Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Het Kristallijnen Veld van Lemurië roept jou!

| Geen reacties

In deze tijd komt er steeds meer informatie naar boven om heling, vrede en harmonie vanuit het Lemurisch Tijdperk naar de Aarde en mensheid toe te brengen. Voordat het land tot zinken werd gebracht is er veel veiliggesteld. Die informatie komt  nu naar boven zodat wij als mensheid onszelf en daarmee ook anderen en de Aarde kunnen helen.

Als de energie je aantrekt en resoneert, is de kans groot dat ook jij deel hebt uitgemaakt van deze cultuur. Je kunt jezelf daar nu ten volle mee verbinden zodat je meer Licht, Liefde, Vrede en Harmonie kunt gaan integreren in jouw zijn en dat zul je dan ook naar anderen toe gaan uitstralen. Daarmee nodig je anderen op hun beurt ook uit om tot (meer) Heelheid te komen.

Door te werken met de technieken en energieën die ook vanuit de Kosmos naar de Aarde toe worden gezonden, verhoog je je eigen trilling, draag je bij aan het grote geheel en werken we samen naar de Nieuwe Aarde toe.

globe-g61e07c180_640

Spiritueel Paradijs

Lemurië was nog voor de tijd van Atlantis een spiritueel paradijs op aarde. Het was een zeer hoog ontwikkelde beschaving die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Lemurië wordt ook wel het land van “Mu” genoemd wat moederland betekent en het lag in de Stille Oceaan. 

De tijd van Lemurië zijn onze vroegste herinneringen van ons bestaan op de Aarde. Het was een gouden tijd, het paradijs of de tuin van Eden. Het bewustzijn was overwegend intuïtief en vrouwelijk. We waren in harmonie met onszelf en onze omgeving, de natuur en de elementen, het universum, met God en Godin, met alles wat Is.

Men zegt dat de Lemuriërs de eerste bewoners van de Aarde waren. Ze kwamen hier wonen in vrede, harmonie, liefde en eenheid en deelden de prachtige geschenken van de Aarde. Zij vormden een ideale samenleving, die compleet volgens de wil van God verliep totdat er misbruik werd gemaakt van Liefde en deze beschaving ten onder ging. 

Daar waar de Lemuriërs bezig waren met Licht liefde en eenheid, met Goddelijkheid een paradijselijke samenleving creëerden, ontstond er ondertussen in Atlantis steeds meer afgescheidenheid en machtsvertoon. De Atlantiërs waren voornamelijk geïnteresseerd in technologie in plaats van het subtiele, etherische en magische van Lemurië. De bevolking werd overheerst door een kleine groep van machthebbers, die alle kennis over de Natuurwetten voor zichzelf hielden, waardoor steeds meer Atlantiërs ook hun verbinding kwijt raakten.

De machthebbers kregen steeds meer honger naar macht en begonnen andere mensen en samenlevingen te veroveren. De overwinningen zorgden voor steeds meer macht. Ook Lemurië werd binnen gevallen, maar daar waren de Lemuriërs met hun sterke invoelendheid wel op voorbereid.

Zij lieten als eerste hun Kristallen stad beveiligen door deze te verplaatsen en te laten zinken in de Aarde. Zij begrepen toen al als multidimensionale wezens dat niets vast is en dat alles energie is. Sommige Lemuriërs vluchten naar andere delen van de wereld, de meesten gingen naar andere dimensies of parallelle werkelijkheden binnenin de aarde en op die manier ook weer naar de Kristallen Stad of andere planeten. Ieder creëerde een eigen werkelijkheid maar de energie werd gedeeld en daardoor bleven zij verbonden met elkaar.

De Lemuriërs lieten na de Kristalstad het hele eiland zinken naar de bodem van de Stille Oceaan door in eenheid samen te werken. Zo zou de kristallen stad verborgen blijven voor de wellustige Atlantiërs. Sindsdien bestaat Lemurië onder de Aarde in een andere dimensie, niet zichtbaar voor onze ogen. En gelukkig is er nog veel meer veiliggesteld en bewaard gebleven.

