Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

9 manieren om te helen gedurende de nacht

| Geen reacties

De nacht is het perfecte moment om te gebruiken voor (extra) heling. Je bent dan het meest ontvankelijk waardoor de helende energie optimaal bij je binnen kan komen. Met heling en met positieve gedachten en een positief gevoel baadt je jezelf in een hogere trilling gedurende de nacht. Je slaapt en gebruikt je slaaptijd dubbel effectief. Je heelt terwijl je slaapt. Zo eenvoudig kan het zijn!

Kun je je voorstellen wat er gebeurt als je de nacht ook nog eens heel bewust inzet om te helen. En dat ook nog eens op een hele eenvoudige manier. Ik heb 9 methodes voor je een rijtje gezet, waar ik zelf graag gebruik van maak. Opdat jij ook je voordeel er mee kunt doen.

1. Heel jezelf met positieve gedachten en dankbaarheid

Maak er een gewoonte van om elke dag af te sluiten met een positief gevoel en positieve gedachten. Bij voorkeur vanuit dankbaarheid. Dat is een hoge trilling waar je je dan gedurende de nacht in bevindt in plaats van je verder onder te dompelen in lagere je naar beneden halende trillingen. Doe je dat niet, dan bouw je gedurende de nacht alleen maar meer lagere trillingen op.

Bedenk iets wat er leuk of fijn was gedurende de dag. Iets waar je een fijn gevoel van krijgt. Iets waar je dankbaar voor was. Samen zijn bijvoorbeeld. Of een stuk harmonie en verbinding. Voel de liefde die je voelt, voor jezelf, voor iemand, voor je kinderen.

Is er niets fijns te bedenken, bedenk dan hoe fijn het is dat je een bed hebt en een dak boven je hoofd. Een kussen. Een dekbed waar je onder ligt. En ga dan slapen.

Het eerste wat je de volgende ochtend doet, is denken aan dat fijne gevoel waar je de vorige nacht voordat je ging slapen, ook aan dacht. Dan begin je de dag met een positief gevoel dat je uiteraard zo lang mogelijk wilt vasthouden.

En verder: doe wat yoga – oefeningen als je binnen moet blijven of ga een stukje lopen / hardlopen. Haal bewust adem gedurende de dag en ontspan je zelf zo veel mogelijk. Werk eventueel aan bepaalde drukpunten en meridianen. Hard nodig in deze tijd! En mediteer! Elke dag. Bij voorkeur nu een beetje meer in deze tijd dat het hard nodig is.

2. Heel met je bewuste intentie

Dat kun je heel eenvoudig doen door een heling aan te roepen voordat je gaat slapen met het opzeggen van affirmatie waarin je je lichaam toestemming geeft te helen en te regenereren.

Je kunt vragen wat je wilt, ik geef je hier graag 2 voorbeelden waar ik zelf graag mee werk:

Je zegt (voordat je gaat slapen): 

‘Ik creëer mijn dag en mijn nacht en ik creëer hoe mijn lichaam volledig geprogrammeerd wordt voor herstel, verjonging, vitaliteit, een lang leven en ik word vitaal, uitgerust en vol goede zin wakker, net voordat de wekker afgaat.’

‘Gedurende de nacht draait het om heling zodat ik mijn gedrag kan veranderen en morgen wel volledig in mijn kracht sta. Gedurende de nacht regenereert mijn lichaam, wordt helemaal vitaal. Ik sta morgen op en voel mij een stuk beter, een stuk vitaler en ik heb zin in de dag!’ (Bron Roy Martina )

3. Zet jezelf in het licht en nodig helende trillingen uit

Vlak voordat je gaat slapen, stel je je voor dat je je ontspant terwijl je al in bed ligt en dat je handen uitreiken naar boven je hoofd, naar die plek waar je 8e chakra van je onderbewustzijn zich bevindt. Stel je maar voor dat je handen zich in dit licht begeven en draai je handpalmen dan naar buiten toe. Beweeg dan langzaam je gestrekte armen naar beneden en stel je voor dat je zo een veld van licht om jezelf heen zet.

Wees je goed bewust van dit veld, van dit licht dat om je heen zit. En nodig dan in deze lichtbol helende trillingen uit die jij nu goed kunt gebruiken. Je stelt je gewoon voor dat dit gebeurt, je ziet het, je voelt het of je weet het. En vervolgens adem je gedurende een paar minuten dit helende licht in. Je neemt daarbij je lichaam waar. Vervolgens draai je je om en gaat lekker slapen. Je kunt dit ook voor een ander doen! Ook met behulp van je intentie en visualisatie. Voelt heerlijk kan ik je zeggen uit eigen ervaring!

