Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Nefertum voor volwassenen

Het programma van Nefertum is geschikt voor volwassenen die vastlopen in relatie(s), ziekte, werk of financiële problemen, waardoor je het gevoel hebt dat het leven niet verloopt zoals jij dat zelf graag zou willen. En dat je aan het overleven bent in plaats van leven.

  • Loop je vast in hardnekkige patronen van relatieproblemen of zit je veel in conflictsituaties en ben je boos, bang of juist verdrietig daardoor?
  • Lukt het jou maar niet om die geschikte baan te vinden, waar jij op je plek bent of lukt het je maar niet om überhaupt een baan te vinden?
  • Ben je (chronisch) moe, gespannen, gestrest, neerslachtig of depressief, ben je burnoutgevoelig of ben je (chronisch) ziek en zie je het met enige regelmaat niet meer zitten?
  • Heb jij het gevoel dat je aan het overleven bent, voel je je alleen, eenzaam, gekwetst, niet geaccepteerd en in de steek gelaten?
  • Verlies jij jezelf in je contact met anderen, ben je ontvankelijk voor invloeden van buitenaf en vind je het moeilijk om los te komen van oordelen, kritiek en negativiteit van anderen en lukt het je niet om jezelf te zijn of ben je onzeker en voel je je ongewenst?
  • Zit je vast in negatieve gebeurtenissen of traumatische ervaringen vanuit je verleden en lijk je niet in staat dit los te laten?
  • Heb je al zoveel gedaan, maar lukt het je maar niet om je eigen leven te leiden zoals jij dat zou willen, vanuit je eigen kracht  en zelfvertrouwen en weet je ondertussen niet meer wat je wel kunt doen?

Word het jou ook te veel? Is jouw grens bereikt? En ben jij het zat om moe, depressief, boos, onzeker, gestrest of neerslachtig te zijn? En ben je klaar voor verandering? Dan nodig ik jou van harte uit om te zijn wie je werkelijk bent, net zoals de Blauwe Lotus dat doet, door alles los te laten wat jou niet meer dient en wat je tegenhoudt jouw leven te leiden in volledige vrijheid en onafhankelijkheid.

worried-girl-413690_1280

‘Ik had allerlei rare spanningsklachten, waar niemand raad mee wist. Ik ben nu zoveel verder gekomen en had al zoveel gedaan, terwijl ik het eerder niet meer zag zitten. Het heeft heel veel voor mij betekend, eindelijk iets waarmee ik echt geholpen werd en me beter deed voelen. Na elke sessie voel ik veel verlichting van pijn en spanningen. Ik heb de ontspanning en rust als zeer prettig ervaren. Bij jou voel ik me altijd prettig en kan ik mezelf zin.’  (Pieter, 38 jaar, stress en spanningsklachten waaronder kortademigheid, druk op de borst en tussen schouderbladen).

De Wet van Aantrekking

We worden allemaal geboren in een zuiver bewustzijn, open en verbonden. Dat zien we terug in elke baby, die vol bewondering om zich heen kijkt …

Gaandeweg is de kans groot dat we steeds meer verstrikt raken in de wereld om ons heen. We passen ons aan, eerst aan de wensen va onze ouders, later op school en ook in de maatschappij. We voelen onszelf steeds minder verbonden, voelen ons alleen of eenzaam, ongewenst, onbegrepen, gekwetst, afgewezen of ongeliefd, in onzekerheid en vaak in onmacht en angsten. We raken onze authentieke zelf kwijt ….

Door de jaren heen raken we steeds verder verwijderd van wie we in werkelijkheid zijn, lopen trauma;s op en worden uiteindelijk ziek, depressief en neerslachtig en dat zien we terug in de wereld om ons heen, in onze relaties, (chronische) ziekte, in ons werk en ook in onze financiën.

Het leven laat jou precies zien waar je staat en zolang jij je (nog) niet goed voelt over jezelf, dan is er werk aan de winkel. Volgens de Wet van Aantrekking heeft alles wat je terug ziet in je leven altijd met jezelf te maken. Als jij je niet goed voelt over jezelf, dan resoneert een ander op jouw trilling en trek je situaties of mensen aan die jouw gevoel over jezelf alleen maar bevestigen.

Uiteindelijk ontstaan er steeds meer klachten en zoeken we het vaak in omstandigheden, maar we vergeten dat wij zelf degene zijn die werkelijk kunnen veranderen, van binnen uit. Als je op die manier leert kijken naar je leven, dan kan ook jouw leven werkelijk veranderen.

Nefertum ondersteunt jou bij het loslaten van alles wat jou niet meer dient. En elke afspraak is er opgericht jou terug te brengen naar jouw eigen kern, vrij van elke ballast vanuit het verleden om te kunnen zijn wie je bent.

Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je er meer over lezen, klik dan hier en klik hier als je wilt onderzoeken of mijn werkwijze wel bij jou past.

crocus-76852_1280

 

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.