Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Je trilling verhogen – hoe doe je dat

| 1 reactie

Je eigen trilling verhogen is makkelijker dan je denkt. En lijkt misschien ook makkelijker dan het in werkelijkheid is. Omdat het om doorzetten en toepassen gaat, ook al vind je daar niet altijd de tijd of geduld voor. Of vind je dat het maar eens klaar moet zijn. Heb je er geen zin meer.

Vanuit frustratie en ongeduld kom je echter geen stap verder, het houdt je er alleen maar verder vanaf. Vanuit aanvaarding kan alles veranderen, echter wel zonder dat dat je doel is. Ik nodig je uit om mee te doen en deel graag mijn dagroutine met je. En nog veel meer stappen die je kunt zetten om jouw transformatieproces te versnellen. 

Een bewuste creatie van je dag met een (nieuw) dagritme

Met een dagritme en een prettige start in de ochtend help je jezelf namelijk gelijk de dag in een hoge trilling neer te zetten en zet je intenties om dat gedurende de dag ook zo te houden, die je tegelijkertijd ook helpt de dag ‘schoon’ af te sluiten en gedurende de nacht te regenereren. 

Je start je dag met een bewuste ademhaling, even kort, om niet gelijk te verzanden in malende of negatieve gedachten en gevoelens die daar bij horen. En omdat je op die manier de positieve trillingen die gedurende de nacht hebt opgebouwd, kunt vasthouden (mits je de avond er voor in een positieve trilling bent gaan slapen).

Begin je dag met een positieve affirmatie en gevoel en stel je open voor de overvloed van het Universum (‘Ik stel me open en ben ontvankelijk voor de overvloed van het Universum. Er is meer dan voldoende en alles wat lijkt op een te kort laat ik direct gaan’).  

Voel dan Liefde en Dankbaarheid, bijvoorbeeld door te denken aan iemand waar je veel van houdt en laat de liefde door je heen stromen. En zeg dan tegen jezelf: ‘Ik hou van mij’. En laat dan de trilling van de woorden door je lichaam heen stromen en voel hoe dat voelt.

Maak dan een lijstje van dingen waar je je dankbaar voor bent en voel na het schrijven hoe dat voelt. Dankbaarheid heeft een trillingverhogende werking! Uiteraard kun je er ook gewoon aan denken en dan voelen hoe dat voelt. Heb je kinderen, dan is het ook enorm heilzaam om dan tegelijkertijd aan het mooie van je kinderen te denken, of je ziet een blij kind (blije kinderen) voor je. Dan verbind je je met het mooie in je kind(eren). Voel ook even hoe dat voelt.

Zet dan een algemene dagintentie neer en bepaal hoe je je wilt voelen gedurende de dag.

Bijvoorbeeld:

 • ‘Vandaag aanvaard ik alles wat er op mijn pad komt’ (mocht je wat aanvaarding kunnen gebruiken).
 • ‘Ik creëer mijn eigen leven en alles wat me overkomt, maakt me liefdevoller, sterker en dankbaarder’.
 • ‘Ik ben licht. Vandaag draag ik veel licht.’

Je kunt ook een specifieke intentie neerzetten: ‘Vandaag ben ik gezond en fit, werk ik uiterst effectief en ben ik in een sterke verbinding met mezelf.’

Je kunt van alles bedenken: in vrede blijven, in je kracht blijven, vol (zelf)vertrouwen:

 • ‘Vandaag sta ik in mijn kracht, water ook gebeurt.’

Bepaal hoe je je wilt voelen en zie het vervolgens voor je. Even kort is voldoende. Hoe zit dat er uit, laat de beelden tevoorschijn komen en voel even hoe dat voelt als het er al is. Neem je hart erbij waar, omdat je hart de hoogste frequentie heeft en daarmee ook de sterkste creatiekracht.

En weet dat dit gaat gebeuren.

Als het even niet lukt, doe je de karateshop, waarbij je om en om 3x in je ene vuist slaat en daarna 3x in de andere, en zo om en om terwijl je zegt: ‘

 • Ik accepteer mezelf en ik hou van mezelf als ik in mijn kracht kan blijven / als ik in vrede ben,’ en ‘Ik accepteer mezelf en ik hou van mezelf als ik niet in mijn kracht kan blijven / als ik niet in vrede ben.’

Of je gaat 15 minuten mediteren, bewust ademhalen of werkt met je bewustzijn aan je gedachten en acties en aan je energieniveau. Je leest er hier meer over hoe je dat zou kunnen doen. 

Aan het einde van de dag reinig je jezelf, bijvoorbeeld met de woorden:

 • ‘Alles wat zich gedurende de 24 uur in mijn aura heeft genesteld wat geen liefde is, mag nu mijn aura en mijn huis uit’.

