggen dat we onze pijnervaringen in de dualiteit mogen doorleven en als we er klaar voor zijn, dit mogen omzetten in onvoorwaardelijke liefde waardoor we groeien in ons liefdesbewustzijn. Het is juist deze transformatiekracht – deze omzetting – die de aarde  en mensheid in zijn geheel doet groeien. En het helpt onszelf bij het terugvinden van ons ware zelf, degene die we werkelijk zijn.

Sommigen lijken hierbij een vrij eenvoudig leven te leiden, anderen krijgen het zwaar voor de kiezen. In dat laatste geval is de kans groot dat je over een oude ziel beschikt, die voorafgaand aan deze incarnatie bewust voor deze ervaringen heeft gekozen. En waarvan men ook altijd zegt dat je aankan wat je krijgt. Al is dat lang niet altijd zo eenvoudig.

Een plek innemen

De meeste mensen die zich op het spirituele pad begeven en mensen die bewust bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling, hebben het niet altijd makkelijk gehad en kunnen nog altijd in hun volwassen leven worstelen met het leven hier op aarde. Ze waren de dwarsliggers vroeger thuis in het gezin van oorsprong. Ze waren de aangepasten, die deden wat werd gevraagd en voldeden aan de verwachtingen, ook aan de onuitgesproken verwachtingen zowel van ouders als leerkrachten en anderen. Ze waren de gevoeligen, die zich aanstelden, angstig waren of niet werden begrepen.

Alle ervaringen, alles wat over hen werd gezegd of gedacht kreeg een enorme impact op hun eigen wezen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat zij zich daarmee hebben vereenzelvigd, juist vanuit hun gevoeligheid en de diepe impact van ervaringen en woorden. En dan hebben we het nog niet eens over alle waarnemingen en gevoeligheden voor de (emotionele) pijn van anderen.

Ze werden lang niet altijd gezien in hun gevoeligheid of gehoord. Waren (te) angstig om de wereld fier en vanuit enthousiasme en eagerness tegemoet te zien. Of ze waren juist te aanwezig en eigenzinnig en voelden zich daardoor afgewezen.

Los daarvan kwamen zij vaak terecht in disfunctionele gezinnen, al dan niet zichtbaar voor de buitenwereld en de eventuele trauma’s die zij opliepen. Zij moesten leven in een veld van spanning om wat voor reden dan ook, zoals strijd tussen ouders, ziekte, werkeloosheid, stress en onmacht. Of moesten voldoen aan de norm die werd gesteld en worstelen daar vaak in hun volwassen leven nog steeds mee. Daar boven op kregen zij lasten te dragen die niet van hen waren, omdat ze voelden hoe zwaar een ander (een ouder) het had. Ze gingen zorgen of namen een ouderrol op zich.

De dwarsliggers waren vooral boos en brachten zichzelf voornamelijk in de problemen. De aangepasten waren geliefd, maar kozen niet voor zichzelf en zijn – net als de dwarsliggers overigens – vaak niet in staat om zichzelf volledig te laten zien en hun eigen plek in te nemen. De angstigen bleven angstig en kregen kinderen die ook angstig zijn. Of boos. Of aangepast.

Zij kregen allemaal vele boodschappen mee, verbaal en non verbaal, die feilloos werden opgepikt, die geïmplementeerd werden op de diepe lagen van hun zijn. En ook daar hadden zij zich mee geïdentificeerd. Ze gingen een leven leven vanuit diepgewortelde overtuigingen van niets waard zijn, niet deugen of niets goed kunnen doen. Ze gingen presteren en liepen stuk als zij niet meer aan de verwachtingen konden voldoen. Meestal liep het dan uit op een burnout of meerdere als je vaak te horen kreeg dat je gewoon weer moest opstaan en vooral niet opgeven. Een eindeloze strijd tegen het leven of tegen onszelf, waarin we geconfronteerd worden in afwijzing, een lage eigenwaarden en / of weinig zelfvertrouwen is wat er overbleef.

Ze gaan op zoek naar zichzelf

In het leven van al deze mensen, die leven vanuit een Hoger Bewustzijn, komt er praktisch altijd een moment waarop zij daar klaar mee zijn. Zij lopen vast en gaan opzoek naar het waarom. Wat zij op dat moment vaak nog niet weten, is dat zij vooral op zoek zijn naar zichzelf.

Dat begint vaak met een bezoek aan een haptonoom of iets dergelijks. Of mindfulness cursussen, meditatie, yoga, dat soort dingen. Dat is heel fijn en goed, maar lang niet altijd voldoende. Er komt een moment dat het verleden begrepen moet worden. Dat de doorleefde processen van vroeger doorzien mogen worden evenals de identificatie met wat we te horen hebben gekregen en zelf zijn gaan denken maar ook de identificatie met wie onze ouders waren. Of we nu hetzelfde zijn gaan doen of juist het tegenovergestelde.

Door uiteindelijk alles te begrijpen kun je loslaten wat je tot die tijd met je hebt meegedragen. En dat geldt ook voor de delen van je ouders die je met je mee bent gaan dragen. Laten we daarbij de lasten die we zijn gaan meedragen en onze eigen geloofsovertuigingen wat we in ons eigen hoofd bedacht hebben hierbij vooral ook niet vergeten.

