Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Heling van angst (Corona)

Met deze heling ga je zowel individuele als collectieve blokkades, angsten en weerstand loslaten. Het gaat dan om de bizarre huidige omstandigheden en alles wat je daaromtrent in je systeem hebt opgenomen alsmede de collectieve angst  in het nu wat ook wel  én voorafgaand aan het verschijnen van dit virus, wat ook wel het angstvirus wordt genoemd.

Het gaat ook om je eigen individuele processen en angst mechanismen waarin je bewust of onbewust nog steeds in hebt vastgezeten, hebt kunnen verdoezelen of uit de weg bent gegaan, maar nog niet hebt weten op te lossen. Ook daar wordt je nu toe uitgedaagd, voorzien van heel wat lagen extra angst en extra pijn nu we zo op elkaar zijn aangewezen. Want ook daarin kunnen triggers hoogtij vieren.

Laag voor laag wordt je in deze heling uitgenodigd om los te laten zodat je weer in verbinding komt of kunt blijven. En om je weer te verbinden met de Universele Liefde en Levenskracht, zodat je vanuit (meer) vertrouwen de komende tijd goed kunt doorkomen, terwijl je gelijkertijd ook werkt aan je immuunsysteem (weet dat angst een slechte raadgever is voor je immuunsysteem).

De Heling

Laat de woorden van deze heling rustig bij je binnen komen. Maak zo veel mogelijk contact met je lichaam en met wat je voelt. Je kunt heel veel voelen maar ook heel weinig. Weet dat er altijd wat gebeurt. Hoe meer ontspannen jij bent, hoe meer je los kan laten. Zorg dat je echt een moment voor jezelf hebt om de heling optimaal binnen te laten komen. Ontspan jezelf door vooraf al even de rust op te zoeken door bijvoorbeeld bewust adem te halen zodat je vervolgens vanuit een grote ontvankelijkheid de helende trillingen in je systeem kunt opnemen.

Drink naderhand voldoende water en neem nog even rust. De heling werkt nog wel even door. 

Hoe vaak kun je de heling doen?

Zo vaak als je wilt. En elke keer wanneer angst de kop opsteekt en je wat perspectief nodig hebt. Ontstaan er fysieke klachten / ontgiftingsverschijnselen, doe dan even wat rustiger aan.

Ervaring

‘Wat een fijne meditatie is het. Heel erg bedankt ervoor. Bij mij is de angst er gisteren wel uit gezweet( ben in slaap gevallen met de koptelefoon nog op en de elektrische deken nog aan haha). Heb hem vanmorgen nogmaals helemaal beluisterd. Ik moest erg huilen toen ik onder die tweede straal stapte. Daar zit dus toch nog veel pijn op. Op die afwijzing en afgescheiden zijn. Maar daarna aan het eind van de meditatie wat een fijne energie. Heel bijzonder. Voel me nu wel rustiger’.

Heling van angst (Corona)