Ze namen alle nodige maatregelen om de Liefdesfrequenties te bewaren en deze weer naar boven te laten komen op het moment dat de mensheid en Aarde daar klaar voor zouden zijn met als doel om weer te gaan leven vanuit van onvoorwaardelijke liefde, vrede en harmonie. Want ook dat hadden zij voorzien.

Die tijd is nu gekomen.  Er komt nu steeds meer informatie naar boven om ons en de aarde heling, vrede en harmonie te brengen. Niet zo gek dus dat er steeds meer mensen zijn die zich met de energie verbonden voelen en dat er ook steeds meer herinneringen naar boven komen die ons de weg van Licht en Liefde laten zien (bron: inwijding Licht van Lemurië).

Op deze manier willen de Lemurianen graag bijdragen aan de ascentie van de mensheid en Aarde en met dit artikel laat ik je graag zien hoe je daar zelf ook mee aan de slag kunt gaan.

De Kristalstad

De Kristalstad was het eerste wat door de Lemuriërs veilig werd gesteld door het te laten zinken en vervolgens onbereikbaar te maken voor de machtsbeluste Atlantiërs. Zij lieten de stad en daarna ook heel Lemurië in zee zakken. Door jezelf bijvoorbeeld in je meditaties af te stemmen op de helende frequenties van de Kristalstad verhoog je je eigen trilling en vindt er heling plaats.

Het is een stad gemaakt van Lemurische Kristallen met een zacht roze gloed. Ze zijn glashelder en mooi en nemen de vorm aan van een trap, de trap naar de hemel en verlichting. De vloeren zijn glad, net als sommige plafonds. De wanden van gebouwen zijn gemaakt van kleinere Lemurische Kristallen die zijn samengevoegd. Alles is harmonie, vrede en liefde, sommige kristallen genereren zelf licht en anderen zenden pure frequenties uit van pure liefde en heling. En alles wat nodig is, is aanwezig en komt van de Natuur. Alle energieën worden hergebruikt.  

In de stad bevindt zich de Hal van Genezing, waar constant genezingsvibraties worden gegenereerd. Alle ziektes en beperkingen worden hier genezen. Niets wat niet licht is, kan binnen deze energieën blijven bestaan. Je hoeft in je meditaties alleen maar toestemming te vragen om naar binnen te mogen gaan en om genezing te vragen. Daarnaast zijn er piramideachtige gebouwen, bolvormige gebouwen met meer vrouwelijke energie en geometrische vromen die verschillende energieën channelen. Ik ervaar de energie zelf als een heerlijke zachte en tegelijkertijd ook een sterk krachtige manier van heling.  Je hoeft jezelf er alleen maar op af te stemmen waardoor het de eenvoud siert (Bron: inwijding Licht van Lemurië).

rock-crystal-geb1ffd09c_640

Telos

Dan is er ook nog Telos. Telos is een Lemurische lichtstad in het binnenste van de aarde, de Holle Aarde onder Mount Shasta in Californië. Deze lichtstad wordt bestuurd door een Raad van Twaalf Opgestegen Meesters en hogepriester Adama. De bewoners van Telos zijn hoogontwikkelde wezens, die ons als oppervlaktebewoners graag willen ondersteunen op onze weg naar ascensie.

Mount Shasta is een bijzondere krachtplek. Door in je meditaties naar deze plek toe te gaan en je te verbinden met Telos, Gidsen en bijvoorbeeld de Kristallijnen Healing Tempels zul je daar ook diepgaande healing kunnen ervaren. Telos maakt deel uit van een netwerk van Lichtsteden. Daar ben je dan tegelijkertijd ook mee verbonden en maakt het geheel enorm krachtig.

Als je jezelf verbindt met Telos, verbindt je je met de liefdevolle en tegelijkertijd krachtige trillingen van de Lichtstad.

Lemurische zaadkristallen

Lemurische Zaadkristallen zijn bijzondere kristallen uit het Lemurisch tijdperk, die ook op tijd in veiligheid zijn gebracht. Ze zouden verstopt zijn in de Aarde en ook pas naar boven gekomen toen de mensheid er ‘klaar’ voor was.  Het zijn zeer krachtige stenen met een hoog bewustzijn die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten Lemurische energie, ze zijn door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. De energie is bijzonder liefdevol.

