Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Jezelf staande houden in de chaos van Nu (met gratis heling)

| Geen reacties

In deze tijd kun je de ene dag een gat in de lucht springen zo goed en fijn en stromend als je je voelt en een dag later zit je zomaar volledig in zak en as en kun je je volkomen uitgeput voelen. Soms met een duidelijke oorzaak en soms ook totaal niet. Het voelt werkelijk als een grote chaos, zowel op persoonlijk niveau als planetair. Je zou zelfs kunnen zeggen dat alles wordt losgeschud, omhoog getrild om uit te zuiveren op weg naar de Nieuwe Aarde en 5D. 

De energetische downloads van deze maand zijn dan ook niet van de lucht en zullen ook bij jou enig fysiek ongemak kunnen brengen, of patronen die elkaar in een razend tempo opvolgen. Het ene is nog niet achter de rug, of het volgende dient zich weer aan. Weet dat december en ook de tijd daarna nog vele downloads op ons worden afgevuurd met als doel alles uit te zuiveren, maar ook om bij jezelf te leren blijven en het Licht in jezelf te activeren om niet alleen in Licht, Liefde, Mededogen en gezondheid te kunnen blijven, maar ook om je eigen zielslicht en kwaliteiten te activeren. Om van daar uit ook een wereld van liefde en mededogen om je heen te creëren.

girl-1869532_640

Deze tijd vraagt om energetisch onderhoud

Deze tijd vraagt hoe dan ook om energetisch onderhoud als je wilt blijven staan. En dan nog kan de uitdaging groot genoeg zijn omdat je op elk denkbaar niveau geconfronteerd wordt met chaos om je heen.

Daarnaast vraagt het ook om andere ziens- en denkwijzen en het verwerken van dat wat er op jouw pad komt, wat er bij jou wordt losgeschud en neergezet om af te rekenen met je eigen afgescheiden lagen van oud zeer. Om vervolgens ook te leren kijken voorbij de afgescheidenheid van de ander, omdat we allemaal EEN zijn.

Als we vervolgens ook alle oordelen op bijvoorbeeld die andere denkwijzen los (leren) laten, omdat elk persoon zijn eigen keuzes maakt die kloppen, als zijnde gestuurd vanuit het Universum, dan ontstaat er een andere wereld.  Dan leren we de strijd en weerstand los te laten alsmede meningsverschillen naast elkaar neer te zetten om uiteindelijk tot aanvaarding en een totale overgave van wat is te komen. Zowel op persoonlijk als mondiaal vlak.

Dan boren we eerst de vrede, harmonie en liefde in onszelf aan, bezien we van daaruit ook de ander, wat deze ook laat zien en hoe deze zich ook gedraagt. Dan kijken we voorbij de afgescheidenheid en richten we ons op het Ware Zelf van de ander vanuit onze eigen Ware Zelf. Dan is er ook voor de ander Vrede, Harmonie en Liefde. Door vervolgens gezondheid, mededogen en verbinding om je heen te visualiseren, wordt het veld steeds sterker en groter en creëren we samen die vrede, liefde en harmonie waar we diep van binnen allemaal naar hunkeren.

Hoe meer mensen dat gaan doen, hoe groter het Veld wordt des te eerder kan de chaos die is ontstaan, ook weer verdwijnen.

Je kunt altijd weer terug keren naar Balans

Het gaat er dus om je eigen pijn aan te kijken en anders te leren kijken naar de pijn van de ander (door dwars naar de kern van de ander toe te gaan en voorbij de afgescheiden lagen te kijken) waardoor jijzelf overeind kunt blijven in plaats van te verzanden in slachtofferschap waarbij je de ander in zijn proces laat zonder dat je daar nog iets aan wilt veranderen. Dan kom je uiteindelijk steeds meer in contact met wie jij werkelijk bent, in je eigen kwaliteiten en ben je verbonden met je eigen Bron en Levenskracht van waaruit  je kunt creëren wat je wil en kunt gaan leven vanuit verbinding met de overvloedsvelden.

Dan kun je in het dagelijks leven alsnog te maken krijgen met fysieke klachten, extreme vermoeidheid of extreme triggers, maar dan nog steeds ben jij degene die de touwtjes in handen heeft en kun je altijd weer terug keren naar balans, gezondheid en overvloed. Dan laat je in dit geheel de ander en ook de schuldvraag los, verbind je je met de Bron in jou en kies je voor bewuste creatie van gezondheid, mededogen, onvoorwaardelijke liefde en harmonie en daarmee creëer je dat ook om je heen.  

Je kunt er altijd weer naar terugkeren. Op het moment dat het ‘mis’ is gegaan, stem je je opnieuw af en wacht je totdat je je weer beter voelt. En dat kan veel sneller dan je zou denken.

