Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Overvloed manifesteren is makkelijker dan je denkt  

| Geen reacties

Als je je in een staat van vrede zou bevinden, dan is er alleen maar overvloed. In je natuurlijke staat van zijn ben je een magneet voor overvloed en kun je je daar altijd weer mee verbinden of je er bewust op afstemmen als je die bewuste creator wilt zijn. Maar feitelijk ben je in vrede ook automatisch al afgestemd op dat veld van overvloed en in een heerlijke flow van zijn waardoor het leven gewoon stroomt.  Veel vaker bevinden we ons echter in een conflictstatus, maar daar zijn we ons lang niet altijd van bewust.

Preetaji en Krisnaji stellen in hun boek “The four sacred secrets for love and prosperity’ dat er slechts 2 bewustzijnsstaten zijn: of je bent in een vredige harmonieuze staat van zijn of je bent in een conflictstatus. Als je dat leert herkennen in jezelf, kun je ook weer uit het conflict stappen en terugkeren naar de vrede in jezelf. En daarmee ook naar de overvloed. Ongeacht wat er gebeurt in je leven.

beauty-1132641_640

Bewust manifesteren

Je hebt er waarschijnlijk al veel over gehoord of gelezen. Misschien pas je het ook regelmatig toe. Soms met succes en soms misschien ook niet. Misschien lukt het je even, maar valt het even later toch weer terug. Of weet je succes en kansen naar je toe te halen, maar gebeurt er dan altijd net weer iets waardoor het toch niet doorgaat. Dan saboteer je jezelf, maar ben je in feite in conflict omdat er anders gewoon overvloed zou zijn, waarmee je jezelf tegenhoudt.

Misschien heb je dan al zoveel gedaan. Maar als het leven niet stroomt zoals het zou mogen stromen en de dingen niet zo moeiteloos gaan zoals je zou willen dat het gaat, dan vraagt dat om wat introspectie. Dan vraagt dat om transformatie waardoor je weer terug keert naar de vrede in jou.

De oorzaak begrijpen

Veel mensen die niet in overvloed leven, zitten vaak vooral vast in angst en onmacht en een tekort denken. Bewust en onbewust. Het zijn de invloeden van je ervaringen vanuit het verleden, met name die uit je vroege jeugd en de energiestromen op overvloed van je ouders en voorouders. Heb je bijvoorbeeld weinig aandacht en liefde ontvangen, dan is de kans groot dat dit zich in je volwassen leven op andere vlakken ook zichtbaar wordt: in je welzijn, je financiële staat van zijn, relationeel en fysiek. Ook de invloed van alles wat er tegen je gezegd is, overtuigingen, eigenwaarde en een gebrek aan zelfliefde zijn thema’s die hieraan ten grondslag kunnen liggen,. Dat geldt ook voor huidige gedachten en overtuigingen die je tegenhouden om in een flow van overvloed terecht te komen. Ook de letterlijke financiële te korten van vroeger kunnen onderdeel zijn van jouw schaarste nu en dat geldt ook voor collectief gedachtengoed van schaarste en tekorten. 

Waar begin je als je wilt terugkeren naar je geboorterecht van overvloed

Het is in eerste instantie enorm belangrijk om – en je raadt het ondertussen vast al – in vrede te komen met je verleden. Doe je dat niet, dan sta je met je gezicht naar dat verleden toe en los je in het heden niets op. Dan blijf je tegen dezelfde thema’s en te korten aanlopen. Ook als je je distantieert van je familie omdat je wilt losbkomen.

Soms is dat echt ook beter en natuurlijk wil je het patroon doorbreken, maar help je vooral jezelf niet als je dat doet met vechten, slachtofferschap, ziekte, maskers, ontkenning of het verkrijgen van een bepaalde status. Je helpt jezelf ook niet als je er voor wegloopt omdat je altijd het onverwerkte weer met je mee neemt en het daardoor op een andere manier in je leven weer tegenkomt.

Daarbij is het enorm belangrijk dat je je goed beseft dat er zoveel overvloed is, voor iedereen, ongeacht een economische crisis en dat je dat waard bent. Dat het vaak ook je eigen gedachten en overtuigingen zijn, waarmee je jezelf nog tegenhoudt. En ondertussen houdt je jezelf niet alleen tegen met anti overvloed generende gedachten, maar zit je vooral ook in je hoofd en ben je in conflict.

En of je nu over iets in jezelf nadenkt, wat je niet goed doet, waarin je jezelf de schuld geeft, verwijten maakt en zelfs afstraft of dat je iemand anders iets kwalijk neemt, veroordeelt, jaloers bent, of denkt dat anderen het (altijd) beter doen, meer zichtbaar zijn, wat dan ook. Je bent in feite vooral met jezelf bezig.

Self pre-occupation en de Nobody State

Preethaji en Krishnaji noemen het bezig zijn met jezelf – of het nu iets van jezelf is of over een ander gaat – met een heel mooi woord: Self pre-occupation. Als mooi woord voor mentale bezigheden waardoor er een conflictstatus ontstaat in jezelf.

Zij beweren ook dat dit alles te maken heeft met onze angst voor de Nobody State. De staat van waarin je je niet goed genoeg voelt, je vergelijkt met anderen en alles er aan doet om dat maar niet te hoeven voelen. Je constant zorgen maken valt daar ook onder. Ook hele succesvolle mensen voelen zich vaak nog steeds niet goed genoeg als zij daarmee een innerlijke leegte willen opvullen en niet onder willen doen voor anderen. En zo is er nog veel meer. 