De stenen helpen o.a. met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, het vergroten van je aura en helpen ook enorm goed bij slapeloosheid, maar doet nog zoveel meer. Ze hebben horizontale strepen (striaties) en soms zijn er ook andere symbolen waar te nemen op het kristal. Hoe meer symbolen de steen bevat, hoe krachtiger ze is en hoe meer Kennis erin opgeslagen zit.

Ze worden “zaad” genoemd, omdat ze los van elkaar in het zand worden gevonden, alsof ze ooit gezaaid zijn. Op de uiteinden van de stenen, waar ze ooit van de cluster zijn afgebroken, zijn ze opnieuw gaan groeien, waardoor er nieuwe puntjes zijn ontstaan, dit maakt de stenen zo uniek.  Kristallen met deze groeivorm wordt ook wel self-healers genoemd. De mogelijkheden van dergelijke kristallen zijn oneindig. 

Gevoelige mensen kunnen de enorme kracht van de Lemurische kristallen ervaren. Er wordt gezegd dat als je één Lemurisch kristal in je handen neemt, je contact hebt met alle andere over de hele Aarde. Ze zeggen ook als je Lemurische kristallen samen neerlegt, ze een enorm groot energieveld uitstralen en sommige mensen nemen dit waar als een heel krachtig auraveld of wit Licht.

Je zult het heerlijk vinden om te mediteren op een Lemurisch Zaadkristal of er eentje bij je te dragen. Veel healers gebruiken de kristallen in hun werk. Met de inwijding in de Lemurische Zaadkristallen wordt je op energetische wijze in verbinding en afstemming gebracht met de bijzondere helende krachten van de kristalenergie (bron 1 en bron 2

Lemurische Kristallijnen Band van Licht

De Lemurische Kristallen Band van Licht is een elektromagnetisch krachtveld van kristal energie dat de planeet aarde omringt en wordt ook wel de Kristallijnen Matrix van de Aarde genoemd. Deze kristallen Band van Licht straalt een liefdeskracht met een hoge energie uit alsmede een hoge creatiekracht. De Band van Licht houdt een hoge vibratie vast van onvoorwaardelijke pure liefde, harmonie, eenheid en vrede.

Het werd de Lemurianen toegestaan om deze kristallen band van Licht te creëren voordat het Land van Lemurië in de oceaan zonk. Het werd dus om de Aarde heen geplaatst en heeft als doel om onze vibraties te verhogen en ons te helpen bij het overgaan naar hogere dimensies van Licht, Liefde, Harmonie en Vrede. Op die manier worden we steeds meer in staat worden gesteld om de gouden eeuw hier op Aarde voort te zetten.

Je hoeft jezelf er alleen maar op af te stemmen om op één lijn te komen met de energieën van het Lichtveld van de Aarde. Bij voorkeur breng je dan eerst je eigen Persoonlijke Kristallijnen Matrix in balans, bijvoorbeeld in de Hal van Genezing in de Kristalstad. Na de afstemming op het Licht veld van de Aarde kun je je ook afstemmen op het Kristallijnen Eenheidsveld van het Universum.

Vanuit je Aardesterchakra (hieronder meer) ben je in staat om jezelf op een eenvoudige manier te verbinden met de Kern van de Aarde maar kun je ook de energie vanuit de Matrix van de Aarde daarin opnemen waardoor deze ook je lichaam in stroomt.  

Kosmische energie

Ook het Universum staat niet stil in dit proces, daar zijn we ons al tijden van bewust. En nog steeds worden Lemurische trillingen en vibraties vanuit de Kosmos naar de Aarde toezonden zodat we samen kunnen toewerken naar een Nieuwe Aarde en ons kunnen verbinden met die eenheid, de onvoorwaardelijke liefde, de harmonie en de vrede waar we al zo lang naar verlangen en wat ook enorm hard nodig is, juist nu.

