Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Licht, Verbinding en Zelfliefde

| Geen reacties

Steeds meer mensen maken de overstap naar Licht, Verbinding en Zelfliefde. Toch komt in deze roerige tijden en energetische downloads nog steeds veel verwarring, teleurstelling en pijn naar boven, naast het feit dat we ook steeds meer Licht in onszelf gaan belichamen. En nog steeds hebben we ook te maken met ongemakken en afgescheidenheidsreacties ook als we denken al Liefde te zijn. En nog steeds zijn de gevolgen van het verleden zichtbaar maar ook onzichtbaar verborgen in stiekeme negatieve geloofsovertuigingen waarmee we ook nog steeds bepaalde situaties naar ons toe kunnen trekken.

In deze tijd wordt je uitgenodigd om ook hier steeds meer op los te laten, met je bewustzijn en door je eigen behoeftes op te vullen in plaats van het te vragen van een ander. Daarmee zul je steeds meer pijn en negatieve overtuigingen – bewust en onbewust – weten te overschrijven waardoor je ook weer meer licht kunt belichamen en meer en meer in contact komt met jezelf en de Aarde.

Als jij ook tekorten en ander ongemak hebt ervaren, dan is de kans groot dat zelfliefde ook een thema van jou is

Als je weinig liefde, steun en troost hebt ondervonden, als je weinig verbinding hebt ervaren en veel geconfronteerd bent geweest met vormen van afgescheidenheid, als je veel afwijzing hebt ervaren, je niet begrepen hebt gevoeld, alleen, eenzaam of niet gezien. Als je veel werd afgekeurd, afgedwongen, een keurslijfje kreeg, je moest gedragen, normaal moest doen. Voor anderen moest zorgen. Als je voelde dat je goed moest doen, voordat je wel gezien en gewaardeerd werd. Of als je te maken had met ouders die niet beschikbaar waren, dan is de kans groot dat zelfliefde ook een thema van jou is. Dat geldt ook als (één van) je ouders hiermee te dealen hadden.

Dat ontstaat omdat je als kind uit al je ervaringen je eigen perceptie hebt waarop negatieve gedachtenstromen en bewuste en onbewuste geloofsovertuigingen gaan ontstaan: door woorden, door daden, door gebeurtenissen waardoor je jezelf minder waard vindt dan een ander, jezelf niet of niet genoeg lief hebt (omdat je geen of weinig liefde hebt kunnen voelen of toelaten) en het misschien moeilijk is voor je om vol vertrouwen en zelfvertrouwen je kop in volle glorie boven het maisveld uit te steken.

Daarnaast hebben we als kind de neiging om dezelfde geloofsovertuigingen aan te nemen als onze ouders, als zijnde van onszelf, waarmee we ons identificeren. Dit komt nog eens bovenop dat wat je zelf hebt meegemaakt en gaat vaak ook nog eens generaties terug.

Je trekt relaties aan, die deze ervaringen reflecteren, je voelt je dan opnieuw niet gezien, niet geliefd, ontvangt geen oprechte aandacht of je loopt tegen veel onbegrip aan. Sommigen blijven bevestiging zoeken, of waardering en respect. Het zal je vast niet verbazen dat het juist dat is wat je niet van je ouders kreeg, juist van anderen gaat vragen. en waar je je afhankelijk van voelt.

Door je weer te verbinden met de energie van de Oermoeder laat je alle pijn naar boven komen, het trilt je lichaam uit, wil aangekeken worden en begrepen voordat het voorgoed uit je zicht is en niet meer geleefd hoeft te worden. Dat is er niet zomaar, dat is als een multidimensionale puzzel die aangekeken wil worden, keer op keer, steeds een laagje dieper. door dat op te lossen wordt je steeds meer licht en laat je de mooie kwaliteiten van de Oermoeder naar boven komen. Je activeert je eigen innerlijke krachten als het ware, nadat de oermoederenergie je vervult heeft, alsof in elke behoefte is voorzien.

Dat maakt dat je innerlijke kracht, je natuurlijke balans en evenwicht, je vertrouwen en de verbinding met jezelf, met Moeder Aarde en het Universum weer toegelaten kan worden. Dat is de uitnodiging. Zo kom je meer en meer thuis in jezelf.