En nadat je deze intentie hebt gezet, ga je je lichaam gedurende een korte tijd waarnemen, zodat de energiestroom op gang wordt gebracht.

Sluit eindelijk af met een nachtintentie voor heling en regeneratie:

 • Ik creëer mijn dag en mijn nacht en ik creëer hoe mijn lichaam volledig geprogrammeerd wordt voor herstel, verjonging, vitaliteit, een lang leven en ik word vitaal, uitgerust en vol goede zin wakker, net voordat de wekker afgaat.’
 • ‘Gedurende de nacht draait het om heling zodat ik mijn gedrag kan veranderen en morgen wel volledig in mijn kracht sta. Gedurende de nacht regenereert mijn lichaam, wordt helemaal vitaal. Ik sta morgen op en voel mij een stuk beter, een stuk vitaler en ik heb zin in de dag!’ (Bron Roy Martina )

Reinig je huis met het Violette Vuur

Reinig je huis minimaal 1x per week met het Violette Licht. In periodes waarin veel spanningen zijn, doe je dat elke dag. Je visualiseert dat je zelf omhult bent door het Violette Licht en je visualiseert het Violette Licht in elke kamer, zo lang je voelt dat nodig is.

Dit doe je om ophopingen van spanning op te ruimen evenals emotioneel en mentaal afval en onverwerkte emoties van transformatieprocessen die in ruimten blijven hangen. Het hoort ook bij het verlangen van je ziel, om jezelf te verzoenen met je spirituele zelf, om celherinneringen wakker te maken van bijvoorbeeld bepaalde helingstechnieken en om terug te keren naar de staat van zijn.

Het is ook erg fijn om de slaapkamer in het Violette Licht neer te zetten en als dat als klaar voelt, vul je het met een kleur. De eerste kleur die bij jou naar boven komt, is dan de juiste.

Reken af met pijn, met name van de pijn uit relaties en conflicten

Dat kun je doen door terug te kijken en af te rekenen met dingen en situaties die moeilijk zijn geweest. Je ruimt er tegelijkertijd karma mee op. Door de disharmonie te erkennen en herkennen kun je het loslaten.

Maak een lijst van dingen die moeilijk waren en vraag jezelf af: ‘Met wat van mezelf had dat te maken of heeft dat te maken (als het in het nu speelt). Misschien herken je een lijn in gebeurtenissen van vroeger en van nu.

En stuur vervolgens alle energie die geen liefde is geweest, terug naar degene alwaar het vandaan komt, bijvoorbeeld met de volgende woorden:

 • ‘Alle energie die geen liefde is, stuur ik nu terug met de Engelen van Onvoorwaardelijke liefde.’ Bewust en onbewust – en dan ga je waarnemen, zodat je de energie de kans geeft daar heen te stromen.

En vervolgens haal je ook alles van jezelf wat geen liefde was, terug naar jezelf:

 • ‘Alle energie die geen liefde is, die ik heb gestuurd naar …… neem ik nu terug. Ik geef het direct door aan het Hoogste Heilige Vuur van mijn Hoge Zelf.’

Door dit regelmatig te herhalen, schoon je jezelf steeds meer op. Meestal is het kopje van de ijsberg van wat zich nu in je leven voordoet, hiermee haal je de wortels er onderuit.

Bouw bewust zelfliefde op

Door met enige regelmaat jezelf te voeden met de woorden: ‘Ik hou van mij’ bouw je steeds meer zelfliefde op door de trilling ervan waar te nemen in je lichaam. Zolang je je niet geliefd voelt, heeft dat met jezelf met je eigen binnenwereld te maken en je eigen onverwerkte ervaringen, die in jouw energieveld zijn blijven hangen waar een ander perfect op resoneert.

Door dit van binnenuit te voelen, ontstaan er in je brein nieuwe verbindingen en wordt dit uiteindelijk je nieuwe waarheid waardoor je het ook in de buitenwereld terug gaat zien.

Train jezelf tot innerlijke rust

Hoe meer je systeem tot rust komt, hoe groter ook je innerlijke rust en het contact met jezelf. Dat doe je vooral door dagelijks te mediteren, om je verlichte zelf waar te nemen, om je dagelijkse worstelingen te overstijgen en om bij je eigen kern terecht te komen waar alles oke en goed is.

Bewust aanwezig zijn helpt je om de Goddelijke Stilte in jezelf te vinden, maar tegelijkertijd ook om in je lichaam te zitten en blijven.

Stop met jezelf op de kop zitten

Misschien heb je de neiging om jezelf op de kop te zitten en dingen te verwijten. Niet handig. Je kunt jezelf hier van helpen met de volgende intentie:

 • ‘De neiging die ik heb mezelf allerlei dingen te verwijten, geef ik direct door aan het Hoogste Heilige Vuur van mijn Hoge Zelf.’

