Nefertum

"Zijn wie je werkelijk bent"

Oermoedergroepsheling & het Innerlijke Kind

| Geen reacties

Het innerlijke Kind is een onlosmakelijk onderdeel van het transformatie- en verlichtingsproces van velen. De Oermoeder als de Wijze Volwassene die jij ook bent, ontfermt zich over haar Innerlijke Kinderen, helpt bij het loslaten van oud zeer, van oude patronen en pijn vanuit de familielijn. Ze troost je, steunt je en koestert het innerlijk in je, niet om van de pijn weg te lopen en het niet te voelen, maar om je processen te verzachten en heling te bieden met haar frequenties.

Het brengt de pijn naar boven, die je lichaam uittrilt, zorgt voor liefde, zorg en geborgenheid en maakt dat je je niet zo alleen voelt om uiteindelijk weer op te staan als de Oermoeder, de God / Godin, de Priester/Priesteres die jij ook bent, in je natuurlijke staat van zijn: je Devine Being.

kid-1561583_640

Op woensdag 27-10-2021 is de eerstvolgende Oermoederliefde Groepsheling gepland met als thema Het Innerlijke Kind, waarin we niet alleen gaan helen en (pijn) loslaten, maar ons ook weer gaan verbinden met het Magische kind in ons om weer (meer) te gaan leven vanuit vreugde, vertrouwen en zelfs verwonderingen.

De heling start in het veld van de Oermoeder frequenties, je ontvangt van haar (de Oermoeder) een bijzondere blessing van het Gouden Hart gevuld met energie vanuit de Golden Ray, die zorgdraagt voor heling en een verhoogde trilling. Daarna volgen diverse activaties en helende trillingen vanuit de volgende Innerlijk Kind Healingsystemen: Genezen van het Innerlijke Kind Reiki, Innerlijk Kind Trauma Verlichting en Zigeuner Magie Reiki .

We sluiten deze diepgaande transmissie af met een activatie vanuit de Child Care (een nieuwe channeling). Deze activatie zorgt ervoor dat je de liefde en zorg ontvangt die je gemist hebt, waardoor je je eigen tekorten gaat opvullen en meer onvoorwaardelijke liefde kunt gaan doorgeven omdat je op een dieper niveau verbonden raakt met de Onvoorwaardelijke liefde van de Bron en de Oermoeder, die jij ook bent.

Twee Extra Energie Transmissies

Dit maal ontvang je bij de heling 2 extra transmissies om je door bepaalde processen en energieën heen te leiden die zorgdragen voor een nog diepere heling. Dit om niets te hoeven missen en optimaal te helen!

In het eerste deel van de Oermoeder en het Innerlijke kind ontmoet je – nadat je op het veld van de Oermoederliefde bent afgestemd – de Oermoeder. Je laaft je aan haar hoge trilingen en de zuivere verbinding met de Aarde en het Universum. Je ontvangt een bijzondere blessing en inwijding in de Gouden Energie (de Golden Ray) van de Oermoeder.

Daarna ben je klaar voor ontvangst van diverse Innerlijke Kind transmissies. Als eerste ontvang je een transmissie in het Genezen van het Innerlijke Kind Reiki, een energie die je helpt bij het verbinden met je Ware Zelf, die niet alleen genezing brengt, maar ook zelfzorg, geluk en vreugde. In deze energie ontvang je aanvullend ook nog een activatie in het contact met de beschermengel(en) van je Innerlijke kind, die je helpt / helpen om je veilig en beschermd te voelen alsmede je hart te  openen voor vreugde en groei om daarna de energie op een pijnlijke gebeurtenis in te brengen zodat je deze kunt loslaten en helen.

Ondertussen is de Gouden energie van de Oermoeder volledig geïntegreerd in je fysieke lichaam en je lichtlichamen. Het verankert zich op een nog dieper niveau waardoor jij je mag laten samensmelten met de Oermoeder – die jij ook bent, de Jij in Verlichte Vorm waardoor ook het Goddelijke Innerlijke kind in jou afdaalt.

De tweede transmissie

In dit tweede deel van de transmissie nodigt de Oermoederenergie je uit om je op een diep niveau te ontspannen waardoor je je makkelijk kunt open stellen voor de helende frequenties die je in deze heling krijgt aangereikt, mede door ook je lichaam, je emoties en gedachten aanwezig te laten zijn.

Vanuit de verbinding met je Ware Essentie, waarmee je in het eerste deel ook kennis hebt gemaakt, roepen wij de energie van het Innerlijke Kind Trauma Verlichting aan, zodat jouw Hele Zelf – je authentieke en spontane zelf – weer tevoorschijn kan komen. Het maakt contact met jouw gewonde deel en in een volledige afstemming met je lichaam laat je los en heel je op diverse diepe lagen. Je zakt steeds verder in je lijf.

Daarna richten we ons op dat wat je graag zou willen bereiken en stroomt de manifesterende energie daarheen. Daarmee laat je je oude verhaal, en alle oude beelden, herinneringen en emoties los,   door er liefde heen te sturen. Vanaf nu geschiedt dat ook automatisch op een later moment waarin je iets soortgelijks ervaart: als een herprogrammering van pijn naar liefde zenden waardoor er direct heling plaatsvindt.

Dan is het tijd om je te verbinden met de Vrije Geest van de Zigeuner Magie Reiki. Deze energie verbindt je met je vrij Geest, je Hogere Zelf en het Vrije Innerlijke Kind. De energie stelt je ziel in staat om uit de drukken wie je Werkelijk bent en biedt je een krachtige heling aan op de emotionele en spirituele lichtlichamen en helpt je bij het loslaten van negatieve energieën.

Hiermee neem je de energie van de Vrije Zigeuners in jezelf op, zij die niet bang zijn voor verandering, die voorwaarts gaan en zij die elke uitdaging met moed en vreugde tegemoet treden.

Aansluitend ontvang je het Magische Zigeuner Magie Reiki Symbool in je hart, alwaar deze geïnstalleerd wordt. Dit symbool spint vanuit het Licht van de Heilige Geest en laat de energie door je hele lichaam heen stromen. Elke cel wordt erdoor aangeraakt en in je kruinchakra ontvang je een extra zuivering en genezing van onverwerkte emoties.

Dan gaan we terug naar de Oermoeder die je heling brengt in de Ouderlijnen, die onlosmakelijk ook verbonden met je Innerlijke Kind pijnen.

We sluiten af met een (nieuwe) channeling vanuit de Child Care die nu elk tekort in jou aanvult en opvult met Liefde, die je niet hebt gekregen of niet hebt kunnen ontvangen. Daarmee verbindt je jezelf met het Veld en de frequenties van Overvloed in Liefde.

Gun jij jezelf deze krachtige heling?

Is het tijd om jezelf volledig te omarmen en te helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? En wil jij je meer en meer vereenzelvigen met de Oermoeder die je ook bent?

Doe je zelf dan een groot plezier en gun je zelf deze heling. Je kunt de 2 opnames (!!) erbij bestellen, waardoor je door de helingen heen wordt geleid en extra verdiepende energietransmissies ontvangt. Je ontvangt de voorgaande 2 transmissies er direct bij zodat je gelijk al aan de slag kunt gaan en meer ontvankelijk raakt voor de komende heling.

Aanmelden kan via deze pagina. 

human-750920_640

Tips voor als je nog meer wilt doen voor je innerlijke kind:

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.