Nog steeds zullen we worden uitgedaagd

De afgelopen tijd werden we steeds weer opnieuw uitgedaagd en dat zal in de komende tijd niet anders zijn.Het was een tijd van introspectie, opruimen en vertragen, waarin je geconfronteerd kon worden met een staart van conflicten, teleurstellingen, oude pijn en oude gedragingen vanuit afgescheidenheid, waarin je eerder in hebt vastgezeten en hebt doorleeft. Door de huidige energie en jouw groei was het mogelijk om dit vrij eenvoudig met je bewustzijn om te zetten: ‘Dit (her)ken ik, dan heb ik toen en toen ook gevoeld’, waardoor het snel getransformeerd kon en nog steeds kan worden.

De Zonnewende van vandaag vraagt om éénwording met de Aarde en een afstemming op haar hartslag. Op deze dag mag je gerust even stilstaan om het Licht te vieren, dwars door alle sluiers heen. Je mag stilstaan bij alles wat je de afgelopen tijd hebt doorleeft en hoe je daarin bent gegroeid.

Met de Engelenpoort en de Volle maan van 24 juni belooft het opnieuw een roerige tijd te worden, maar als je het rustig door je heen laat wasemen en er opnieuw een portie bewustzijn op zet, kun je ook in deze tijd weer veel gaan opruimen. De komende tijd staat vooral voor Spirituele Ontwaking, Overvloed van Liefde vanuit Moederaarde, en daarmee dus ook de verbinding met jezelf. Om verder te groeien en je Zelfliefde te vergroten.

De verbinding met Moeder Aarde én je Ware Zelf, je oorspronkelijke zelf blijft centraal staan. Vanuit deze staat van zijn en vanuit deze verbinding kunnen we onszelf ook meer en meer openen voor het licht, de lichtfrequenties en de krachtige Lichtstromen vanuit de Grote Bron.

Dit kan opnieuw van alles naar boven brengen, maar kan dus ook eenvoudig met je bewustzijn worden omgezet als je er open voor staat. Daarna mag het Licht in jou verder verankeren en heb je niet alleen oude pijn omgezet, maar heb je ook je trillingsniveau weer verhoogd. Dan heb je weer een nieuwe staat van zijn bereikt: je bent gegroeid.

mother-earth-6160642_640

Oermoedeliefde Groepsheling

Op 23 juni van 20.00 tot 21.00 uur was er weer een nieuwe Oermoederliefde Groepsheling met als speciaal Thema Zelfliefde. Met deze heling wordt je uitgenodigd om je blokkades los te laten, om je te verbinden met de Aarde het Universum én je eigen kern zodat je weer een grote sprong in je bewustzijn en trillingsfrequentie kunt maken. Elke maand is er een nieuwe groepsheling met een nieuw thema. 

Er is nog steeds een online ingesproken energietransmissie Zelfliefde beschikbaar. Deze kun je hier bestellen. 

In deze heling gaan we in het veld van A Mother’s Love Frequency blokkades op zelfliefde en zijn loslaten, evenals patronen en pijn vanuit de familielijn en delen van je moeder die je hebt meegenomen. Je gaat daarmee onvervulde behoeften en negatieve geloofsovertuigingen overschrijven.

We gaan steeds dieper zakken, in het de energie van de Oermoeder, verbonden met de Kristallijnen energie van Moeder Aarde en de Grid om de aarde. We gaan de mannelijke en vrouwelijke energie meer en meer laten samenwerken, om door te groeien naar eenheid. Want ook dat is de Oermoeder. Je maakt daarin contact met je gidsenfamilie, zodat je je in dit proces gesteund en geliefd kunt voelen, zij helpen je helen en helpen je om je weer te verbinden met je zielegroep en helpen je bij het helen van de familieaura, waarvan jij de gevolgen in je aura nog steeds met je meedraagt. Daarna wordt je aura geschoond met transformerende en diep reinigende geometrische figuren.

Na deze diepe heling van onvervulde behoeften en andere pijnstukken, ook die vanuit het gezin van oorsprong (de familieaura) en de familielijn ben je er klaar voor om jezelf te vullen met de stroom van Zelfliefde (de nieuwe stroom van A Mother’s Love Frequency) en ontvang je aansluitend een Elderheling, de reeds opgestegen voorouder uit jouw familielijn.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.