Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

HELENDE KIDZ WEEK

Hooggevoelige kinderen met hun met hun gevoelige sensoren en intense waarnemingen krijgen zoveel meer prikkels te verwerken gedurende de dag dan andere kinderen. Zij voelen en beleven niet alleen hun eigen ervaringen enorm intens, maar ook die van anderen alsof het hun eigen ervaring is. Ze zijn veelal vooral op anderen gericht, willen het leven voor die ander lichter maken door lasten mee te gaan dragen en vergeten zichzelf hierbij wel eens. Ze willen harmonie en passen zich aan en vergeten ook hier zichzelf. Of ze stappen in een andere overleving en leven vooral hun frustratie en dat van anderen uit. Deze kinderen passen zichzelf juist niet aan, soms tot grote ergenis vanuit hun omgeving.

Zowel hun eigen gevoeligheid en intense ervaringen als die van anderen maakt dat er vele prikkels hun systeem binnenkomt en dat moet allemaal verwerkt worden. Dat is op een gewone dag voor henzelf alleen al een hele uitdaging, laat staan als daar veranderingen of gebeurtenissen aan worden toegevoegd. Daar kunnen deze mooie kinderen wel eens wat hulp bij gebruiken. Zoals aan het eind of begin van het schooljaar of rond Kerst.

Daarom organiseer ik een paar keer per jaar een Helende Kidz Week. Ik sluit het schooljaar er graag mee af om de zomer goed te kunnen beginnen en ik start het schooljaar er graag mee ter ondersteuning bij alle veranderingen. En ook rondom kerst en sinterklaas en de meivakantie ligt er een grote behoefte, waar ik graag mijn hulp aanbiedt.

In een Helende Kidz Week ontvangt je kind 5 dagen lang een volledige soul body fusion sessie (SBF).  Zonder actieve inbreng laten we in de behandeling gebeuren wat er gebeuren mag, we laten het over aan het hoogste goed. Waar nodig wordt dit aangevuld met Touch of Matrix en andere  heilzame helende energieën (of sessies) waartoe ik ben ingewijd, met elke dag een ander thema.

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion helpt hoogsensitieve kinderen om meer in hun eigen kracht te staan en helpt hen tevens om meer in hun eigen lichaam aanwezig te zijn. Zorgt o.a. voor meer zelfvertrouwen en maakt minder ontvankelijk voor alle prikkels en emoties van buitenaf met alle voordelen van dien.

Een kind komt duidelijk beter in zijn vel te zitten en zal zichzelf daardoor ook beter (en vaak ook rustiger) kunnen uiten. Vaak verbetert de communicatie tussen ouder en kind al snel. Het is niet alleen fysiek zichtbaar, je ziet het aan alles, aan de houding, de kleur van het gezicht en de stand van de ogen, slaapgedrag en communicatie. Binnen een gezin zal daardoor vaak weer meer rust en harmonie aanwezig kunnen zijn.

Deze techniek nodigt je ziel uit om terug te komen in het lichaam, waardoor blokkades, emoties en spanning worden losgelaten en het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter functioneren en lichaam en geest komen meer in balans.

Je ontvangt:

  • 5 dagen lang een Soul Body Fusion Behandeling aangevuld met een korte blokkadebehandeling vanuit de Touch of Matrix;
  • Aanvullend worden naar behoefte energieën geactiveerd waartoe ik ben ingewijd;
  • Je ontvangt elke dag een kort verslag van mijn bevindingen op de mail.

Elke dag wordt aanvullend een persoonlijke heling klaargezet voor je kind, die je zelf mag activeren op het moment dat je kind in rust is, zodat het zich kan baden in helende trillingen gedurende de nacht. Je ontvangt hiertoe duidelijke instructies via de mail.

Elke dag heeft een eigen thema, dat eventueel wordt aangepast al naar gelang wat nodig is en wat ik aantref tijdens de behandeling.

Programma

  • DAG 1 – Blokkades loslaten en ontgiften met Body Toxic Cleansing
  • DAG 2 – Aarden met de Grounding Empowerment
  • DAG 3 – Cleansing (diepgaande reiniging van vreemde energieën, emoties ed)
  • DAG 4 – Chakra – en Meridiaan heling
  • DAG 5 – Organen en Onvoorwaardelijke Liefde .
Let wel – heb je eerder deelgenomen aan dit traject: zowel dag 4 en 5 als de dagen 6 en 7 zijn samengevoegd tot respectievelijk Dag 4 en 5. Deze helingen zijn qua omvang nu vergroot wat maakt dat het programma in de realiteit niet korter is geworden maar wel 5 dagen bevat in plaats van de bekende 7 dagen. 