In deze tijd heb je veel ruimte en stilte nodig

Als eerste is het belangrijk om in de chaos je eigen rust (terug) te vinden door te mediteren en dingen te doen die je nodig hebt om tot jezelf te komen. Op het moment mediteer ik minimaal 2 keer per dag een half uur. Dat gaat diep! Het brengt me veel balans en inzicht. Ik reflecteer en laat alles de revue passeren en voel wat ik daarbij voel. Dat is altijd al belangrijk maar nu er zoveel om hoog komt, nog veel meer. In mijn artikelen ‘De Kracht van je Eigen Transformatie’ en ‘Triggers omzetten, hoe doe je dat’ lees je meer over het voelen, bewustzijn en inzicht.

Meditatie schenkt je rust, bezinning, energie en een betere nachtrust. Als je daarnaast de extremiteiten die jij in deze tijd misschien ook mag ontmoeten, en de koe bij de hoorns vat, kun je veel omzetten in deze tijd maar ook activeren. Want ook daar worden we in alle frequentiedownloads toe uitgenodigd. Het mag en kan heel snel gaan nu. We worden uitgenodigd om op te staan in ons eigen Meesterschap.

Extreme vermoeidheid – een voorbeeld

Laatst had ik problemen met mijn laptop en kon ik voor windows geen updates meer doen, iets waar ik toch echt wel even hulp voor moet inschakelen. Een avond lang zat ik naast zo’n IT’er die dat allemaal top voor mij regelt, naar het scherm te kijken. Tot 23.00 uur s’ avonds toe. Dat is voor mij echt veel te laat om op die manier nog bezig te zijn en ik was dan ook  doodmoe. Te moe om te mediteren (!?) ben ik gelijk gaan slapen en werd met veel hoofdpijn en een extreme vermoeidheid wakker.

Dat was flink balen, want ik had een volle agenda met afspraken waar ik me volledig voor wil kunnen geven maar voelde mij totaal uitgeput. Ik ging er voor zitten, ging mediteren in de ochtend, wist dat ik wat slaap en rust te kort kwam. Het mediteren hielp wel even, maar toch bleef die vermoeidheid de overhand hebben. Innerlijk bleef ik me toch nog tegen dat wat ik voelde verzetten en bleef ik gedachten denken (hoe kom ik deze dag in godsnaam goed door), die maakten dat ik nog geen vooruitgang kon boeken.

Totdat ik dacht: wat ben ik aan het doen. Natuurlijk kan ik met een uurtje minder slaap en heb ik minder rust kunnen nemen, maar dat betekent niet dat ik hier in moet blijven zitten. Ik begon me nu echt met mezelf te verbinden en zag voor me hoe de energie weer opvijzelde nu ik bewustzijn op mijn gedachtegang en eigen sabotage had gezet. Ik nam ook de bewuste keuze om een andere intentie neer te zetten: ik kan mezelf te allen tijde weer volledig herpakken. En dat heb ik dan ook gedaan.

In het geheel wil je mindset ook mee doen en is daarmee een enorm belangrijk aspect van aanvaarden en iets anders willen neerzetten!

girl-3704998_640

Afstand en afgescheidenheid

Een ander voorbeeld gaat over afstand en het ervaren van afgescheidenheid bij een ander. Afstand is echt een grote trigger voor mij, omdat ik deze in mijn jeugd dagelijks heb ervaren, evenals een hoge mate van afgescheidenheid die orde van de dag was.

Nu kun je je vast voorstellen dat met tijd en wijlen bij mij dit thema nog wel eens om de hoek kan komen kijken, maar dat dat nu in een extreme mate om de hoek kwam kijken. Daar waar mijn partner eerder hartklachten had ontwikkeld, heeft zich nu een tumor in zijn nek gevestigd. Gelukkig met 80% kans op gezonde cellen volgens de MRI en echo, maar wel met een mengvorm van cellen die zich tot kwaadaardige cellen gaan ontwikkelen (dit wordt hiermee gelijk besteld zou ik zeggen). En geen 100% zekerheid omdat een biopt slechts een hapje uit een appel is.

Daar zit je dan, in deze tijd, met beperkte operatiekamers in gebruik te wachten en te wachten en te wachten. Terwijl onze vooruitzichten positief lijken, heeft het best wel wat impact. Zelf zie ik mijn uitdaging in dit geheel vooral in het gedrag van mijn partner en loslaten van wat hij zou moeten doen. Daar waar hij voornamelijk alleen wilde denken dat het goed zou kunnen zijn, keerde hij zich op een gegeven moment volledig af van alles en iedereen en kon hij alleen maar vanuit afgescheidenheid reageren. Logisch. Maar toch.

