Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Heel-week voor volwassenen

Omdat het de kinderen altijd zo goed bevalt en de ouders die hun kinderen opgeven, ook vaak weer terugkomen en op herhaling gaan – ‘Ze worden er zo heerlijk rustig en ontspannen van’ bijvoorbeeld – en omdat ik merk dat de behoefte bij meerdere volwassenen ook echt aanwezig is om zichzelf weer even goed op te laden en te ontladen heb ik besloten om naast de helende kidzweek nu ook met een terugkerende regelmaat – en ook op verzoek – een HeelWeek voor Volwassenen te organiseren.

‘Het was een hele mooie week! Het voelde ook heel erg goed om het eens ‘grondig’ door jou te laten doen, dat helen 🙂 . Gedurende de week kon ik meer de tijd nemen om de heling ook echt even z’n werk te laten doen. Ik voel over het algemeen meer rust in m’n hoofd, minder gejaagd, minder piekeren. Het zit hem echt in de subtiele dingen gedurende de dag die het allemaal wat lichter en luchtiger maken. Als je weer een keer zo’n week houdt, doe ik zeker weer mee.’

‘Ik ben echt weer eens aangenaam verrast. Ik ervaar een grote rust in mezelf, ook het opgejaagde is minder aanwezig. Dit voelt zo goed, die rust in mijn systeem.’ (na de tweede dag)

‘Ik werd vanmorgen enorm uitgerust wakker. Voel me ook echt stabieler nu. Zelfs mijn katten reageren erop en merk ik dan mijn handen enorm stromen als ik Reiki activeer. Dat heb ik lang niet meer zo sterk gevoeld.’ (na de tweede dag)

Programma

5 dagen lang ontvang je een Soul Body Fusion afstemming op afstand, van maandag tm vrijdag. Daarnaast ontvang je een korte behandeling vanuit de Touch of Matrix en / of (aangevuld met) andere energieën en energiesystemen die nodig zijn en horen bij het thema van de dag.

Aanvullend ontvang je ook nog eens een multidimensional healing, waarmee je de nacht ingaat en verder heelt gedurende de nacht. Deze kun je op het moment dat je gaat slapen, zelf activeren. Daarvoor ontvang je duidelijke instructies via de mail.

De dagen

  • Dag 1 – blokkades loslaten (eventueel op thema en met boast vanuit o.a. de Body Toxic Cleansing)
  • Dag 2 – aarden (met de Grounding Empowerment)
  • Dag 3 – clearen (met de Gouden, Zilveren, Violette Vlam en de Hogere Zuiverende Straal)
  • Dag 4 – chakra’s en meridianen (met diverse reinigende energieën voor je chakra’s en meridianen)
  • Dag 5 – je fysieke lichaam, organen, en de verbinding met Onvoorwaardelijke Liefde (met o.a. de Love Flush voor het helen van wonden)

Wat brengt het je

Wat het je brengt, is voor iedereen verschillend. De meesten ervaren vooral:

  • Meer balans
  • Meer (innerlijke) kracht
  • Meer (zelf)vertrouwen
  • En meer vitaliteit

En het geeft ook nog eens  je immuunsysteem een fijne boast mee! Los van de shift die je ongetwijfeld zult gaan maken, juist door 5 dagen achter elkaar een afstemming te ontvangen

Gun jij jezelf deze energetische update?

Gun jij jezelf deze update? Wil jij een shift maken in je (wel) zijn? Is de behoefte aan meer welzijn en (innerlijke) rust groot? Gun jezelf dan deze Heelweek en stuur een recente foto ( eventueel voorzien van een thema, klacht of patroon waar je de helingen graag op zou willen inzetten ) naar info@nefertum.nl. en voorzie je zelf van een plekje. De kosten bedragen € 70,-.

Let wel: het is een intensief traject van 5 dagen, met een beperkt aantal beschikbare plaatsen.