Dat kun je ook doen als je jezelf moeilijk kunt vergeven, of kritisch bent op jezelf.

 • ‘De neiging die ik heb mezelf moeilijk te vergeven ….. ‘
Op deze wijze kun je elk patroon aanpakken met je bewustzijn. 

Wees alert op hoe je over jezelf en over anderen denkt!

En denk niet langer dan een minuut negatief over jezelf of een ander. Wees je bewust van het moment waarop je dat wel doet en zeg dan:

 • ‘Ok, dit is niet meer, ik geef het direct door ….’
 • ‘Nee, dit wil ik niet meer, ik geef het direct door …. ‘

Ruim energetisch afval op

In het algemeen verzamelen veel mensen veel energetisch afval, wat vaak te maken heeft met hun eigenwaarde: ‘Ik ben niet goed voor deze wereld, anderen zijn verder, beter, verbaal sterker.’ Dat soort dingen.  

Mocht dit bij jou ook het geval zijn, dan is het belangrijk om hier een mindswitch in te maken: ‘Ik ben goed genoeg, ik ben licht en ik draag heel veel licht.’ En mag je het licht in jou sterker gaan neerzetten. Door licht in te brengen en door schoonmaakwerk. Omdat een schone heldere aura mensen aantrekt, die ook schoon en helder zijn.

Dit zou je kunnen doen met een vraag aan je beschermengel: ‘wil je alstublieft een kwartier energiewerk doen om mijn aura helemaal op te schonen.’ Ook de auraflush kan je hierbij goed van dienst zijn

Gebruik dagelijks Spirituele energie

Door regelmatig spirituele energie te activeren, spoelt je systeem schoon en laat je steeds kleine stukjes afbrokkelen van alle stukken waarin we onszelf bijvoorbeeld niet goed genoeg achten. Energiewerk zorgt voor een snelle transformatie.

Gebruik eventueel je handen en raak je lichaam regelmatig bewust aan. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf te focussen op je handen en de energie zal stromen. Het lichaam is de laatste schakel van de ziel en heeft veel negatieve boodschappen in zich opgeslagen gekregen. Door middel van aanraking en positieve boodschappen over je lichaam kun je daar verandering in brengen.

Praat eens met je lichaam. Vraag hoe het gaat. Voel je goed in je lichaam, voel je thuis, kom er in thuis. Word wakker. En zeg: ‘Ik ben hier op aarde, in dit lichaam.’

Volg eventueel een massagecursus om ook anderen aan te raken.

Zorg ook voor voldoende zuurstof en frisse lucht. Ga naar buiten, raak de grond aan. Dan kom je thuis in je lichaam.

Maak een bewustzijnssprong met de 3e straal

De 3e straal is de straal van pure Goddelijke Liefde. Baad jezelf dagelijks in deze transformerende energie, zeker als je het gevoel hebt dat je eigenlijk nog in liefde geboren mag worden op aarde. Om je opnieuw te gaan verbinden met het leven, met de aarde, met je eigen hart en dat van een ander. Zeker als je angsten hebt om jezelf opnieuw te verbinden, om dezelfde conflicten tegen te komen of om verlaten te worden.

Het is erg fijn om in deze straal van liefde in slaap te vallen.

We willen allemaal gelukkig zijn

Uiteindelijk willen we allemaal ‘gewoon’ gelukkig zijn en liefde ervaren, voelen. Dat mag je echter eerst in je binnenwereld beleven, voordat je het in de buitenwereld kunt gaan aantrekken en bevestigen.

 • ‘Ik ben als mens hier in dit lichaam in dit lichaam’

Weet dat als er nog mensen zijn, die een lastige connectie hebben met je, dan is er een connectie in jezelf die nog niet gemaakt is of niet nog volledig, namelijk de connectie met je ziel.

Tot slot

Alleen als je het zelf echt wil en vanuit je hart voelt om thuis te komen bij jezelf, in je lichaam en bij alle energieën die te maken hebben met wie jij bent met je eigen mooie eigenschappen ga je er mee aan de slag.

Ontdek waar je goed in bent, wat je leuk vindt. Probeer dingen uit. Maar bovenal: repeteer en affirmeer: ‘Ik hou van mezelf.’

Spreek elke intentie die je neerzet, bewust en luid uit. Voel het en meen het. Des te dieper gaat het gebeuren. Heling zal dan in een sneltreinvaart verlopen.

Wil je een steuntje in de rug, doe dan mee met Heel Jezelf – een 7 daagse. Maandag start een nieuwe groep. Het zal je helpen bij het loslaten van blokkades, bij het ervaren van energieën en het verbinden met licht en Onvoorwaardelijke Liefde !!

Eén reactie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.