Het is dan ook niet voor niets dat daar heerlijke energie uit voortkomt, waar je je na een inwijding op af kunt stemmen. Zo zijn de Diamanten Gouden Straal en de Platina Straal afkomstig uit het Kristallijnen veld van de Kosmos. De Oermoederliefdes energie van A Mother’s love frequentie komt uit de kern van de Kristallijnen Aarde en helpt je onder andere bij het openstellen voor de kristallijnen frequenties die op je afgevuurd worden. Het zijn liefdevolle maar ook bekrachtigende energieën die jou in je transformatieproces voort stuwen en helpen bij jouw helingsproces en balans.

Er zijn ook diverse Lemurische inwijdingen waardoor het afstemmen op de Lemurische energieën nog makkelijker wordt en de energie meer toegankelijk terwijl er tegelijkertijd bij dergelijke inwijdingen ook een reiniging en heling plaats vindt.

universe-g719a92f12_640

Aarden en reinigen

Tijdens je meditaties is het dus heel eenvoudig om je af te stemmen op de Lemuriërs en hun prachtige energieën op verschillende manieren. De mogelijkheden zijn groots en divers. Je hoeft je er ‘slechts’ op af te stemmen en voor open te stellen.

Door al die downloads en mogelijke healing kun je te maken krijgen met ascentie klachten en doordat je trillingsfrequentie sterk verhoogd wordt, zal alle oude informatie uit je systeem trillen en zich zichtbaar maken. Velen denken dat het dan niet gewerkt heeft, maar juist dan is ‘noodzakelijk’ om staande te blijven en gecentreerd zodat je vervolgens voldoende bewustzijn op die pijn en patronen krijgt, waardoor het definitief kan worden losgelaten.

Dat is niet altijd even makkelijk. Maar gelukkig zijn er een aantal technieken die jou daarbij kunnen helpen de balans weer terug te vinden.

Als  eerste is daarin je aardesterchakra van groot belang. Door deze te reinigen en balanceren zul je zelf de balans ook weer makkelijk terug kunnen vinden. Als je dit chakra ook nog eens activeert, zullen ook je andere chakra’s uitgelijnd worden én jouw 12 voudig chakra systeem activeren. Bovendien zorgt het voor een aarding, daar waar andere 3D visualisatietechnieken in deze tijd echt niet meer volstaan. 

Vanuit een geactiveerde Aardesterchakra kun je de voedende energie vanuit de Kristallijnen Kern van Moeder Aarde in je opnemen, gewoon door het je voor te stellen en te weten dat de energie altijd jouw intentie volgt. Van daar uit kun je vervolgens ook de energie van de Kristallijnen Matrix van de Aarde in je opnemen.

Daarnaast is het ook nodig om je mannelijke en vrouwelijke energie te balanceren met 2 omgekeerde piramides omdat je dan pas eenheid kan bereiken. Daarbij kun je ook je Merkaba activeren, je lichtvoertuig waarmee je op een eenvoudige manier astraal kunt reizen.  Bijvoorbeeld door naar de Hal van Genezing in de Kristalstad of naar Telos te gaan.

Spiritueel onderhoud in 6 eenvoudige stappen

Wil je jezelf opladen? En wil je jezelf in een steeds hogere trilling brengen en begeven? Pas dan deze volgende stappen toe, het zal je helpen opladen, in balans te brengen en je trilling verhogen. Weet dat het ook erg belangrijk is om dit te doen om je te blijven aarden als je met Lemurisch Lichtwerk aan de slag gaat! 