Voor mij mijn grootste trigger maar dus ook een uitnodiging, daar waar ik bij de hartklachten delen van mijn jeugd met mijn vader kon verwerken, mag ik me nu door deze afgescheiden lagen die in mij getriggerd worden, heen werken. En daarnaast mag (lees: moet) ik het proces van mijn partner volledig loslaten. Hij staat er anders in dan ik en loopt (vanzelfsprekend) zijn eigen pad. Als ik dat toesta, zet hij die stappen die nodig zijn (zonder dat dat overigens mijn intentie is).

Ik begrijp mijn partner en zijn gedrag volledig en zie het ook als legitiem. Ik zie de worsteling, de pijn en de afgescheidenheid, maar voel ook mijn worsteling en ben volledig uitgeput in deze pool van zwaarte. En hoe legitiem ook, ik vind het ook super vervelend en zou niet iets zijn wat ik zou doen. Op een gegeven moment vertel ik mijn partner er ook over. Dat ik uitgeput ben, door hem (en ik zeg er ook gelijk bij dat ik heus wel weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen gevoel, maar dat het nu even zo voelt). Dat ik het begrijp en dat hij zich zeker zo mag voelen, maar dat ik het verschrikkelijk lastig vind hoe ik me daarbij moet voelen.

Ik heb me geuit, volledig bewust van zijn afgescheidenheid en die van mij. Ik uitte me, zonder intentie om iets aan zijn gedrag te willen veranderen, want echt, hij mag zich voelen zoals hij zich voelt. Toen dat werkelijk bij mij binnen kwam kon ik door of om de afgescheiden lagen heen kijken en me weer verbinden met zijn kern. Ik keek er voorbij en werd toeschouwer, waardoor er bij hem alsnog een gedragsverandering plaats vond. Waar ik niet naar op zoek was en ook niet had verwacht of gewild had in het kader van een totale aanvaarding van wat zich aandient en loslaten van de ander.

Jezelf uiten, zonder intentie de ander te veranderen, alsmede door de afgescheiden lagen van de ander heen kijken zorgt ervoor dat je de werkelijke kern van de ander weer ziet en daardoor ook weer in verbinding kunt komen met je eigen kern.

Ik heb mezelf er volledig door heen geworsteld en mezelf weer herpakt. Ik zie de uitnodiging van het moment. Blijkbaar is dit wat er naar boven mocht komen en worden omgezet. Ik  heb deze kans met beide  handen aangegrepen, ben een ander pad gaan bewandelen en heb zo weer een enorme shift kunnen maken. En tegelijkertijd zette ik zelf de energie niet langer klem in huis, waardoor mijn partner er ook weer uit kon komen, zonder dat dat nog nodig was. Ik kon nu blijven staan in de afgescheidenheid.

Dagelijkse beslommeringen

Ook als er niet zoveel aan de hand is, raad ik je aan om in deze tijd naar binnen te keren en te reflecteren. Over de dag, over lichte of zwaardere irritaties. In je meditatie zet je bewustzijn op wat er nog in je leeft, voel je wat je nog niet gevoeld hebt, ontvang je inzichten (ook over je denkpatronen) en laat je los.

Vanuit het herpakken, loslaten en omzetten vind je de verbinding terug met jezelf en de Bron en ben je een Bron van Creatie. Want als je vandaar uit bewust gaat intunen op bijvoorbeeld gezondheid, mededogen en innerlijke kracht, dan kan het niet anders dan dat dat ook in jouw ervaringsveld verschijnt. Dan ben je een magneet voor Liefde en Overvloed en help je mee aan het creëren van een Veld van Liefde, Gezondheid en harmonie. Voor jezelf maar ook voor het geheel.

Dan is er alleen nog maar stilte en aanvaarding, en verdiep je het contact met je Ware Zelf.

Ook jij kunt jezelf altijd weer herpakken

Of het nu de Chaos om je heen is, je eigen triggers en uitdagingen die nu op jouw Pad verschijnen of de dagelijkse beslommeringen die jouw energieniveau ‘om zeep helpen’ maakt niet uit. Ook jij kunt jezelf op elk moment weer herpakken en op die manier meewerken aan een groot Liefdesveld.

En ook dat gaat in deze tijd zoveel sneller en makkelijker, ondanks de grote uitdagingen die ons om de oren vliegen. Dat kun je doen door bijvoorbeeld te werken met de Violette Vlam, de Platina Straal en Metatron en de Diamant Gouden Straal en / of andere Gouden frequenties om je te verbinden met het liefdesveld, je eigen lichtcodes en je eigen creactiekrachten.