Terug naar de Vrede in Jou

Het is goed om te begrijpen wat er zich in jou afspeelt, waar het vandaan komt en hoe je denkt om vervolgens als het manifesteren niet lukt, om eerst eens goed te bekijken in welke staat je je bevindt en daarmee in het reine te komen. Dan kun je dat transformeren en weer in contact te komen met Al Dat Is waar overvloed je natuurlijke staat van zijn is. Omdat je dan in Vrede bent met Al Dat Is.

Je kunt er bijvoorbeeld van balen dat de overvloed niet gewoon stroomt, je agenda nog niet goed gevuld is maar ook in een conflict met een partner of een andere persoon en zelfs een bepaalde situatie kan leiden tot afgescheidenheid in jou. Dan ben je afgescheiden van de Bron en daarmee ook van het veld van overvloed. Gelukkig is dat ook weer een illusie en voel je het even niet. Omdat je self preoccupied bent (je bent vooral bezig met jezelf) of je in een Nobody State bevindt.

Ga er dan maar vanuit dat je  ‘gewoon’ in conflict bent, omdat het leven je anders iets anders zou moeten laten zien. Dan kun je harder gaan werken, maar ook achterover leunen en terug keren naar de verbinding met jezelf.

Laten we dat transformeren!

In eerste instantie is het belangrijk om je emoties gedachten en eventuele triggers te verwerken, voordat je je verbindt met het veld en de Universele Spirituele Intelligentie om weer bewust te kunnen manifesteren of gewoon in overvloed kunt zijn. Dat kan sneller en anders dan je je zou kunnen bedenken.

young-woman-2695241_640

Dat zou als volgt kunnen (en gaat makkelijker dan je zou denken)

Ga er eerst maar even goed voor zitten en ontspan jezelf. Richt je op je ademhaling en wees je bewust van je lichaam. Van alles wat je voelt in je lichaam. Je volgt je ademhaling en bent bewust van jezelf. Daarbij is het mooi om je ook even bewust te zijn van de enorme intelligentie van jouw lichaam dat perfect  in elkaar is gezet en voor je werkt.

Wees je dan bewust van een situatie waar je tegen aanloopt, een trigger of een gebrek aan overvloed dat je ervaart. En laat eerst alle emoties even aanwezig zijn. ‘Hoe voel je je’ vraag je jezelf dan af en dat mag er dan zijn.

Vervolgens ben je je bewust van je gedachten en eventuele overtuigingen. En ook daar neem je even de tijd voor terwijl je daar aan denkt.

Dan stel je je voor dat er zich tussen je wenkbrauwen een vuur bevindt. Blijf er even rustig bij met je aandacht terwijl je je voorstelt dat alle emoties, gedachten en overtuigingen die daarbij horen in dat vuur instromen. Na een minuut stel je je voor dat het vuur naar binnen toegaat, naar het midden van je hoofd net onder de schedelrand. En ook daar laat je het een minuut branden.

Elke stap kost je maar een minuut de tijd. Kijk daarna eens hoe je je voelt.

Ontspan jezelf dan nog eens bewust en ga een laagje dieper in de overgave. Je bent je bewust van jezelf, je energieveld maar ook van de Universele Spirituele Intelligentie. Ik nodig je uit om de energie ervan via je kruin bij je naar binnen te laten komen.

Vervolgens ga je in gesprek met de Universele Spirituele Intelligentie en vraagt om dat waar je naar verlangt: meer liefde, meer geld, meer overvloed, de perfecte gezondheid of vrede in jezelf. Wat dan ook. En praat alsof je tegen een goede vriend of vriendin praat.

Stel je dan voor dat je expandeert, dat je heel ruimt wordt aan alle kanten en EEN bent in de ruimte waarin jij je begeeft. Als je wilt, kun je je voorstellen dat de energie van de Spirituele Intelligentie bij je binnenkomt als Wit Licht dat met jou expandeert.

Zodra je je EEN voelt, ga je voor je zien wat je wenst. Je ziet het voor je en voelt het alsof het er al is. Daarna sluit je af in dankbaarheid en ga je verder met je dag.

Het is ook erg fijn om alleen met expanderen bezig te zijn waarin je EEN wordt met Al dat Is. Doe je dat 21 dagen lang achter elkaar, dan zul je veel veranderingen aantreffen in jezelf en je leven. En het kost je maar een paar minuten per dag. Dat is het toch wel waard!

Divine Source eenheidsliefde en expanderen

In de komende divine source groepsheling wordt je onder andere door middel van diverse merkaba activaties heel bewust naar de verbinding met het Al toegebracht waar je een optimale gezondheid, welzijn, vreugde en overvloed weer kan claimen. 

Klik hier om er meer over te lezen of om je gelijk al aan te melden.

Een laatste tip

Met de inwijdingen in Consciousness Reiki TM Platinum vergroot je je eigen bewustzijn en verbindt je jezelf via je eigen bewustzijn met het grote Universele Bewustzijn, dat zorgt voor groei en automatische expansie. Je zult je bovendien meer en meer in een heerlijke staat van zijn gaan begeven.

Sinds ikzelf vooral bezig ben geweest met expanderen, is mijn agenda automatisch meer gevuld, zonder dat ik daar veel moeite voor hoef te doen omdat het er ‘gewoon’ is. Bovendien voel ik weer een stuk bewuster en ook nog eens energieker. Ik kan ook steeds makkelijker in die staat van zijn blijven, ook bij grotere uitdagingen. En dat gun ik jou ook!

face-1284186_640

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.