  • Je Aardesterchakra laten reinigen en balanceren (vraag Aartsengel Sandalfon of activeer de energie van Shamballa Aardesterchakra);
  • Je Aardesterkchakra activeren (dito);
  • Neem vervolgens de kristallijnen energie van Moeder Aarde in je op via je Aardesterchakra (door je er op af te stemmen, het te laten gebeuren of er om te vragen);
  • Balanceer vervolgens je mannelijke en vrouwelijke energie balanceren met 2 tegenovergestelde piramide. De bovenste piramide heeft een punt boven je hoofd en het ondervlak ter hoogte van je knieën, de onderste piramide heeft de punt onder je voeten naar beneden met het vlak ter hoogte van je schouders. Stel je voor dat de bovenste piramide naar rechts begint te draaien en de onderste naar links: je energie wordt hierdoor uitgebalanceerd waardoor er steeds meer eenheid in jou ontstaat;
  • Je kunt nu astraal reizen door je Merkaba (je Lichtvoertuig) te activeren voor healing, door de 2 hierboven genoemde piramides te laten transformeren tot een lichtbol om je heen, waardoor je in staat wordt gesteld bijvoorbeeld naar een Healing Tempel, de Kristalstad of Telos af te reizen en je te verbinden met de Kristallijnen liefdesfrequenties en te vragen om healing;
  • Tot slot verbind je je met het Kristallijnen Veld van de Aarde en aanvolgend eventueel ook nog met het Kristallijnen Eenheidsveld van het Universum, bij voorkeur nadat je je eigen Kristallijnen Matrix hebt geheeld, bijvoorbeeld met behulp van Geometrische figuren die in de healing Tempel of in Telos in je energieveld geplaatst en geheeld kunnen worden als je er om vraagt. 

Je hoeft het je alleen maar voor te stellen, te vragen en het gebeurt. Je hoeft daarvoor dus niet lijfelijk op een bepaalde plek aanwezig te zijn, maar je kunt je er op energetische wijze  op afstemmen waardoor er heling plaats vindt. De Lemuriërs en Gidsen zullen je graag en met veel Liefde bijstaan in jouw proces van Ascentie. Probeer het ook eens!!

Vraag ook eens of je de Kosmische Vlammen in je energieveld mag opnemen of vraag of je gedurende de nacht naar Telos mag reizen om te helen. De mogelijkheden zijn onbegrensd. 

Oermoederliefde groepsheling

Op 24 november reist de Oermoeder ook af naar Lemurië. Ze leidt je door deze technieken en Helende Frequenties heen zodat jij ook steeds meer licht en liefde in jou kan gaan meedragen en verspreiden zonder dat je je eigen energie nog weggeeft. Zodat er zo ook steeds meer mensen gaan leven vanuit Licht, Liefde, Vrede en Harmonie, te beginnen met jou en jouw balans en afstemming.

Je leest hier meer over de groepsheling. Je bent van harte welkom!! Het is overigens ook mogelijk om alleen de opname te bestellen mocht je dat fijnere manier van heling vinden.

Wil je zelf ook graag aan de slag met Lemurische energie?

Je kunt je t.a.t. afstemmen op energie en in je meditaties op reis gaan. Met een inwijding is die energie toegankelijker en eenvoudig voelbaar te activeren. Vaak ontvang je daarbij tegelijkertijd ook een healing. 

Als eerste is er een Lemurisch inwijdingspakket met een vijftal prachtige inwijdingen en een leuke korting op het hele pakket met de Lemurische Facilitator, het Telos Liefdesenergie van Ole Gabrielsen, Licht van Lemurië van Linda Colibert, Lemurische Zaadkristallen en de Lemurische Kristallen Band van Licht van Ofira Levi.

Daarnaast kan ik je ook de Shamballa Aardesterchakra inwijding aanraden, om je aardesterchakra te reinigen, balanceren en activeren. De combinatie met Shamballa maakt het extra bijzonder.

Voel je een diepe connectie met Lemurië, in die zin dat je er praktisch thuishoort of het enorm resoneert in jou, ontvang dan de heling en inwijding door de Priesteressen van Lemurië. Een bijzondere afstemming en diepgaande heling. Ook echt een aanrader! De Diamanten Gouden Straal en Platina Ray uit het kristallijnen veld mogen trouwens in dit rijtje absoluut niet ontbreken en doen niets af aan de kracht van de energie in deze lijn, in tegendeel, het zou je nog wel eens goed kunnen verbazen. 

Door je regelmatig op de Lemuriërs en de Lemurische energie af te stemmen zul je steeds weer een grote shift kunnen maken, zul je je steeds fijner gaan voelen en steeds dichter bij Heelheid en Eenheid uitkomen. Als je de inwijdingen op jouw beurt ook weer wil doorgeven, zorg er dan voor dat de energie eerst in jou goed geankerd is. En weet dat het Kristallijnen Veld ook jou roept! 

Bronvermelding

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.