Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Energietransmissie: Mahatma healing

| Geen reacties

De afgelopen dagen kunnen opnieuw zwaar zijn geweest. Aan de ene kant werden we opnieuw uitgelijnd met mogelijk diverse fysieke uitingen daarvan. Aan de andere kant kwam er veel hartzeer naar boven, veel verdriet en pijn, in sommige gevallen zonder te weten waarom en in andere gevallen werden we juist geconfronteerd met triggers en situaties vanuit de buitenwereld. In dat geval was het nodig om er nog wat meer bewustzijn op te krijgen voordat je het kan gaan loslaten.

Als je het nu daadwerkelijk doorleeft en toelaat, kun je het loslaten. Het is dus een uitnodiging voor jou.

In moeilijke tijden maar ook als je jezelf verder wil ontwikkelen, nodig ik je uit om je af te stemmen op de Mahatma Energie, waarvan wordt gezegd dat deze energie onze vooruitgang duizend maal kan versnellen als het regelmatig wordt opgeroepen. Mahatma- energie is een groepsbewustzijn, dat door de 12 stralen en een aantal machtvolle wezens ondersteund wordt, om een pool van energie te scheppen, waar de mensheid toegang toe heeft. 

Deze energie staat zonder voorwaarden tot je beschikking, maar wil wel uitgenodigd worden, net als alle andere hulp die je zou willen ontvangen. 

De Mahatma- energie bouwt een lichtbrug, de Anthakarana, die ons naar de bron brengt. Door haar hoge frequentie helpt de Mahatma- energie onze eigen frequentie op die van het licht te verhogen, wat ons verlichtingsproces ondersteunt.

face-932400_640
De kleur van de Mahatma- energie is goud – wit. Een teken dat het zich om een zeer fijnstoffelijke energie handelt. Het wordt ook de IK BEN energie genoemd. 

Bij het roepen van de energie, stroomt de energie door ons fijnstoffelijke en fysische lichaam heen.
Het stroomt dan door je aura in je lichaam en dan in de aarde. Ze trilt zacht in ons systeem, totdat onze eigen energie steeds fijner wordt en onze verhardingen en gekristalliseerde gedachtevormen en emoties open breken.
 
De Mahatma- energie is een verbinding tussen ons en de godheid.

Het aanroepen van Mahatma energie laat de energie stromen

 
Ontspan je zelf eerst even, door bewust je ademhaling naar binnen en weer naar buiten te volgen. Doe dat net zolang totdat je voelt dat je bij jezelf bent gekomen en in een heerlijke staat van ontspanning bent gekomen.
Wees je dan bewust van hoe je op je stoel zit, hoe je zitvlak de stoel raakt, hoe je rug leunt of juist niet en hoe je voeten op de grond staan ….
 
Wees je bewust van je hele lichaam … van je emoties … en eventuele gedachten … laat het er even zijn … met je aandacht laat alle overtollige informatie jou los …. neem daar even de tijd voor, zodat je ruimte creëert voor nieuwe energie ..
Recht dan je lichaam bewust, ontspan je schouders en tegelijkertijd duw je ze licht naar achteren …. het opent je hart
Ga dan met je aandacht naar je hart …. blijf daar een paar minuten bij met je aandacht …. ga dan naar de ruimte net achter je hart ….. zet daar een stoel neer en wees je opnieuw bewust van je schouders die je wat naar achteren laat gaan …. je opent je hart …. wees je er maar van bewust ….
 
En laat dan in een kolom van licht het Wit Gouden licht van de Mahatma energie, dat alle aspecten van de Bron omvat naar binnen komen. adem het in …. en laat het elke cel opvullen …. open elke cel voor het licht …. en laat daarna de energie daar heen gaan waar nodig is ….
 
Dat doe je zo lang het fijn voelt en nodig. En als je er dan klaar voor bent kom je weer rustig terug in het hier en nu.

Ondersteuning in lastige tijden

Om je te ondersteunen reik ik je vandaag een helpende hand aan en nodig ik je uit om je te omhullen met Licht, met het Goud Witte Licht van de Mahatma energie , als een straal van Wit Licht die rechtstreeks vanaf de Bron komt, die als een Vuurtoren zijn opwacht maakt en om je heen komt staan. je omhult en vult jezelf met dit Licht van Liefde.  Adem het maar rustig in en laat het elke cel in jou vullen zoals hierboven omschreven.

Als het licht je gevuld heeft, nodig ik de straal uit om bij jouw hormoonklieren naar binnen te gaan. Als eerste bij je Hypothalamus in het midden van je hoofd, en daarna door na je andere klieren, je hypofyse, je pijnappelklier, je schildklier en daarna ook in je alvleesklier, je bijnieren en geslachtsklieren.

Je kunt je elke klier voorstellen als een kogel, waar je licht in laat stromen, de energie van Mahatma. Daarna neem je even de tijd om je lichaam waar te nemen. En wees je ervan bewust dat er zich een verjongingsproces is opgestart dat zorgt voor een volledige regeneratie in jouw systeem.

Laat dan een koord vanuit het Universum zakken, dat gevuld  is met de energie van de Blauwe Lotus, laat deze zich bij je kruin aanhechten.

Laat dan de energie die een buis vormt dwars door al je chakra’s heen door je ruggengraat heen stromen. En zie daarbij dat de energie van de blauwe lotus de energie van het Witte Licht steeds verplaatst. Ik reik jou vandaag opnieuw de energie van de blauwe lotus aan. Visualiseer dit een paar minuten. En laat dan de energie van de blauwe lotus het Wit Gouden licht verschuiven en neem rustig je lichaam daarbij waar. je zult merken dat de energie na een paar minuten niet alleen je chakra’s en ruggengraat in balans brengt, maar ook door je lichaam heen gaat en daarheen stroomt waar heling nodig is.

En je hoeft dit alleen maar toe te laten. Je heelt!

Extra energietransmissie

Vind je het lastig om deze stappen zelf te doorlopen? Speciaal in deze energetisch zware tijd geef ik je graag een voorproefje op de komende Oermoedergroepsheling en heb ik een transmissie ingesproken  om je alvast te verbinden met het Wit Gouden Licht van Mahatma energie, ook wel de IK BEN aanwezigheid genoemd. In deze heling gaan we ons onderdompelen in de Mahatma energie om onze trilling te verhogen, om onze hormonen in balans te brengen en situaties te helen door er Helend Licht in te brengen.

We vullen het aan met de Liefdevolle Shamballa 528 energie, waarbij er aanvullend ook emotionele heling plaats vindt om het af te sluiten met een zuivering en fysieke heling vanuit de Blauwe Lotus. Als voorproefje dus en ter ondersteuning van je uitlijning en de heftige emoties die de afgelopen dagen parten hebben kunnen spelen.

Je kunt de heling steeds op nieuw inzetten op een ander thema, waarbij je frequentie ook steeds verder ophoogt en er diepe heling en reiniging plaats vindt. Ik wens je een hele fijne heling toe! veel liefs, Simone 

Tips

Smaakt dit naar meer? op 29-9-2021 is de Oermoederliefde groepsheling Zielszuivering gepland. 

En voor het geval je zelf ook graag met de energie wilt (leren) werken: 

 

 

 

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.