Je kunt ook kleur, geur en geluid aanroepen naar binnen te treden. Laat maar gewoon gebeuren wat er gebeuren mag. Slaap lekker!

4. Roep het Violette Vuur aan

Een heling met het Violette vuur – het Vuur van Transformatie en Transmutie zorgt voor een diepgaande heling en schoont je op van negatieve, disharmonieuze energieën en eventueel karma. Heerlijk om jezelf daarmee gedurende de nacht in onder te dompelen.

De heling kun je heel eenvoudig aanroepen met de volgende affirmatie:

‘Ik vraag nu om de Violette Vlam zodat alle disharmonieuze energieën (met betrekking tot …… ) worden getransmuteerd. Nu. De ruimte die ontstaat (vrijkomt), en ik vraag om een aanvulling van onvoorwaardelijke liefde. Ik dank u wel.

Gedurende de nacht wordt vervolgens je aura en lichaam geschoond.

‘Ik roep nu de Violette Vlam van transmutatie aan voor …… (naam van je kind) zodat alle disharmonieuze energieën uit het energieveld van …… (naam van je kind) worden getransmuteerd. Nu. En ik vraag om een aanvulling van onvoorwaardelijke liefde. Ik dank u wel.

Ter plekke wordt dan de aura van je kind weer opgeschoond. Stel je na het uitspreken van deze affirmatie voor dat jij in de Violette Vlam staat en dat je kind ermee omhult wordt, terwijl jij met een team van helpers je kind een healing geeft. Dit doe je gedurende een paar minuten of zolang als goed voelt voor je om de healing te initiëren. Daarna verloopt het op natuurlijke wijze verder.

Je kunt ook jezelf onder dompelen in de energie van het Violette Vuur voordat je gaat slapen door je voor te stellen dat je je slaapkamer er mee vult. Of dat van je kind. Dit doe je zolang je voelt dat nodig is en als het klaar is, vul je diezelfde kamer met een kleur die nodig is. Deze laat je naar je toekomen of zet je intuïtief in. Slaap lekker!!

Ook op afstand is dit heel goed in te zetten. Eerder wel eens gedaan op hoest klachten van mijn dochter terwijl ze een weekend weg was. Zij was er direct vanaf. De anderen – waar de energie vandaan kwam waardoor zij aan het hoesten kwam – niet. Ook thuis keert met deze heling de rust al snel weer terug.

5. Roep je beschermengel(en) aan om te helen

Je kunt engelen aanroepen voor jezelf maar ook voor je kinderen. Je affirmeert en stelt je open voor heling. Je neemt even een paar minuten je lichaam waar en gaat dan lekker slapen.

‘Ik vraag aan mijn beschermengel om nu een uur energie werk voor mij te doen. Ik dank u wel’

Voor je kinderen

‘ik vraag de engelen / de beschermengel van mijn zoon / dochter om nu een uur energie werk te doen. Ik dank u wel’

En dan ga je lekker slapen en heel je in de nacht terwijl je slaapt.

6. Heling met Metratron

Aartsengel  Metatron wordt ook wel de zetel van de ziel genoemd, het licht van god. Zijn focus is gericht op spirituele evolutie, verlichting, activering en opstijging van het lichtlichaam, helpt je bij prioriteiten stellen, het omgaan met kristalkinderen en reinigt je chakra’s.

Metatron ondersteund Indigo en Kristal kinderen/nieuwetijdskinderen en kinderen met ADD en ADHD en helpt ouders en verzorgers die met deze kinderen werken met de communicatie naar deze kinderen.

Metatron helpt ook bij lichamelijk ongemakken zoals: hij herstelt trillingen en wordt gebruik als een soort levenselixer tegen allerlei ziektes. Hij reinigt en balanceert emoties. Zorgt voor innerlijke vrede en rust. Laat ons het verleden uitwissen. Ruimt emotioneel afval op. Verfijnt de emoties. Zorgt voor spirituele groei. En hij zorgt ervoor dat je tijdens je spirituele groei liefde en licht kunt uitstralen en ontvangen en in je hart nog groter kunt maken voor alle leven.

Metatron wordt vaak afgebeeld met een geometrisch figuur: met de kubus van Metatron. De kubus van Metatron (heilige geometrie) kan je helpen bij het helen van lichaam, geest en emoties. Voordat je gaat slapen kun je een heling van Metatron aanroepen waarin je vraagt of jij je aura’s en energieveld wil reinigen, zodat je heelt gedurende de nacht.