Vervolgens volgt er een proces van aanvaarding, vergeving (zonder dat je alles goedkeurt) en dankbaarheid, mede vanuit het weten dat onze ouders ook niet anders konden en het moesten doen wat zij hebben meegekregen en gingen meedragen en komt er uiteindelijk liefde voor in de plaats, waardoor je het verhaal van je verleden achter je laat.

Dan heb je een begin gemaakt, dat aan de basis staat van elke verandering. Je komt terecht in de laag van verbinding in plaats van dat je leeft vanuit de lagere bewustzijnslagen van afgescheidenheid en niet voelen. Daar wordt het leven al een stuk prettiger en eenvoudiger van.

girl-1869532_640

Vaak is dat toch nog een heel proces

Als wij (als al deze mensen) liefde hadden kunnen ervaren en hadden gevoeld dat we oprecht oké waren en geliefd, als onze ouders niet evenzeer getraumatiseerd of onverbonden waren of niet vastzaten in een eigen onvermogen, dan hadden zij die onvoorwaardelijke  liefde aan ons door kunnen doorgeven. En hadden wij op onze beurt deze liefde weer heel eenvoudig verder kunnen doorgeven aan de volgende generatie.  

En dat geldt ook voor het feit als onze ouders hun eigen verbinding hadden kunnen vasthouden, maar ook dat hadden zij niet mee gekregen.

Ondanks dat je het misschien niet of niet voldoende hebt meegekregen: die onvoorwaardelijke is er altijd. En is er ook altijd wel geweest, maar was lang niet altijd of niet voldoende voelbaar geweest. Maar … het goede nieuws is dat je je er ook weer te allen tijde mee kunt verbinden.

Ook ik heb er lang naar gezocht

Ook ik heb er lang naar gezocht en wist al tijden dat het in mij moest zitten maar kon er nog niet zo goed bijkomen ondanks het vele werk dat ik daarvoor heb verricht. In aanloop naar een nieuw transformatietraject heb ik de afgelopen tijd heel bewust veel nieuwe inwijdingen van een hoge orde tot me genomen om deze in heerlijke transmissies ook weer over te kunnen dragen en de kracht mijn helingen te versterken en intensiveren.

Het heeft me enorm geholpen en mijn persoonlijke ontwikkeling kreeg daarbij opnieuw een flinke boost mee. Mijn energielevel is daarbij ook flink gestegen, zo ook mijn fysieke staat van zijn, mijn vertrouwen en zelfvertrouwen en ook mijn algemeen welbevinden. Toch ontbrak er nog steeds iets en liep ik nog regelmatig tegen mijn eigen oude valkuilen aan, waartoe ik van buitenaf een flink handje in mee werd geholpen (lees:  er werden omstandigheden gecreëerd voor mij die mij dit duidelijk moesten maken). En ik besefte mij wederom dat ik nog iets miste. Iets wat bij mij hoort, wat van mij is en wat ik mag uitdragen. Niet vanuit een ego gedachte maar puur  vanuit een zuiverheid en een weten wat – naar ik vermoed – voor iedereen beschikbaar en nodig is om volledig in je lijf te landen en te mogen gaan doorgeven en uitdragen.

Het kwam zomaar uit de lucht vallen

Terwijl ik van de auto naar een dierenspeciaalzaak toeliep, vroeg ik me innerlijk af wat ik dan nu nog miste en wat van mij zou zijn. Ik was daar helemaal niet bewust mee bezig geweest en voelt nu als iets dat me werd ingefluisterd. Ik liep verder, deed mijn boodschappen en liep weer terug naar de auto. Toen kwamen de woorden ‘A Mother’s Love Frequentie’ uit de lucht vallen en ik voelde me gevuld raken met een koesterende allesoverheersende onvoorwaardelijke en troostende moederliefde van de Oermoeder uit paradijselijke sferen. Precies zoals het ooit bedoeld was.

Er kwamen gelijk  ook nog 3 andere energiestromen bij: a Mother’s Self Love Frequentie, a Father’s Love Frequentie (voor o.a. innerlijke kracht, vertrouwen en motivatie) en a Mother’s Love for Children maar eerst mag de Mother’s love landen en geïntegreerd raken.

Ik herinnerde me ‘opeens’ een opstelling van jaren terug, waarin ik op een stoel, een zetel haast, werd neergezet, dat voelde en gezien werd als de Oermoederkracht. Ik ontdekte een cyste in mijn borst en ontdekte dat deze vaak ontstaan bij een gebrek aan koestering. En daarnaast kreeg ik onlangs daar bovenop een onbewuste bevestiging dat mijn zielenlicht veel oermoederliefde bevat om zowel mezelf als anderen te mogen helen daarin. Dit maakte de synchroniciteit voor mijzelf helemaal compleet.

De energie is nu verankerd

De afgelopen tijd ben ik intensief bezig geweest met het integreren van de energie en tegelijkertijd onderzocht ik of het anderen ook zoveel moois bracht als wat met mezelf deed. Ook anderen voelden de kracht van de helende energie, het ontketende zelfs mooie processen in de sfeer van ouder – kind relaties.

