Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Helende Kidz Week

Hooggevoelige kinderen met hun met hun gevoelige sensoren en intense waarnemingen krijgen zoveel meer prikkels te verwerken gedurende de dag dan andere kinderen. Zij voelen en beleven niet alleen hun eigen ervaringen enorm intens, maar ook die van anderen alsof het hun eigen ervaring is. Ze zijn veelal vooral op anderen gericht, willen het leven voor die ander lichter maken door lasten mee te gaan dragen en vergeten zichzelf hierbij wel eens. Ze willen harmonie en passen zich aan en vergeten ook hier zichzelf. Of ze stappen in een andere overleving en leven vooral hun frustratie en dat van anderen uit. Deze kinderen passen zichzelf juist niet aan, soms tot grote ergenis vanuit hun omgeving.

Zowel hun eigen gevoeligheid en intense ervaringen als die van anderen maakt dat er vele prikkels hun systeem binnenkomt en dat moet allemaal verwerkt worden. Dat is op een gewone dag voor henzelf alleen al een hele uitdaging, laat staan als daar veranderingen of gebeurtenissen aan worden toegevoegd. Daar kunnen deze mooie kinderen wel eens wat hulp bij gebruiken. 

In deze week ontvangt je kind 5 dagen lang elke dag een persoonlijke heling (op afstand). Het is onder andere een combinatie van loslaten met Touch of Matrix en terugkomen bij jezelf (Soul Body Fusion) . Ik nodig tevens de hoogste trillingen uit voor meer balans en innerlijke kracht. Zodat de rust weer (sneller) terugkeert en om je kind minder ontvankelijk te maken voor alle prikkels met als gevolg dat er voor het hele gezin weer meer harmonie is.

Programma

  • DAG 1 - blokkades oplossen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau
  • DAG 2 - clearen (vreemde energie en emoties wegsturen en eigen energie terughalen
  • DAG 3 - chakra's reinigen en in balans brengen
  • DAG 4 - meridianen opschonen
  • DAG 5 - organen reinigen en tijdreis (terug naar de oorzaak)

Er is nog meer

We werken tegelijkertijd ook aan je eigen bewustzijn. Je wordt voorzien van inzichten en krijgt dagelijks een mailtje van mij met relevante informatie over wat er zich afspeelt bij je kind. We sluiten af met een mediatie voor ouders, waarmee kinderen hun lasten mogen loslaten en jij weer als anker kunt fungeren voor je kind. Het geheel wordt voorzien van een persoonlijk advies, waarmee jij en je kind zelf weer verder kunnen (groeien).

Het geheel wordt ondersteund vanuit een sterke verbinding met de Kosmos, de Schepping, dat ervoor zorgdraagt dat alleen het hoogste goed wordt aangereikt.

Schrijf je kind ook in

Het aantal plaatsen is beperkt. Wil je meedoen, stuur me dan een mailtje naar info@nefertum.nl en reserveer direct een plekje. Ik ontvang dan graag een recente foto en een korte omschrijving van een eventueel probleem of klacht waar je graag blokkades op ziet opgeheven. Je mag het ook aan het veld overlaten.

De kosten bedragen € 50,-.

‘De mooie eigenschappen van mijn kinderen zijn weer helemaal hervonden! Mijn zoon is knuffeliger en zoekt meer verbinding met ons. Het was nog even afwachten, maar zelfs op school ging het goed. Ben er zo blij mee! Thuis zien we ook nog steeds een jongen die vrolijker in het leven staat en heel aanhankelijk is. Hij vraagt iedere avond om een massage door mij. Ik masseer hem van voeten tot hoofd/gezicht en hij slaapt binnen 10 minuten onder de massage. Wat een vooruitgang! Mocht er nog een keer een helende kidz week komen dan zou ik dit ook graag voor mij dochter willen doen....’
Femke
‘Ze zijn nog nooit zo relaxed door deze week gekomen. De laatste week voor de kerstvakantie met afwijkende schooltijden en activiteiten. De kerstdagen bij familie, op hun gemak mee babbelen en eten, zonder enig ongemak of onbehagen. Zo trots op die mannen! Ik voel absoluut dat zij minder ballast hoeven mee te dragen nu. Ze zijn echt lichter in hun gedrag en lachen meer.’
Maxine