Affirmeer: ‘Ik roep u aan, aartsengel Metratron voor een diepgaande heling met jouw blauwe kubus gedurende de nacht. Ik dank u.’

Maak dan nog even gedurende een paar minuten contact met je lichaam en ga dan lekker slapen. Deze heling mag je in deze tijd zeker niet overslaan!

7. Roep Aartsengel Michael aan voor heling

Je kunt ook Aartsengel Michael aanroepen voor een diepgaande heling.

Leg de volgende helende woorden van de volgende oefening die werd aangereikt door Aartsengel Michaël uitgeprint naast jouw bed neer om jouw chakrasysteem te zuiveren (deze kun je ook voor je kind activeren) zodat je deze vaker kunt inzetten.  

‘Ik roep Aarsengel Michaël aan om de reiniging van mijn volledige chakrasysteem te overzien. Ik vraag om het geconcentreerde licht van de Aartsengelen te ontvangen dat gefocust is op de zuivering, reiniging en versterking van mijn volledige chakrasysteem. Laat de energie die ik ontvang geboren zijn vanuit Liefde en mijn chakra’s vullen met de zegeningen en uitbreiding van liefde. Laat alle onnodige energieën die door mij gecreëerd of door mij geaccepteerd werden en die vastgehouden worden binnenin of rondom mijn chakra’s volledig en absoluut uitgewist worden. Het is mijn wens voor mijn chakra’s om gepast uit te breiden en versterkt te worden zodat ik via de zuiverste trillingen binnenin mijn chakra’s het Licht, de Liefde en het Bewustzijn van mijn ziel mag belichamen en tot uitdrukking mag brengen. Laat de Aartsengelen mij ondersteunen terwijl ik mijn chakra’s bevrijdt van de beperkingen, iedere verschuiving binnenin mijn chakra’s ervarend als gelukzalige gemakkelijke processen van ontwaking. Dank u wel.’

8. Roep een Elder heling aan

Je Elders zijn je reeds opgestegen voorouders. Door je te verbinden met je Elders en met een thema die door verschillende generaties heen gegaan is, kun je op diepgaand niveau helen. Bijvoorbeeld op angst.

Je affirmeert het volgende:

‘Ik vraag nu om een heling van mijn Elders op het gebied van (overlevings)angst of eigenwaarde’

(wat het ook maar is waarop jij graag een heling zou willen ontvangen).

Je kunt de heling overduidelijk via je rug waarnemen en via je chakra’s in je systeem opnemen. Als je deze aanroept voordat je gaat slapen, heel je gedurende de nacht op jouw thema. Wees je dan even bewust van wat je voelt en ga dan lekker slapen. Ik vermoed dan in deze tijden het thema angst niet mag worden overgeslagen. Fijne heling!

9. Activeer een heling waartoe je zelf bent ingewijd

Ik vind het heerlijk om mezelf gedurende de nacht onder te dompelen in één van de energieën waartoe ik ben ingewijd. Ook kan ik me eenvoudig weg afstemmen op de energie van bijvoorbeeld Gold Reiki of Shamballa MDH. Tegenwoordig roep ik ook mijn gidsen, engelen en heling van mijn Inca voorouders aan (vanuit de inwijdingen van de 9 riten van de Munay Ki). Door me daarmee voordat ik ga slapen te verbinden, heel ik ook hier gedurende de nacht.

Heb je geen inwijdingen gedaan? Ook geen probleem. Je kunt ook de helende trillingen uitnodigen om naar je toe te komen door er om te vragen, door het je voor te stellen en door ze in te ademen. Je zult het effect ervan meestal direct al kunnen waarnemen. Echt de moeite waard om eens uit te proberen.

Tot slot

Wat je ook kiest, je zult merken dat het echt een kleine moeite is om één van bovenstaande energieën aan te roepen zodat ook jij kunt helen gedurende de nacht. Probeer het eens en merk op wat het met je doet. Ik ben benieuwd naar je ervaringen! Ik wens jou hele fijne helende nachten toe!

Vergeet je de gratis stuitchakra heling en gratis Heling van Angst niet? Ook deze blijven de komende tijd gewoon beschikbaar voor je.

PS – Je kunt je nu ook inschrijven voor het online programma Heel Jezelf, dat start op 23 maart met de nieuwe Volle Maan. Je wordt dan niet alleen door bepaalde helingstechnieken heengeleid maar ontvangt ook 7 dagen lang een persoonlijke heling op maat en krijgt diverse energieën aangereikt. Klik hier om er meer over te lezen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.