Dit maakte het geheel helemaal compleet voor mij en betekent nu dat de tijd rijp is om de energie te delen en door te geven.

love-749677_640

A Mother's Love Frequency

A Mother’s Love Frequency is een koesterende, troostende en helende oermoeder energie die je helpt bij het helen van moeder-kind wonden, ondersteunt jou in je transformatieprocessen, biedt troost als je het moeilijk hebt en vervult onvervulde behoeften. Het zorgt ervoor dat je je eigen systeem vult met Onvoorwaardelijke Liefde van de paradijselijke Oermoeder, het activeert je innerlijke kracht, (zelf)vertrouwen en potentieel, stimuleert zelfzorg en verbetert je algehele staat van zijn, je gezondheid en vitaliteit.

Het systeem is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan liefde, aandacht en steun maar is uitermate geschikt voor mensen met hechtingsproblematiek, tekorten, relatieproblemen, onzekerheden en weinig zelfvertrouwen. Maar ook bij verstoorde moeder-kindrelaties en voor iedereen die vastzit in oude (rol)patronen en negatieve geloofsovertuigingen en een lage eigenwaarde is het enorm transformerend.

De energie van A Mother’s Love Frequency zet elke cel in het licht, vult alle gaten en tekorten van vroeger en vervult je met Liefde waardoor je in je kracht komt te staan en je verbonden voelt met de Oermoederliefde alsof het er altijd al was geweest.

Aanvullend ontvang je het symbool van de olifant in jouw energieveld, het symbool van onvoorwaardelijke liefde waarmee je patronen die je hebt opgenomen in je energieveld opschoont en wordt je verbonden met je Gidsenfamilie zodat dat je je opgenomen, geliefd en gesteund zult voelen wanneer je dit in je huidige gezin (even) niet kunt waarnemen.

Je kunt de energie op elk gewenst moment gedurende de dag activeren alsmede in je meditaties en in geval van moeilijke situaties. Het troost en verzacht je verdriet in moeilijke omstandigheden, zonder dat de pijn weg moet, maar waardoor het juist liefdevol en zacht aanwezig mag zijn zoals transformatie daadwerkelijk bedoeld is.

Het heelt je eigen vastgeroeste patronen, je rollen, je tekorten, je blokkades en onvervulde behoeften. Het zorgt ook voor het loslaten van delen van je biologische of verzorgende moeder waarmee je je bewust of onbewust geïdentificeerd hebt of een allergie tegen ontwikkeld hebt, schoont (voor)ouderlijke patronen en de matrix van alle gebeurtenissen die aan de basis liggen van jouw zijn nu.

Uiteindelijk blijft er alleen nog maar Liefde over, met name Liefde voor jezelf, zonder dat alles Liefde hoeft te zijn maar waarin alles moeiteloos in liefde en aanwezigheid aanwezig mag zij

Inwijding en heling

A Mother’s Love Frequency is een inwijding, die ervoor zorgt dat je zelf ook een kanaal wordt en de energie ten alle tijden kunt activeren en is enorm geschikt voor zelfheling op weg naar zelfrealisatie, omdat je het toch zelf zal moeten doen uiteindelijk.

Voorafgaand aan de inwijding ontvang je een persoonlijke heling, waarin alle functies geactiveerd worden en blokkades van patronen, overtuigingen, identificaties en (voor)ouderlijke lijnen doorbroken worden / geheeld mogen worden. Je ontvangt precies dat wat nu nodig en mogelijk is voor jou.

Deze heling neemt een half uur van je tijd in beslag en daarna volgt de inwijding zelf en volgt een verankering van de energie. Ook de inwijding en verankering neemt ongeveer een half uur in beslag.

Daarna vervolg je met zelfheling door de energie dagelijks te activeren zodat je het ook kunt integreren in jouw zijn. Na de inwijding kun je ook anderen vervullen met de helende energie. Voor mij voelt het elke keer als ontroerend en geluk tegelijkertijd en ik hoop voor jou ook! 

Oermoederliefde groepsheling

Eén keer in de maand organiseer ik een intense groepsheling op afstand in de energie van Oermoederliefde, gevuld met onder andere energie uit ‘A Mother’s Love Frequency’ op multidimensionaal niveau en intuïtief aangevuld met energietransmissies vanuit andere systemen.

Dit is ontstaan uit de vele enthousiaste reacties die ik heb ontvangen sinds ik met deze energie ben gaan werken, maar ook uit noodzaak voor heling van onder andere te korten, onvervulde behoeften, (innerlijke kind)pijn, gemis, het dragen van (voorouderlijke) lasten, karmische invloeden  en andere onverwerkte zaken voor een betaalbare prijs.

Door dit vorm te geven in een groep vormt zich een groots en voelbaar krachtveld dat maakt dat er veel naar boven mag komen en geheeld kan worden. 

Je kunt bij de groepsheling aanvullend een opname van de energie transmissie bestellen. Lees hier verder. 

baby-elephant-5126326_640

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.