Ervaringen

‘Ik merk het effect van de healings elke dag. Elke dag lijken ze meer en meer te ‘zakken’ in zichzelf. Vandaag merk ik vooral een tevreden rust bij elk van hen. Cato ziet er heel erg mooi uit met haar zachte en heldere maar nu ook rustige ogen. Ze heeft ook voor zichzelf een mooie kalender gemaakt vandaag, waarop ze kan aftellen wanneer ze haar telefoon krijgt 🙂 Puck heeft en volle blos op haar wangen. En vanmiddag kwam ze ineens met het idee om haar vriendinnetje (waar ze al een een hele tijd spanning rond voelt en boos op is) te bellen en het goed te maken. Van boos zijn leek er een soort vergeving te komen. De laatste periode is hier niet gemakkelijk geweest, voor mij, dus ook niet voor hen. Deze healings elke dag komen echt op het juiste moment. Maar ook ik voel het effect mee! Heerlijk om de zwaarte van de laatste periode te voelen afvloeien!’
 

‘De mooie eigenschappen van mijn kinderen zijn weer helemaal hervonden! Mijn zoon is knuffeliger en zoekt meer verbinding met ons. Het was nog even afwachten, maar zelfs op school ging het goed. Ben er zo blij mee! Thuis zien we ook nog steeds een jongen die vrolijker in het leven staat en heel aanhankelijk is. Hij vraagt iedere avond om een massage door mij. Ik masseer hem van voeten tot hoofd/gezicht en hij slaapt binnen 10 minuten onder de massage. Wat een vooruitgang! Mocht er nog een keer een helende kidz week komen dan zou ik dit ook graag voor mijn dochter willen doen….’ ( Femke )

‘Ik zie dat mijn zoon zachter is naar mij en zijn broertje toe. Hij toont meer zijn liefde op een zachte manier, kan langer alleen spelen en we vinden meer coöperatie bij elkaar. Fijn!’ 

‘Ze zijn nog nooit zo relaxed door deze week gekomen. De laatste week voor de kerstvakantie met afwijkende schooltijden en activiteiten. De kerstdagen bij familie, op hun gemak mee babbelen en eten, zonder enig ongemak of onbehagen. Zo trots op die mannen! Ik voel absoluut dat zij minder ballast hoeven mee te dragen nu. Ze zijn echt lichter in hun gedrag en lachen meer.’ ( Maxine )

‘Ik voel me zoveel meer geaard en meer in mijn lichaam, alsof alles meer compacter is omdat mijn lichaam nu meer is opgevuld. Ik voel dat ik weer straal’. ( Natasje ) 

‘Gisteren en vanmorgen gingen echt goed. Vooral gisteren was mijn dochter meer relaxed. Minder schelden en roepen als er wat was. Meer knuffelig en rustiger in reacties als je haar bijvoorbeeld vroeg wat op te ruimen. Ook had ze meer zin in dingen ‘s avonds: nog even met mij mee de hond uitlaten en daarna wilde ze nog samen de cavia’s verschonen. Toen ze naar bed ging, vroeg ze nog of ik haar tenen wilde masseren. Top. Jammer dat het alweer voorbij is.’

‘Mijn oudste is al weer een pak vrolijker. Ze ziet er weer frisser en aanweziger en opener uit. Ze is ook knuffeliger dan anders. De jongste staat weer steviger in haar lijf. Ze is ook niet op haar mondje gevallen en is weer heel direct en assertief. Vanavond als ze in bed liggen doe ik de healings. Ik vind het heel fijn dit zelf voor hen te doen en voel de healing dan ook door mij heen gaan, heerlijk.’

Gun jij je kind dat ook?

Wil jij de zomer of kerstvakantie of het nieuwe schooljaar  met een goed gevoel starten? Kan jouw kind een oppepper gebruiken zodat je daar niet de hele vakantie of een deel van je vakantie voor nodig hebt om de balans (en gezelligheid) weer te bereiken? Of dat het nieuwe schooljaar direct goed kan starten?

Kan jouw kind ook wel een beetje hulp gebruiken? Gun jij je kind dit ook? Met als gevolg dat niet alleen je kind weer beter gaat, maar dat er direct ook weer meer rust in huis is?

Schrijf je dan hier in voor de Helende Kidz Week en stuur direct een recente foto van je kind mee en een korte omschrijving van het probleem of de klacht waar je kind tegen aanloopt. De kosten voor deze helende week bedragen € 70,-. 

Daarvoor ontvangt je kind gedurende 5 dagen lang elke dag een Soul Body Fusion behandeling (op afstand) en meer als dat nodig is (de kosten van 3 sessies bedragen normaliter al € 100,- !!).

Je kind is van Harte Welkom !! Jij bent van harte welkom !! Ook wanneer je op een ander moment dit aan je kind zou willen schenken. Dan plannen we dat in in overleg met jou in.