Dan ga je van reinigen en zuiveren naar loslaten en heling naar verbinding en activatie van je eigen Lichtkracht en (ziels)kwaliteiten

woman-1995624_640

Dat zou je zo kunnen doen

  1. De Violette Vlam

Als eerste is de Violette Vlam van Saint Germain de straal die zorgt voor diepgaande reiniging en transmutatie, ook van karmische invloeden. Je kunt Saint Germain t.a.t. aanroepen voor hulp, door eerst de rust in jezelf te zoeken, je te verbinden met de Aarde en de Kosmos en dan vanuit je hart roep je Saint Germain aan en vraag je hem om jou te zuiveren met zijn Violette Vlam.

Je kunt ook de Vlam visualiseren, dan stel je je voor dat je er in gaat staan, net zolang totdat jij voelt dat het voldoende is. Het is niet alleen handig om jezelf zo op te schonen, maar ook elke (werk)ruimte in je huis. Het schoont niet alleen recent karma op, maar ook dat wat er onder zit van vorige incarnaties.

Je kunt de Vlam ook met je intentie aanroepen, bijvoorbeeld met de woorden:

‘Ik vraag de (Gouden Zilveren) Violette Vlam om alle disharmonieuze energieën in mijn 4 lichtlichamen te zuiveren (met betrekking tot ……… hier vul je eventueel een klacht of thema in) en transmuteren in Licht en Liefde’.

Je kunt hier ook heel specifiek vragen om een zuivering en transmutatie van disharmonieuze energieën op een bepaalde klacht of thema.

En vervolgens ga je je lichaam observeren, voelen hoe het voelt terwijl de energie zijn werk doet voor je.

  1. Aartsengel Metatron

Roep dan Metatron aan voor heling met zijn heilige geometrie, door je eerst te verbinden met zijn Platina Straal. Deze laat je via je kruin binnenkomen, om in je hart te zakken en het licht daar wat te laten verspreiden om het vervolgens via je benen de aarde in te laten stromen.

Daarna maak je de straal breder, totdat deze volledig om je heen zit. En daar blijf je even in, net zolang totdat jij voelt dat het klaar is.

En vervolgens kun je ook nog vragen om je chakra’s en meridianen met zijn heilige kubus te reinigen of door je voor te stellen dat jij in het midden van deze heilige geometrie zit. En ook dan ga je wederom je lichaam waarnemen.

  1. Goud

Daarna zal een afstemming op Goud je helpen gecentreerd te blijven, terwijl je tegelijkertijd ook de hogere trillingen in je op kan nemen en je eigen lichtcodes kunt activeren, die staan voor jouw eigen (ziels)kwaliteiten.

Je kunt de Gouden Straal op een zelfde manier binnen laten komen zoals je deed met de Platina Straal. Eerst klein binnen laten komen, en daarna volop om je heen. Deze straal kun je na de verbinding met de Aarde vanuit je hart om je heen zetten als een Gouden Bol van Licht.

Laat daarin de Diamanten Gouden straal in binnen komen, ik reik het je aan. Laat het elke cel in jou activeren. Laat het jouw eigen (ziels)kwaliteiten activeren. Maar bovenal zorgt het voor een hoge trilling terwijl je ook op Aarde gehouden wordt.

Ga dan naar de achterkamer van je hart, 3 cm verder naar binnen. Zie dan voor je dat je gezond bent, vol mededogen en omringt door lieve mensen. Het is jouw bestaansrecht. Vanuit deze plek in deze energie ontstaat een enorme creatiekracht.

Als we dit samen doen, beginnend bij onszelf dan zal het zich steeds verder kunnen verspreiden. Het begint altijd bij jou 

Gratis heling

Vind je het fijner om door een heling heengeleid worden: laat je dan door deze (gratis) geleidemeditatie heen leiden.  

Klik hier om naar de heling toe te gaan.

Oermoederliefde groepsheling op 29-12-2021 van 20.00 tot 21.00 uur !!

Op 29 december reist de Oermoeder af naar het Oude Egypte, voor een diepgaande heling en vebinding met de krachtige symbolen, piramiden en Tempels, Goden, de Heilige Geometrie, Piramidekracht, hiërogliefen en energiesystemen die daar volledig op zijn afgestemd. Een bekrachtigende en transformerende heling!  

In deze heling gaan we ook aan de slag met het omzetten van patronen en zal er veel gezuiverd en geheeld mogen worden. Je leest er hier meer over.

Tip: jezelf laten inwijden

Je kunt jezelf ook laten inwijden, dan ontvang je een heling en inwijding waardoor de energie direct toegankelijk is voor je om jezelf verder te helen. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan de Gouden, Zilveren, Violette Vlam, de Platina Straal, de Diamant Gouden Straal, Shamballa 999 en de 999 Zilveren Straal Overvloed Energie.

Er is ook een Egyptisch inwijdingspakket dat wellicht ook interessant voor je zou kunnen zijn.

 

Heb het goed in deze tijd, jij bent je eigen Meester <3.

 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.